Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
adetim 10 gün gecikti ancak prolaktin hormonum da yüksek olduğu için pek takmadım ayrıca şu anda ishalim ve yüksek ateş var. bugün de böyle bir akıntı geldi peçeteye, yerleşme kanaması mı yoksa regl/enfeksiyon mu?
adetim 10 gün gecikti ancak prolaktin hormonum da yüksek olduğu için pek takmadım ayrıca şu anda ishalim ve yüksek ateş var. bugün de böyle bir akıntı geldi peçeteye, yerleşme kanaması mı yoksa regl/enfeksiyon mu?Eki Görüntüle 3464468
sabahı yani şimdi adet oldum iki test yaptım ikisi de negatif. anne olacak yaşta değilim bu yüzden çok korkuyordum pozitif çıkmasından. allah isteyen her temiz kalpli kadına versin inşallah
sabahı yani şimdi adet oldum iki test yaptım ikisi de negatif. anne olacak yaşta değilim bu yüzden çok korkuyordum pozitif çıkmasından. allah isteyen her temiz kalpli kadına versin inşallah