Yerleşme Kanaması mı, Regl mi?

kartal

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
202
59
13
Merhabalar, çok acil yardım edin lütfen kafam çok karışık. Bir yıllık evliyim eşimde bende çok bebek istiyoruz fakat bazı problemlerden dolayı çocuğumuzun olma ihtimalinin çok düşük olduğunu öğrendik ama bu düşük ihtimal bile bize her zaman umut verdi. Benim adetim her zaman gecikirdi bazen iki bazen üç ayda bir oluyordum tiroitlerimde sorun vardı ilaç kullanıyorum, adetim çok ağrılı ve yoğun kanamalı geçiyordu ilk iki gün yatıyordum. Bu ay iki ayın üzerine adet oldum fakat hiçbir ağrı yaşamadım çok şaşırdım ve kanamam hafif hafif oldu bugün üçüncü gün fakat sanki bitmek üzere gibi. Rengi bazen kahverengi bazen pembe bazende biraz kırmızı. Bu implantasyon yani yerleşme kanaması olabilir mi acaba? Çok stres yaptım fazla ümitlenmek istemiyorum ama bir yanımda inanmak istiyor. Sizce yaşadığım normal regl kanaması mı yoksa yerleşme kanaması mı? Lütfen yardım edin!!!

Cnm benm bildgjm yerlesme kanamasi cok uzun surmuo ve kirmizi olmuo . Ama insllh seninkisi bi istisnadir. Insllh gebesndr. Hic test yapmdin mi

Test yapmadam bilemezsin canım korkunun evele faydası yok...

Yaptım ama negatif çıktı daha kanama bitmediği için net bir sonuç çıkmayacağı yazıyor internette

Yerleşme kanaması o kadar uzun sürmüyor genelde rengi kahverengi oluyor kırmızı veya pembe değil diye biliyorum Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin

Bendebı gün kan verdim. 1 senelik evliyim ve daha çocuk istemiyoruz. Ama 10 hafta felan önce ilişki esnasında şüphelendim ve bu şüpelenmemden 8 gün sonra kahverengi akıntı geldi peçeçeteye silerken fark ettim herhalde adet olucam dedim çünkü adet olacak gibi hissediyodum. Daha sonra ped taktım ve bekledim. Ama kan man yok :) sonra ardından çamaşırımda kahverengi leke gördüm iyice aklıma şüphe düştü ve deli gibi her aklıma geldipimde nette araştırıp durdum ve her yerde yerleşme kanamasını gördüm dedim acaba hamilemiyim. Çünkü geneliğin ilk belirtisi bilinenlerin aksine yerleşme kanamasıdır tabi herkeste olmaz ama olanların çoğuda anlamıyor. Bu gün idrar testi yaptım negatif. Ama içim rahatlarmı onla yetinirmiyiz tabiki hayır:) akşam kan verdim ve 0,44 çıktı ve normal uazıyodu kağıtta direk hastaneden çıkıp eve geldim ve kafam artık çok rahat. Yani sizde kafanızda acabalarla kendinizi strese sokmayın daha zamanı varsa bekleyin zamanı geldiyse kan verin. Hayırlısı neyse o olsun diyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…