Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yerleşme kanaması mı acil yardım edin kızlar???
- Konu Sahibi mor11
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Aralık 2022
- 298
- 74
- 28
- 29
- 2 Ekim 2022
- 1.310
- 1.596
- 63
- 34
Rengi nasıldi kanamanizinKızlar adetimden 3 gün geçti adetin 1.günü beta değerim 41 ikinci günü 75 çıktı. Ama bugün biraz kanamam oldu çok korkuyorum sizce yerleşme kanaması olabilir mi ???
Çok değildi sabahtan beri zaten çok ağrım vardı ama kırmızı değildiRengi nasıldi kanamanizin
- 2 Ekim 2022
- 1.310
- 1.596
- 63
- 34
Benimde pembe kanamam oldu bugun. Herkes yerlesme kanamasi olabilir dedi insallah oyledir sizinde benimdeÇok değildi sabahtan beri zaten çok ağrım vardı ama kırmızı değildi
Doktorum bekle dedi pazartesi gününe kadar çok saçma değil mi ? Nasıl bekleyebilirim bu durumdadoktora gidin kanama önemli
Yaa inşallah peki beta değeriniz ne ?Benimde pembe kanamam oldu bugun. Herkes yerlesme kanamasi olabilir dedi insallah oyledir sizinde benimde
- 18 Aralık 2022
- 298
- 74
- 28
- 29
doktorunuza sorduysanız o iyisini bilir yoğunluğunu ona söylemişsinizdir o bir tehlike görmemiş o zaman endişelenmeyinDoktorum bekle dedi pazartesi gününe kadar çok saçma değil mi ? Nasıl bekleyebilirim bu durumda
Hayır normaldir dedi kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsiniz bunun içinde pazartesi gününü beklememiz gerekir dedi. Yani Allah korusun kimyasal gebelikse bile pazartesiye kadar nasıl beklerimdoktorunuza sorduysanız o iyisini bilir yoğunluğunu ona söylemişsinizdir o bir tehlike görmemiş o zaman endişelenmeyin
- 2 Ekim 2022
- 1.310
- 1.596
- 63
- 34
Adet gecikmesinin 3.günü 111 cikti beta. Doktor dusuk cikmis deger dedi. Belki gec dollenmedir die umut ediyorumYaa inşallah peki beta değeriniz ne ?
İnşallah inşallah inşallah öyledir. Allah bizim gönlümüze göre versin bende çok korkuyorum şuanAdet gecikmesinin 3.günü 111 cikti beta. Doktor dusuk cikmis deger dedi. Belki gec dollenmedir die umut ediyorum
- 30 Eylül 2023
- 18
- 9
- 6
Merhaba
Kanama varsa kimyasal olabilir.
Ben adetime 12 gün kala lekelenme yaşadım,hemen erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi gördüm.Ardından 3 tane daha yaptım aynı.
ertesi gün kan verdim.Kanda beta 30 çıktı.
2 gün sonra tekrar kan verdim.Ne yazık ki 5 e düştü Doktorum kimyasal büyük olasılıkla dedi.Adet olacaüım gün tekrar gidip kan testi vermemi istedi.Ancak kanamamı bekleyeceğim.Erken öğrenmek çok yorucu..Ve tüm hamilelik belirtilerini yaşadım.Henüz kanamam gelmedi.
Bu bana ders oldu.Adet günlerim gecikmeden test yapmayacağım
Ben adetime 12 gün kala lekelenme yaşadım,hemen erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi gördüm.Ardından 3 tane daha yaptım aynı.
2 gün sonra tekrar kan verdim.Ne yazık ki 5 e düştü Doktorum kimyasal büyük olasılıkla dedi.Adet olacaüım gün tekrar gidip kan testi vermemi istedi.Ancak kanamamı bekleyeceğim.Erken öğrenmek çok yorucu..Ve tüm hamilelik belirtilerini yaşadım.Henüz kanamam gelmedi.
