Yerleşme kanaması mı adet mi???

Gulumsekaderine1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2022
278
54
27
Kızlar merhaba adetim 2 gün gecikti sonrasında kahverengi lekelenmeler gelmeye başladı bugün lekelenmelerin 3.günü sadece tuvalete çıktığımda geliyor koyu kahverenginde sizce yerleşme kanaması olabilir mi?yerleşme kanaması olanlar nasıl oldu sizde bilgilendirir misiniz?

Kızlar merhaba adetim 2 gün gecikti sonrasında kahverengi lekelenmeler gelmeye başladı bugün lekelenmelerin 3.günü sadece tuvalete çıktığımda geliyor koyu kahverenginde sizce yerleşme kanaması olabilir mi?yerleşme kanaması olanlar nasıl oldu sizde bilgilendirir misiniz?
Merhaba yerleşme kanaması adetten önce oluyor. sonrasında olanlar genelde adet sökülüyor. Ama emin olmak için test yapın madem adetinizde gecikmiş

FOTOĞRAF İCİN ÖZÜR DİLERİM HASSAS OLANLAR BAKMASİN LÜTFEN PCOSLUYUM HİCBİR TEDAVİ GÖRMEDİM AMA REGL DÖNEMİM BU SEFER COK FARKLİ OLDU ARA ARA SADECE LEKE GÖRDÜM 15 GUN SONRA BİRAZ DAHA COK OLMAK UZERE BASTA KOYU KAHVE SONRA COK ACİK PEMBE AKİNTİM OLDU HİCBİR BİLGİM YOK HAMİLE OLABİLİRMİYİM

FOTOĞRAF İCİN ÖZÜR DİLERİM HASSAS OLANLAR BAKMASİN LÜTFEN PCOSLUYUM HİCBİR TEDAVİ GÖRMEDİM AMA REGL DÖNEMİM BU SEFER COK FARKLİ OLDU ARA ARA SADECE LEKE GÖRDÜM 15 GUN SONRA BİRAZ DAHA COK OLMAK UZERE BASTA KOYU KAHVE SONRA COK ACİK PEMBE AKİNTİM OLDU HİCBİR BİLGİM YOK HAMİLE OLABİLİRMİYİM
Test yapın biz burdan nasıl bilelim.
Resmide kaldır

yerleşme kanamasında akıntı başta koyu kahveyken sonra açık pembeye dönmez. koyu kahve, açık kahveye döner ve en son idrar renginde açık sarı renk ile biter. bu da en fazla üç gün sürer. sizin adetiniz geliyor. ayrıca evet test yapın. yerleşme kanaması olduğu sırada eğer hamileyseniz pozitifi görebiliyorsunuz.

X