• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanamasi mı

ceylinnaz12

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2023
5
1
0
28
Merhaba arkadaşlar ben adetimden 1 gün once kanamam oldu ama çok az 1 ped şeklinde 1 buçuk gün sürdü kahverengi açık renkteydi ve goguslerimde asiri agri var ve sag karın kısmında ara ara ignelenme var acaba yerlesme kanamasi olabilir mi ve 2 gün gectikten sonra biraz daha kanamam oldu yardim edermisnz yerleşme kanamasi olabilirmi

Merhaba arkadaşlar ben adetimden 1 gün once kanamam oldu ama çok az 1 ped şeklinde 1 buçuk gün sürdü kahverengi açık renkteydi ve goguslerimde asiri agri var ve sag karın kısmında ara ara ignelenme var acaba yerlesme kanamasi olabilir mi ve 2 gün gectikten sonra biraz daha kanamam oldu yardim edermisnz yerleşme kanamasi olabilirmi
Yerleşme kanaması öyle regl gibi uzun uzun gelmiyor

Benimde kan değerim 47 çıktı pazartesi günü tekrar kontrole gideceğim ama bugün koyu kan gördüm daha öncede bir kaç kez kahverengi leke vardı acaba adet mi oldum yoksa yerleşme akıntısı mı bilginiz var mı

Reglimden birgun once oldu bir pedi doldurmiycak sekilde
Regl tarihine çok yakın gerçekleştiği için olma ihtimali de var tabiki. Ben gebeliğimde yerleşme kanaması yaşamadığım için net olarak bişey diyemiyorum. Ancak diğer belirtilerde hem gebelik hem regl belirtisi. Kaset test yaparsanız sonuç çıkacaktır. Ya yerleşmedir, yada regliniz sökülmemiştir

Regl tarihine çok yakın gerçekleştiği için olma ihtimali de var tabiki. Ben gebeliğimde yerleşme kanaması yaşamadığım için net olarak bişey diyemiyorum. Ancak diğer belirtilerde hem gebelik hem regl belirtisi. Kaset test yaparsanız sonuç çıkacaktır. Ya yerleşmedir, yada regliniz sökülmemiştir
Çok teşekkür ederim test yaptım ama hayalet cizgi çıktı bende yerlesme kanamasi yasayan varmi diye sormak istedim yarin doktora gidip sonuca bakcam

Benimde pazartesi günü adet kanından çok farklı kahverengi akıntım oldu yarım gün falan vardı.sonrasında hic akıntı olmadı dayanamayıp kaset test yaptım 2 farkli marka birinde cok silik digerinde birazdaha belirgin diyebilirim.bugun benim beklenen adet günümdü doktora gittim ultrasonla baktı kese goremedi alttan belki görünür dedi ordanda baktı yine göremedi. Kan verdim beta hcg degerim 113.6

Canım benim reglden üç gün öncesine kadar kahverengi lekelenme oldu sonra reglimi her ay ki gibi oldum. Reglden bir gün önce testim negatifti yarın yine test vericem. Sizce gebelik ihtimali var mı

Arkadaşlar merhaba benim de 2 Mart regl tarihim kanama olmasına oldu bugün 3. Günüm fakat pıhtı, doku vs.. hiçbir şey yok sadece kan 3 günde bir ped doldu diyebilirim. Yerleşme kanaması olabilir mi bilgisi olan var mı ?

Back