Benim de 0.100 çıktı bu ne demek oluyor ya hamile miyimKızlar adetimden 3 gün geçti adetin 1.günü beta değerim 41 ikinci günü 75 çıktı. Ama bugün biraz kanamam oldu çok korkuyorum sizce yerleşme kanaması olabilir mi ???
tavsankulak_17
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Ekim 2023
- 1.681
- 1.402
- 48
5 ve üzeri hamilelik olarak değerlendiriliyor. 0.100 şu an gebelik olmadığını gösterir.Benim de 0.100 çıktı bu ne demek oluyor ya hamile miyim
tavsankulak_17
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Ekim 2023
- 1.681
- 1.402
- 48
Benim de yerleşme kanaması adet gecikmesinden sonra oldu. Hemen evham yapmayın inşallah. Adet döngünüz kaç gün? Benim 27 günde bir. Bir de adete 10 gün kala yumurtlama oluyor. Dolayısıyla da adet gecikmesinden sonra yerleşme kanaması yaşamam normal. Belki de sizin de öyledir. Herkes adet öncesi yerleşme kanaması yaşar diye bir durum yok. Hemen endişelenmeyin, stres de etkiler. Hayırlısıyla sağlıklıdır inşallah.Hayır normaldir dedi kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsiniz bunun içinde pazartesi gününü beklememiz gerekir dedi. Yani Allah korusun kimyasal gebelikse bile pazartesiye kadar nasıl beklerim
- 21 Eylül 2023
- 21
- 3
- 1
- 23
Merhabalar size bir soru sormak istiyorum da ben 22 yaşındayım bebek düşünüyoruz da normlde adet döngüm 25 gün ortalama . Diger aylarda hep takvimde belirtilen gunden mutlaka uc dört gün once regl olurdum bu ay üç gün gecikti dünde hafif pembe leke gibi kanamam oldu simdi bu sabahda peceteye sildigimde sadece geldiğini farkettim açık pembemsi bir rengi var yerleşme kanaması olabilirmi sizce göğüslerim hassas şiş gibi migdem bulaniyor geceleri uyuyamıyorum. Halsizligim var cevaplarsaniz sevinirimBenim de yerleşme kanaması adet gecikmesinden sonra oldu. Hemen evham yapmayın inşallah. Adet döngünüz kaç gün? Benim 27 günde bir. Bir de adete 10 gün kala yumurtlama oluyor. Dolayısıyla da adet gecikmesinden sonra yerleşme kanaması yaşamam normal. Belki de sizin de öyledir. Herkes adet öncesi yerleşme kanaması yaşar diye bir durum yok. Hemen endişelenmeyin, stres de etkiler. Hayırlısıyla sağlıklıdır inşallah.
- 26 Ekim 2023
- 914
- 263
- 23
Seninle aynı durumdayım reglime 12 gün var ikim gün önce açık kahverengi akıntı geldi çok az ekilde normalde hiç gelmez benden sonra kesildi beta versem cikmicak biliyorum çok erken regle var 12 gün ama hafif hafif kasigima Ağrı'da giriyor boşa umutlanmak istemiyorumMerhaba
- 26 Ekim 2023
- 914
- 263
- 23
Test yaptinizmi bı test deneyin istersenizMerhabalar size bir soru sormak istiyorum da ben 22 yaşındayım bebek düşünüyoruz da normlde adet döngüm 25 gün ortalama . Diger aylarda hep takvimde belirtilen gunden mutlaka uc dört gün once regl olurdum bu ay üç gün gecikti dünde hafif pembe leke gibi kanamam oldu simdi bu sabahda peceteye sildigimde sadece geldiğini farkettim açık pembemsi bir rengi var yerleşme kanaması olabilirmi sizce göğüslerim hassas şiş gibi migdem bulaniyor geceleri uyuyamıyorum. Halsizligim var cevaplarsaniz sevinirim