Yerleşme kanaması kaç gün sürer

marulumsu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2021
4
0
1
33
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1,5 yıldır çocuk istiyoruz. Tüm kontrolleri yaptırdık bir sebep bulamadılar ve adetimde çok düzenli. Bu ay adetim ve yumurtlma günüm geçtikten sonra kanamam başladı daha adetime bir hafta varken. Çok az şekilde oldu ve çoğunlukla kahverengi adet gibi değildi ama 6 gündür devam ediyor bugün hala var kanamanın 3. günü test yaptım negatif çıktı. Böyle bir durum yaşayan var mı daha önce. Yerleşme kanması olabilir mi yoksa başka birşeyin belirtisi mi? Lütfen yardımcı olun kızlar

Yerleşme kanaması iki gün en fazla üç gün sürüyor asla kırmızı değil silik ve kahverengi oluyor diye biliyorum. Kimisinin idrar testinde belli olmuyor bir kan vermeye git derim:)

Canım 6 gün süren Bi yerleşme kanaması görmedim hiç normal Bi durum olmayabilir doktora gitmelisiniz kişiden kişiye değişebilir

Benim tam 15 gün sürdü progestan kullandım düzenli ve şuan yok. Ama benim kesenin yanında kanama alanı varmış bu yüzden uzun sürmüş olabilir ve düşük riski var bende. Doktora gitmelisin kan testi ver bence

Benim birde hareket edip yorulduğum zamanlarda kanamam artıyor dinlenince azalıyor siz böyle bişey yaşamışmıydınız

Benim birde hareket edip yorulduğum zamanlarda kanamam artıyor dinlenince azalıyor siz böyle bişey yaşamışmıydınız

Ben yaşadım adet den önce yalnızca peçeteye silince gelen soluk pas rengi gibi lekelenme oluyor 3 gün sürmüştü 6 gün olurmu bilmiyorum ama lekelenmeniz bitince tekrar test yapın kişiden kişiye değişir gebelik belirtisi

Evet yorulunca artıyordu ve sürekli lavaboya gidiyordm yine oldu mu diye sadece peçeteye silince geliyordu. Doktor progestan ve iğne verdi hala kullanıyorm düşük riski var bende. Alaturka tuvalet yerine klozet kullanıyorum. Fırsat buldukça uzanıyorum dinleniyorum. Ama şuan dönüşümlü çalıştığım için çalıştığım hafta yorucu oluyor bana. Çok geç olmadan doktora gidin bence ihmal etmeyin

Çok teşekkür ederim kızlar bilgilendirmeleriniz için pazartesi doktora gideceğim hemen inşallah kötü bir şey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…