- 15 Ekim 2024
- 10
- 1
- 23
-
- Konu Sahibi busranurhifa
Malesef sonradan regl oldum ertesi gün akşama akıntım koyulaştı normal kanamalı regl olmadım ama leke koyulacak artarak devam etti 2 gün sonra da hafif kanamaya devam etti şuam 8. Günüm kanama bitti leke vsr birazMerhaba aynı durum başıma geldi. Sonuç ne oldu acaba gebe misiniz
Merhaba ben de malesef regl oldum, dr yumurtan çatlamamış dedi. Hayırlısı be napalım :Malesef sonradan regl oldum ertesi gün akşama akıntım koyulaştı normal kanamalı regl olmadım ama leke koyulacak artarak devam etti 2 gün sonra da hafif kanamaya devam etti şuam 8. Günüm kanama bitti leke vsr biraz
Hayırlısı teşekkür ederim ben de bu hafta rahim filmi çekilicem sonraki ay da adet olunca gidicem inşallah hamile olurum diğer ayMerhaba ben de malesef regl oldum, dr yumurtan çatlamamış dedi. Hayırlısı be napalım :
ertes72 dediğiniz şey hap mı?Merhaba kızlar, adetin beşinci gününde eşimle korunmasız ilişki yaşadım. 13 saat sonra ertes72 kullandım. İlişkiden 8 gün sonra (yani bugün) kanamam oldu. Peçete sildikçe gelen ve su gibi. Aşırı kasık ve bel ağrım var. Bir sonraki reglima 15-16 gün var.. ne yapıcam?
Evet hapertes72 dediğiniz şey hap mı?
kuruma çizgisi diye bişi var mı bilmiyorum canım, ama hamilelikte çok belirgin olarak çizgi anında çıkıyor zatenBen bugün test yaptım da bu kuruma çizgisidir dimi çünkü ilk beş dakika bişey yoktu ilişkinin üzerinden 11 gün geçti biliyorum çok erken ama yapayım yine de dedim:)
Merhaba canım benim de buna benzer bir durum oldu da merak ettim senin sonuç ne olduBen bugün test yaptım da bu kuruma çizgisidir dimi çünkü ilk beş dakika bişey yoktu ilişkinin üzerinden 11 gün geçti biliyorum çok erken ama yapayım yine de dedim:)
Yarın kan vericem Perşembe çıkar büyük ihtimalleMerhaba canım benim de buna benzer bir durum oldu da merak ettim senin sonuç ne oldu