Yerlesme kanamasi mi adetmi

Busra nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2019
125
51
48
27
Arkadaşlar mrh geçen konu açmıştım aslında ama tekrar sormak istiyorum pko var 1 kızım var 1 yaşında sezeryan olduğum için 8 9 ay adetim duzensiz olmuştu ama son 2 aydır tam 32 . Gun adet olmaya baslamistim ama bu ay olmadi 30 . Kahve akıntı geldi bir damla kadar sonra azar azar geldi 2 3 gün boyunca peceteye sildikçe flan ben o 2 3 gün için de test yaptım ama negatif cıktı yanı daha lekelenme varken yaptim bi cok topukt akıntı bitiminden 4 5 gün sonra idrar da cikar diyorlar acaba Erken mi yaptım yanı ilk kızımda yerlesme olmadi hiç belirtimde olmadi ilaç kullanmıştım doktor test yap dedi diye yapmistim oyle çıkmıştı acikcasi sizce ara kanamami yerlesme mi yani pko var ama hic byle bisi olmamisti illaki devami gelirdi ve bir damla geldi oyle dolu dolu da degil sonrakiler surulmus gibi veya acik kahve ve sari karisik akinti gibi geldi sizce artik test te cikarmi şyle bi tarih verim 30.gun lekelenme oldu 2 3 gün akıntı gibi geldi akıntının ilk olduğu günden bu yana 9 gün geçti 1 haftadır da normal beyaz akıntım geliyor her zamanki akıntı yanı sizce yerlesme olabilirmi yek cevap.aslinda test yapmak ama pko dandır diyip yapasım gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…