- 6 Kasım 2017
- 695
- 492
- 33
- 39
Arkadaşlar merhaba, yıllardır forumun sessiz takipçilerindendim. Yeni üye oldum ve İlk defa yazıyorum. 2 aylık evliyim. Bekarken yıllar önce pko vardı bende. Sonra tedavi oldum. Evlenmeden 4 ay önce de yine doktora gittiğimde kistlerim yokolmuştu ama serbest testesteronum yüksekti. 3 aylık doğum kontrol hapı vermişti ben 2 ay kullandım bıraktm. Ama sonrasında evlilik telaşı vs gidip kontrol olamadım. Yani hormonlarım düzeldi mi bilmiyorum. Evlendikten sonra 15 gün korunduk sadece. Adetim düzenli 28 gün siklusum. Geçen ay 17 sinde adet oldum. 2 gün öne geliyor her ay.
Yani ayın 15 inde cuma günü (3gün önce) adet olmam lazımdı olmadım gecikti.
Cumartesi evde test yaptım negatifti. Bugün 4.günüm ve az az kanamam başladı. Yalnız benim kanamam her zaman önce koyu kahverengi bi akımtı olarak gelir sonra notmal kırmızı kan rengine dönerdi. Şimdi ise açık kırmızı pembemsi renkli az az bi kanama başladı. Acaba yerleşme kanaması olabilir mi yani sizce ihtimal varmı? Kasıklarım ve belim adet zamanımda olduğu gibi ağrıyo. Yerleşme kanamasında böyle ağrılar olur mu? Kısacası sizce test yaptırmalı mıyım?
Yani ayın 15 inde cuma günü (3gün önce) adet olmam lazımdı olmadım gecikti.
Cumartesi evde test yaptım negatifti. Bugün 4.günüm ve az az kanamam başladı. Yalnız benim kanamam her zaman önce koyu kahverengi bi akımtı olarak gelir sonra notmal kırmızı kan rengine dönerdi. Şimdi ise açık kırmızı pembemsi renkli az az bi kanama başladı. Acaba yerleşme kanaması olabilir mi yani sizce ihtimal varmı? Kasıklarım ve belim adet zamanımda olduğu gibi ağrıyo. Yerleşme kanamasında böyle ağrılar olur mu? Kısacası sizce test yaptırmalı mıyım?
Son düzenleme: