• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı ovulasyon kanaması mı?

Tde2se

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
9
3
1
24
Merhabalar , adet bitiminin ardından geri çekme şeklinde bir ilişkim oldu ardından 3gun sonra kahverengi kanamalar başladı 3gundur de devam ediyor . Yerleşme kanaması olabilir mi ? Bundan önceki ilişkilerimiz korumalıydı. Ayrıca üç dört aydır adet düzensizliği yaşıyordum Diane adlı ilaç kullandım doktor tavsiyesiyle. 3.kutu bitti bıraktım ve kullanmadığım bu ay böyle bı kanama ile karşılaşıyorum bir de takvime göre ovulasyon dönemi başlangıcı diyor kanama başladığı gün için.. internette bir sürü şey yazıyor kafam karıştı yaşayan var mı bu durumları?

İlaçla alakalı olabilir veya ovulasyon kanaması olabilir eğer erken yumurtladıysanız yerleşme de olabilir. Yani en iyisi bekleyip test yapmak..

Ben yerleşme kanaması olduğunu düşünmüyorum çünkü 2-3 içinde yumurta rahimde yol almakla meşgul olur. Yerleşme ancak adete 1 hafta kala filan gerçekleşiyor. Sizinki ilaca bağlı kanama gibi geldi bana. Vücut ilaçsızlığa alışmaya çalışıyor olabilir.

Ben yerleşme kanaması olduğunu düşünmüyorum çünkü 2-3 içinde yumurta rahimde yol almakla meşgul olur. Yerleşme ancak adete 1 hafta kala filan gerçekleşiyor. Sizinki ilaca bağlı kanama gibi geldi bana. Vücut ilaçsızlığa alışmaya çalışıyor olabilir.
İnşallah öyledir şuan bebek düşünmüyorum , teşekkürler :)

Kızlar benimde adet günüm geçti. Ağustosun 7sinde oldum sonra 4 Eylül de oldum bu ay da olmadı diyordum ama lavaboya gittiğim zaman açık pembe renkte leke vardı acaba adet mı oluyorum yoksa hamile kalma ihtimalim var mı bu arada üç aydır ilişkiye giriyoruz adet düzensizliği bu yüzden mi oluyor ?

Kızlar benimde adet günüm geçti. Ağustosun 7sinde oldum sonra 4 Eylül de oldum bu ay da olmadı diyordum ama lavaboya gittiğim zaman açık pembe renkte leke vardı acaba adet mı oluyorum yoksa hamile kalma ihtimalim var mı bu arada üç aydır ilişkiye giriyoruz adet düzensizliği bu yüzden mi oluyor ?
Adet düzensizliğinin ilişkiyle alakalı olduğunu sanmıyorum hormonal bişey

Adetiniz bitiyor ama kanama devam ediyor dogru anladıysam degilmi..
Ilactan canim..bende kullandim adetim bitiyordu ama ara kanama devamli oldu..

Adetiniz bitiyor ama kanama devam ediyor dogru anladıysam degilmi..
Ilactan canim..bende kullandim adetim bitiyordu ama ara kanama devamli oldu..
Evet adetim bitti 4 gün sonra kanama başladı kahverengi şekilde ve peçeteye gelecek yoğunlukta hala da devam ediyor normal mi yani doktora gitmeli miyim ?

Back