• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı? Gebelik testi silik çizgi?

mavera12

Dualar Allah'a Emanet 🌻
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
246
63
13
Kızlar adetim düzensiz ama takviye kullanıyorum iki aydır düzene girdi 35-36 günde oluyorum. Normalde bugün adet günüm erken gebelik testi yaptım çok silik kıl gibi ince çizgi çıktı. Bu testten 4 tane yaptım hiç kuruma bile çıkarmadı marka pro doctor. Testi saat 3 de yaptım akşam beş gibi açık pembe ton da 3-4 damla leke gördüm. Acaba yerleşme midir? Testim sizce pozitif mi?

Eklentiler

• IMG_20250120_204543.jpg
    IMG_20250120_204543.jpg
    229,3 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20250120_144633.jpg
    IMG_20250120_144633.jpg
    78,5 KB · Görüntüleme: 48
Benimde bu şekilde olmuştu şuan 4 yaşında kızım var 🥰😇
Bu ay gerçekten büyük bir sürpriz olur eğer varsa, ovulasyon testi kullanıyordum hiç pik göremedim eğer bebeğim varsa gerçekten şok olurum yaklaşık iki senedir uğraşıyoruz, inşallah bende başkalarına derim bende bebeğimi bu şekilde öğrendim diye 😍

Bu ay gerçekten büyük bir sürpriz olur eğer varsa, ovulasyon testi kullanıyordum hiç pik göremedim eğer bebeğim varsa gerçekten şok olurum yaklaşık iki senedir uğraşıyoruz, inşallah bende başkalarına derim bende bebeğimi bu şekilde öğrendim diye 😍
İnşallah canım 😍 ben de vücudumda bir gariplik hissettim sanırım adetten önce yaptım bu şekilde 2-3 saat sonra çıktı hala duruyorsa atarım resmini 🥹

Kızlar adetim düzensiz ama takviye kullanıyorum iki aydır düzene girdi 35-36 günde oluyorum. Normalde bugün adet günüm erken gebelik testi yaptım çok silik kıl gibi ince çizgi çıktı. Bu testten 4 tane yaptım hiç kuruma bile çıkarmadı marka pro doctor. Testi saat 3 de yaptım akşam beş gibi açık pembe ton da 3-4 damla leke gördüm. Acaba yerleşme midir? Testim sizce pozitif mi?
Çok silik çizgi var gibi iki üç gün sonra tekrarlayın bence testi daha net birşey çıkar ortaya. İnşallah vardır bebiş🐥

Benimde bu şekilde olmuştu şuan 4 yaşında kızım var 🥰😇
Maşallah Allah bağışlasın🥰 benimde normalde adetim 5/6 gün full kanama olarak sürer aslında bütün hamilelik belirtilerini de yaşadım göğüs uçlarımın kararmasına kadar. Kesin hamileyim diyordum adetime 3 gün kala önce kahverengi lekem oldu gece de adete döndü 2 gün sürdü sadece. Üzerinden 8 gün falan geçti dünde benim açık pembe lekem oldu devam eden kahverengi akıntım var. Adet değil yumurtlama desem daha erken yerleşme olmasını çok isterdim ama o da imkansız çünkü 2 günde olsa adet gördüm🥺

Maşallah Allah bağışlasın🥰 benimde normalde adetim 5/6 gün full kanama olarak sürer aslında bütün hamilelik belirtilerini de yaşadım göğüs uçlarımın kararmasına kadar. Kesin hamileyim diyordum adetime 3 gün kala önce kahverengi lekem oldu gece de adete döndü 2 gün sürdü sadece. Üzerinden 8 gün falan geçti dünde benim açık pembe lekem oldu devam eden kahverengi akıntım var. Adet değil yumurtlama desem daha erken yerleşme olmasını çok isterdim ama o da imkansız çünkü 2 günde olsa adet gördüm🥺
Ay umutlandırmak istemem ama benimde kanamam olmuştu yani tam olarak ne zaman hatırlamıyorum 🥺 yani zamana bırakmak gerek biraz geçince test yap çok mu geldi adet ? Bu arada teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰🙏

Tamam canım benim inşallah güzel haberle gelirim buraya, bu arada kalbin ne kadar da güzel başkalarının mutluluğuyla mutlu olabilmek ne büyük nimet. Allah razı olsun 🥰💕
İnşallah canım benim Allah senden de razı olsun ne demek o senin kalbinin güzelliği insan önce kardeşine sonra kendine istemeli Rabbim sizin de tüm isteyenlerin de bizim de kucağımızı boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah🥰🌸

Ay umutlandırmak istemem ama benimde kanamam olmuştu yani tam olarak ne zaman hatırlamıyorum 🥺 yani zamana bırakmak gerek biraz geçince test yap çok mu geldi adet ?
Aslında 2 ped tek değiştirdim içten içe umutlanıyorum haliyle insanız istediğimiz için acaba mı diye düşünüyoruz ama pıhtılı falandı biraz o yüzden yoktur dediğim gibi insanlık hali 🙄 belirtilerim de kafayı yedirtmek için devam ediyor ama😂 göğüs uçlarım iyice koyulaştı ara ara sağ bazen de sol kasığıma sancı giriyor bir kaç saniye geri geçiyor. Mide bulantısı oluyor bazen çok hafif. Ama bunlar hep kafayı yemem için😂

İnşallah canım benim Allah senden de razı olsun ne demek o senin kalbinin güzelliği insan önce kardeşine sonra kendine istemeli Rabbim sizin de tüm isteyenlerin de bizim de kucağımızı boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah🥰🌸
Amin canım çookkk amin Rabbim bizim ve isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah 🥰🌹

Aslında 2 ped tek değiştirdim içten içe umutlanıyorum haliyle insanız istediğimiz için acaba mı diye düşünüyoruz ama pıhtılı falandı biraz o yüzden yoktur dediğim gibi insanlık hali 🙄 belirtilerim de kafayı yedirtmek için devam ediyor ama😂 göğüs uçlarım iyice koyulaştı ara ara sağ bazen de sol kasığıma sancı giriyor bir kaç saniye geri geçiyor. Mide bulantısı oluyor bazen çok hafif. Ama bunlar hep kafayı yemem için😂
Ay sizde de inşallah vardır bebişko🐥 ya kızlar benimde şöyle bir durum oldu. Adetime 8 gün varken baya şiddetli bir kasık ağrısı ve lekelenme yaşadım hem kahverengi hem kırmızı ama hep lekelenme şeklinde tam adet günümde adet oldum ama çok yoğun değil şimdi de iki gündür midem bulanıyor gebelik hiç geçmemişti aklımdan ama mide bulantısı da kafamı karıştırdı böyle bişey olabilir mi sizce yani adet görüp hamilelik olur mu kafam çok karışıkk :)

Ay evet aslında en mantıklısı orada direk çıkar zaten var mı yok mu :) yaa evet insan dayanamıyor Allah’ım inşallah sağlıkla hepimize nasip etsin💛 bize de sonucu söyleyinnn ama lütfennn :))
Amin canım mutlaka haber vericem inşallah ve inşallah güzel haberle gelirim ❤

Back