• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı acil yardım

Guaronas

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2015
92
27
8
38
Arkadaslar acilen yardıma ihtiyacım var 13 gün önce adet oldum bitti 6 gün önceden ilişkiye girdim ama ilişkimden buyana akıntım var ve 2 gündür pembe akıntım var bukadar erken olmaz yerleşme ama hayatımda pembe kanlı nir akıntım olmadı ilişkiye girmeden birgün önce yumurtladığımı düşünüyorum akıntım bazen su gibi geliyor bazen şeffaf bazen krem gibi beyaz ama kaşıntı koku yok

Yani yumurtlamışmıyımdır hamilelik değildir diyorsun ama o yumurtlama akıntısı daha önce gelmişti üst üste 3 gün tumurtladımmıki:(

Yani yumurtlamışmıyımdır hamilelik değildir diyorsun ama o yumurtlama akıntısı daha önce gelmişti üst üste 3 gün tumurtladımmıki:KK43:
akıntı iki üç gün devam edebilir ama kanlı olmaz bir gün birkaç damla kan olması normal canım endişelenme devam etmiyorsa pembe kanaman sorun olmaz devam ediyorsa bir doktora görünmelisin enfeksiyon,yara vb şeyler olabilir tatlım.

Back