- 14 Nisan 2020
- 1.167
- 1.682
- 31
-
- Konu Sahibi Lambayapufde
Kist de olabilir benimde canım benim de benimde 5 gün boyunca kahve alıntılarım oldu ama ağrı çok olmadı kist çıktı direk doktora git benceMerhaba hanımlar.Adetlerim düzenlidir 1-2 günlük sapmalar yaşanır o kadar.Adetime 1 hafta varken cuma günü öğleden sonra iç çamaşırımda kahverengi leke gördüm.Ardından cuma akşamı, cumartesi gün boyu ve pazar öğlene kadar alt karın ağrısı yaşadım sanki adet olmuşum gibi tuhaf bir ağrıydı.Şimdi de sol kasığım ve özellikle de sol böbreğim aşırı derecede ağrıyor.İdrarımda yanma v.s yok.Doktora gitmeyi düşünüyorum ama sizlere de sormak istedim.Bu yaşadığım yerleşme lekelenmesi flan mi yoksa enfeksiyon mu ?Benzer durumlar yaşayan var mı ?
Şuan sol böbreğim de ağrı var.Kist de olabilir benimde canım benim de benimde 5 gün boyunca kahve alıntılarım oldu ama ağrı çok olmadı kist çıktı direk doktora git bence
Bende ağrı yoktu başka birşey de olabilir kanaman yada akıntıların var mıŞuan sol böbreğim de ağrı var.
Hayır kanamam yok cuma günü kahverengi leke geldi dün ve bugün de şeffaf gibi akıntı var ama çok az miktardaBende ağrı yoktu başka birşey de olabilir kanaman yada akıntıların var mı
O zaman yerleşmede olabilir yat dinlen doktora gitmiyorsan bol bol dinlen ama kaç gün var bataHayır kanamam yok cuma günü kahverengi leke geldi dün ve bugün de şeffaf gibi akıntı var ama çok az miktarda
Test yap erken gebelik çarşafa çıkabilir silik felanHayır kanamam yok cuma günü kahverengi leke geldi dün ve bugün de şeffaf gibi akıntı var ama çok az miktarda
Normalde 4 gün var ama bu ay erken yumurtladım sanki 2 gün var gibi düşünüyorum.O zaman yerleşmede olabilir yat dinlen doktora gitmiyorsan bol bol dinlen ama kaç gün var bata
Test yapsam çıkar mı daha erken değil miTest yap erken gebelik çarşafa çıkabilir silik felan
Çıkabilir cikmayada bilir. Mutlaka emin olmalısınız ki ona göre ilaç filan almanız gerekirse gebelik var mı yok mu bilmiş olursunuz. Ağrınız olduğu için de doktora en kısa zamanda görünün.Test yapsam çıkar mı daha erken değil mi
Böbrek ağrısı için birazdan gideceğim.Çıkabilir cikmayada bilir. Mutlaka emin olmalısınız ki ona göre ilaç filan almanız gerekirse gebelik var mı yok mu bilmiş olursunuz. Ağrınız olduğu için de doktora en kısa zamanda görünün.
Varsa çıkabilir ya bebek yerleşiyor diye ağrı var yada başka bir sıkıntı onun için yapabilirsiniz doktorada gidecekseniz zaten size hcg yaparlarTest yapsam çıkar mı daha erken değil mi
Ya bende reglimden bi gun once pembe lekeler gordum. Reglim 9 gun gecikti benimde dun aksamdan beri sol bobrek agriyo.. sicak basmasi var . Çarşamba doktora gidecegim..Merhaba hanımlar.Adetlerim düzenlidir 1-2 günlük sapmalar yaşanır o kadar.Adetime 1 hafta varken cuma günü öğleden sonra iç çamaşırımda kahverengi leke gördüm.Ardından cuma akşamı, cumartesi gün boyu ve pazar öğlene kadar alt karın ağrısı yaşadım sanki adet olmuşum gibi tuhaf bir ağrıydı.Şimdi de sol kasığım ve özellikle de sol böbreğim aşırı derecede ağrıyor.İdrarımda yanma v.s yok.Doktora gitmeyi düşünüyorum ama sizlere de sormak istedim.Bu yaşadığım yerleşme lekelenmesi flan mi yoksa enfeksiyon mu ?Benzer durumlar yaşayan var mı ?
Beta hcg de yaptirdim bugun 1.29 çıktı.Merhaba hanımlar.Adetlerim düzenlidir 1-2 günlük sapmalar yaşanır o kadar.Adetime 1 hafta varken cuma günü öğleden sonra iç çamaşırımda kahverengi leke gördüm.Ardından cuma akşamı, cumartesi gün boyu ve pazar öğlene kadar alt karın ağrısı yaşadım sanki adet olmuşum gibi tuhaf bir ağrıydı.Şimdi de sol kasığım ve özellikle de sol böbreğim aşırı derecede ağrıyor.İdrarımda yanma v.s yok.Doktora gitmeyi düşünüyorum ama sizlere de sormak istedim.Bu yaşadığım yerleşme lekelenmesi flan mi yoksa enfeksiyon mu ?Benzer durumlar yaşayan var mı ?
Gebemisiniz akintinin nedeni neymiş ogrendinizmiMerhaba hanımlar.Adetlerim düzenlidir 1-2 günlük sapmalar yaşanır o kadar.Adetime 1 hafta varken cuma günü öğleden sonra iç çamaşırımda kahverengi leke gördüm.Ardından cuma akşamı, cumartesi gün boyu ve pazar öğlene kadar alt karın ağrısı yaşadım sanki adet olmuşum gibi tuhaf bir ağrıydı.Şimdi de sol kasığım ve özellikle de sol böbreğim aşırı derecede ağrıyor.İdrarımda yanma v.s yok.Doktora gitmeyi düşünüyorum ama sizlere de sormak istedim.Bu yaşadığım yerleşme lekelenmesi flan mi yoksa enfeksiyon mu ?Benzer durumlar yaşayan var mı ?
Yerleşme kanaması geldiğinde dinlenmezsek düşer mi acaba bi bilginiz var mıO zaman yerleşmede olabilir yat dinlen doktora gitmiyorsan bol bol dinlen ama kaç gün var bata