Yerleşme kanaması mı bilmiyorum yardım eder misiniz?

fransizomlet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
6
1
29
Merhaba, adet olduktan sonra gebelik belirtilerim devam etti ben de psikolojik olduğunu düşündüm ne olur ne olmaz diye adetten 1 gün sonra normal evde gebelik testi yaptım negatifti. adetim bittikten 6 gün sonra eşimle korunmasız ilişkimiz oldu. 2 gün sonra da yerleşme kanamasına benzeyen ip gibi pembe akıntım oldu. Bugün de devam ediyor. Kanama kesinlikle yok günlük ped bile takmıyorum gün içinde 2 3 defa peçeteye sürülen pembe kanamam oluyor. Ama dediğim gibi adet olalı daha 8 gün oldu. Yerleşme kanaması olması imkansız diye düşünüyorum. Kan testi vermeli miyim lütfen tecrübeli olanlar cevap verebilir mi

Son düzenleme:
Cevap vermeniz o kadar değerli ki başka bir hastalığın belirtisi mi ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba ,benim son adetim her zamanki gibi lekelenme şeklinde başladı o günler çok yoğun olduğumuz için çok takip edemedim ama birkaç gün az az oldum .Dediğiniz gibi adet ağrılarım ,meme hassasiyetim asla geçmedi .Herhalde tam olarak olamadım diye böyle belirtiler var .Aklıma bir sürü şey gelmişti .Ama hamileymişim .Ama sizin 8 gün sonra olduysa yumurtlama dönemi kanaması olabilir mi ki çünkü benim de o dönemlerde az az kanamam oluyordu .

Daha önce yumurtlama kanaması görmemiştim 1 senedir evliyim bir de göğüslerimde hassasiyet de var ilk defa adet dışında böyle bir şey yaşıyorum

Daha önce yumurtlama kanaması görmemiştim 1 senedir evliyim bir de göğüslerimde hassasiyet de var ilk defa adet dışında böyle bir şey yaşıyorum
Benim de her zaman olmuyordu ,ama olduğu dönemlerde bildiğiniz adet ağrısı gibi ağrı da olmuştu.Kac günde bir adet oluyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…