- 1 Kasım 2023
- 14
- 4
- 6
- 29
- Konu Sahibi crescent2908
-
Test yaparsaniz çıkar bence .Bat 10 Aralık, kahverengi lekelenme yaşadım 3 gün 7 Aralık'ta başladı. 10 Aralık'ta pembe kanama oldu ve pede gelmiyor hiç peceteye geliyor. Dün kesildi hiç gelmedi bugün tekrar pembe lekelenme yaşıyorum. yerleşme kanaması mı adet mi asla anlayamadım ilk defa yaşıyorum. Test ne zaman yapmalıyım gecikme mi sayılır kafam çok karıştı yardımcı olur musunuz başına gelen var mı
Regl başlangıcına 2 gün kala yaptık lekelenmem varken ne kadar doğru bilmiyorum negatif çıktı. Şimdi regl gecikmesi sayılıyor mu lekelenme var hala bilmiyorum normal şartlarda reglimin 4. Günü sayılıyor. Tekrar yapmalı mıyımTest yaparsaniz çıkar bence .
Varsa elinizde hemen yapın benceRegl başlangıcına 2 gün kala yaptık lekelenmem varken ne kadar doğru bilmiyorum negatif çıktı. Şimdi regl gecikmesi sayılıyor mu lekelenme var hala bilmiyorum normal şartlarda reglimin 4. Günü sayılıyor. Tekrar yapmalı mıyım
Şimdi aldım yaptım kaset test negatif çıktı bu saatten sonra pozitife döner mi bilmiyorumVarsa elinizde hemen yapın bence
Geç döllenmeyse olabilir. Yoktur belki de hayırlı zaman bu zaman değildir. Biliyorum uzuluyosunuzdur ama yine de elinizden geldiğince stres yapmayın pozitif kalın lütfenŞimdi aldım yaptım kaset test negatif çıktı bu saatten sonra pozitife döner mi bilmiyorum
Amin inşallah hepimize rabbim hayırlısıyla sağlıklı hayırlı zamanda evlatlar nasip etsinNasıl bir ağrıydı acaba kasiklariniz mi ağrıdı bende bu ay soğan kürü uyguladım iltihabım sökülsün diye ki söküldü akıntılardan fark ediyorum adetime 9 gün kaldı normalde ama sol kasık dün gece benide perişan etti bugün bir şeyim yok diyorum acaba iltihapdan mi yoksa başka bir şey migeçmiş olsun bu arada inşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıklı gebelik verir
Son durumunuz nedir?Merhaba benimde adet günüm de kahverengi leke geldi az az geliyor gögüsüme dokununca ağrıyor onun dışında dün bel ağrım vardı az önce test yaptım tek çizgi çıktı erken mi yaptım testi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?