Yerleşme kanaması mı değilse nedir ?

umutlu_97

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
114
29
13
24
Arkadaşlar öncelikle merhaba benim gibi durumu olan varsa yorum atabilir mi lütfen acil !! ben polikistik olan biriyim adetlerim uzun zamandır düzensiz 2 ay da bir gibi. Bu ay da başıma farklı bir durum geldi. Son adet tarihimden 16 gün sonra lekelenme şeklinde bi durum yaşadım önce pembe şeklinde peçeteye hafifçe geldi sonra ped taktım ve sabahına pas renginde bi kahverengilik gelmiş pede ama peçeteyle siliyorum bir şey yok ondan sonra bu durumun üzerinden 5 gün geçti ama ne adet oluyorum ne de herhangi bir kanama söz konusu bunu yaşayıp hamile kalan veya kalmayıp nedenini bilen var mı ? Bu süreçte her gün erken gebelik testi ( prodoctor) yaptım negatif sonuç aldım sizce beta yükselir mi bunun altında farklı bir sağlık sorunu mu vardır yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ara kanama yaşamışsın bunun birçok sebebi olabilir örneğin hormonel bir sıkıntı, stres , hava değişimleri, enfeksiyon,ilaç kullanımı gibi çeşitlendirilebilir. Hanginin sebep olduğunu bulmak için doktora gitmen lazım

Ek olarak yumurtlama zamanında da olur. Doktora gidin en iyisi

Bakalım gidicem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…