Yerleşme kanaması mı düşük mü?

nil_alp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2010
762
86
arkadaşlar ben daha yeni hamileyim henüz kese bile görünmedi.progestan kullanıyordum.bugun tekrardan b-hcg baktırmıştık daha sonucu bile almazdan.bikaç damla pembe kan geldi.şimdilik devamı yok.çok korkuyorum bu yerleşme kanamaası mı yoksa bebeğim düşecek mi

cnm herşey allahtan sen önce dr görün iğne vericektir bnm kese gorüldükten somra kahverengi lekelerim olmuştu dr kese güzel yerde bebek büyüdükçede yapar dedi ara ara oluyo gene ama yatiyorum yürümüyorum iş yapmiyorum dinlenmene bak ama yerleşmede olabilir cnm dr bi görün istersen aksatma

Dr um yakinda degil tel.de konusuoz. Progestana devam dedi. Bugün yine kan verdim onun sonucu önemli dedi. ins degerim dusmemistir yaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dr um yakinda degil tel.de konusuoz. Progestana devam dedi. Bugün yine kan verdim onun sonucu önemli dedi. ins degerim dusmemistir yaaa

canım öncelikle hayırı olsun inşlh kötü bişey değildir..hamilelk belklırtışerın nelerdi anlatırmısın rica etsem vaktin varsa bende şüphelenıyorum da

canım öncelikle hayırı olsun inşlh kötü bişey değildir..hamilelk belklırtışerın nelerdi anlatırmısın rica etsem vaktin varsa bende şüphelenıyorum da

Ben kizimdada simdikindede adet belirtileri ni aynen yasadim kasik agrisi bel agrisi vs. Idrar testimde silik cikio oyle iste

Canım inşaallah duruyordur bebeğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…