- 6 Ocak 2023
- 32
- -12
- Konu Sahibi melikeekilem
Sizce yerleşme kanaması mı kızlar sol kasıklarda batma var ara ara yardımcı olurmusunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Balım sanki adetin sökülecek gibiLütfen cevap verin lütfen
Folit asit kullanıyordum ocakta başladım başka ilaçta kullanmadım bel ağrım vardı ekstra kanamadan önce ara ara gelen kramplar oldu sol kasığıma sonra bu lekenmeyi gördümBelirtilerin var mıydı?
Adetin kaç gün gecikti?
İlaç kullanımı var mıydı?
Ne alakası var onunla bunun o kadar insan var soran atan size sorucak değilim rahatsız olduysanız cevap vermessiniz ne zaman çocuk yapıp yapamayacağımada karışabilecek bir insan değilsiniz.Kanli pecete paylasmamaniz gerektigini ogrenememissiniz lutfen cocuk yapmayin
Kimse senin pisligini gormek zorunda degil, ayrica forum kurallarini okumani tavsiye ederim cunku boyle seyler paylasmak yasak.Ne alakası var onunla bunun o kadar insan var soran atan size sorucak değilim rahatsız olduysanız cevap vermessiniz ne zaman çocuk yapıp yapamayacağımada karışabilecek bir insan değilsiniz.
Çok teşekkür ederim ilginlenip cevap verdiğiniz içinBalım sanki adetin sökülecek gibi
Evet maalesef senin gibi cok fazla igrenc insan varBakın sadece ben paylaşmıyormuşum
Ben pisligimi kimseyle paylaşmıyorum cok şükür. Birde yuzsuzsunuz, cahillik zorAynı senin gibi
Daha yazı yazmasını bilmiyorsun gelmiş bana konuşuyorsun hadi bak işineBen pisligimi kimseyle paylaşmıyorum cok şükür. Birde yuzsuzsunuz, cahillik zor
Ben edebimi biliyorum en azindanDaha yazı yazmasını bilmiyorsun gelmiş bana konuşuyorsun hadi bak işine