• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı acil yardım edin kızlar???

mor11

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2023
64
12
8
28
Kızlar adetimden 3 gün geçti adetin 1.günü beta değerim 41 ikinci günü 75 çıktı. Ama bugün biraz kanamam oldu çok korkuyorum sizce yerleşme kanaması olabilir mi ???

doktorunuza sorduysanız o iyisini bilir yoğunluğunu ona söylemişsinizdir o bir tehlike görmemiş o zaman endişelenmeyin
Hayır normaldir dedi kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsiniz bunun içinde pazartesi gününü beklememiz gerekir dedi. Yani Allah korusun kimyasal gebelikse bile pazartesiye kadar nasıl beklerim :(

Merhaba
Kanama varsa kimyasal olabilir.
Ben adetime 12 gün kala lekelenme yaşadım,hemen erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi gördüm.Ardından 3 tane daha yaptım aynı.
ertesi gün kan verdim.Kanda beta 30 çıktı.
2 gün sonra tekrar kan verdim.Ne yazık ki 5 e düştü :( Doktorum kimyasal büyük olasılıkla dedi.Adet olacaüım gün tekrar gidip kan testi vermemi istedi.Ancak kanamamı bekleyeceğim.Erken öğrenmek çok yorucu..Ve tüm hamilelik belirtilerini yaşadım.Henüz kanamam gelmedi.
Bu bana ders oldu.Adet günlerim gecikmeden test yapmayacağım 😒

Kızlar adetimden 3 gün geçti adetin 1.günü beta değerim 41 ikinci günü 75 çıktı. Ama bugün biraz kanamam oldu çok korkuyorum sizce yerleşme kanaması olabilir mi ???
Benim de 0.100 çıktı bu ne demek oluyor ya hamile miyim

Hayır normaldir dedi kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsiniz bunun içinde pazartesi gününü beklememiz gerekir dedi. Yani Allah korusun kimyasal gebelikse bile pazartesiye kadar nasıl beklerim :KK43:
Benim de yerleşme kanaması adet gecikmesinden sonra oldu. Hemen evham yapmayın inşallah. Adet döngünüz kaç gün? Benim 27 günde bir. Bir de adete 10 gün kala yumurtlama oluyor. Dolayısıyla da adet gecikmesinden sonra yerleşme kanaması yaşamam normal. Belki de sizin de öyledir. Herkes adet öncesi yerleşme kanaması yaşar diye bir durum yok. Hemen endişelenmeyin, stres de etkiler. Hayırlısıyla sağlıklıdır inşallah.

Benim de yerleşme kanaması adet gecikmesinden sonra oldu. Hemen evham yapmayın inşallah. Adet döngünüz kaç gün? Benim 27 günde bir. Bir de adete 10 gün kala yumurtlama oluyor. Dolayısıyla da adet gecikmesinden sonra yerleşme kanaması yaşamam normal. Belki de sizin de öyledir. Herkes adet öncesi yerleşme kanaması yaşar diye bir durum yok. Hemen endişelenmeyin, stres de etkiler. Hayırlısıyla sağlıklıdır inşallah.
Merhabalar size bir soru sormak istiyorum da ben 22 yaşındayım bebek düşünüyoruz da normlde adet döngüm 25 gün ortalama . Diger aylarda hep takvimde belirtilen gunden mutlaka uc dört gün once regl olurdum bu ay üç gün gecikti dünde hafif pembe leke gibi kanamam oldu simdi bu sabahda peceteye sildigimde sadece geldiğini farkettim açık pembemsi bir rengi var yerleşme kanaması olabilirmi sizce göğüslerim hassas şiş gibi migdem bulaniyor geceleri uyuyamıyorum. Halsizligim var cevaplarsaniz sevinirim☺️

Merhaba
Kanama varsa kimyasal olabilir.
Ben adetime 12 gün kala lekelenme yaşadım,hemen erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi gördüm.Ardından 3 tane daha yaptım aynı.
ertesi gün kan verdim.Kanda beta 30 çıktı.
2 gün sonra tekrar kan verdim.Ne yazık ki 5 e düştü :KK43: Doktorum kimyasal büyük olasılıkla dedi.Adet olacaüım gün tekrar gidip kan testi vermemi istedi.Ancak kanamamı bekleyeceğim.Erken öğrenmek çok yorucu..Ve tüm hamilelik belirtilerini yaşadım.Henüz kanamam gelmedi.
Bu bana ders oldu.Adet günlerim gecikmeden test yapmayacağım 😒
Seninle aynı durumdayım reglime 12 gün var ikim gün önce açık kahverengi akıntı geldi çok az ekilde normalde hiç gelmez benden sonra kesildi beta versem cikmicak biliyorum çok erken regle var 12 gün ama hafif hafif kasigima Ağrı'da giriyor boşa umutlanmak istemiyorum :(

Merhabalar size bir soru sormak istiyorum da ben 22 yaşındayım bebek düşünüyoruz da normlde adet döngüm 25 gün ortalama . Diger aylarda hep takvimde belirtilen gunden mutlaka uc dört gün once regl olurdum bu ay üç gün gecikti dünde hafif pembe leke gibi kanamam oldu simdi bu sabahda peceteye sildigimde sadece geldiğini farkettim açık pembemsi bir rengi var yerleşme kanaması olabilirmi sizce göğüslerim hassas şiş gibi migdem bulaniyor geceleri uyuyamıyorum. Halsizligim var cevaplarsaniz sevinirim☺️
Test yaptinizmi bı test deneyin isterseniz

Back