Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması kaç gün surer

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rezmiye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
208
40
13
30
Meraba bende 2 ay ik evliyim 4 gün öncesi beyaz akıntı ardından kan gibi iki damlacik şimdi ise küçük küçük damla damla akintim var çok yoğun oluyo adetime çok var

Meraba bende 2 ay ik evliyim 4 gün öncesi beyaz akıntı ardından kan gibi iki damlacik şimdi ise küçük küçük damla damla akintim var çok yoğun oluyo adetime çok var
Yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti canım?

Bu ayın 5 de gitim doktor hasta olma gunlerimi hesapladı ben ilk gittiğimde hemen olmaz dedi hesaplamada 14 önerdi bizde 14 gün ilişki yaşadım 15 gün beyaz akıntı 16 sında kan gibi iki damla sonrası damla damla oldu bi bu sabah yok du

Anladım. Bi iki damla olup bittiyse yerleşme kanamasıdır. Gidip kan verirsen çıkar. İçin de rahat eder. O arada ağır iş yapma. Varsa riske atmamış olursun.

Teşekkür ederim başka belirtiler var mı bende çok sivilcede cıktı ben bole olmazdım

yerlesme kanamasi iliskiden 8-9 gun sonra falan olur. Iliskiden 1-2 gun sonra olmasi biraz fazla erken. Rahimde yara varsa o kanamista olabilir. Hakkinizde hayirlisi neyse o olsun insallah

yerlesme kanamasi iliskiden 8-9 gun sonra falan olur. Iliskiden 1-2 gun sonra olmasi biraz fazla erken. Rahimde yara varsa o kanamista olabilir. Hakkinizde hayirlisi neyse o olsun insallah
Bende öyle biliyorum. yumurtlamanın üzerinden zaman geçti diye anladım ben.

Son düzenleme:
Benimkide umut işte bende herkesde farklı biliyorum bünyeye göre kimisi hiç belirti vermyomus nasip
Herkeste olmayabilir doğru ama oluyorsa da ortalama bi haftayla 10 gün arasında oluyor. İlişkiden hemen sonraki gün olmuşsa başka bi sıkıntı olabilir.

Ya hayırlısı olsun diyelim bekliyem ben yinede

Benimkide umut işte bende herkesde farklı biliyorum bünyeye göre kimisi hiç belirti vermyomus nasip

aynen canim ama iste daha senin bebis tuplerden rahimi bulana kadar 8-10 gun suruyor o yuzden umudunu kirmak istemem ama 1-2 gun cok az bir sure tabi eger doktor dogru hesapladiysa. benim ilk hamileligimde cunku olmustu yerlesme kanamasi adet gunune yakin oldugu icin ben hatta adet oldum sanmistim ama silikti cok azdi 2 gun sonrada tamamen kesildi zaten. Ikinciye hamileyim suan ve bu sefer yerlesme kanamasi olmadi.

Ama umudunu yitirme adetini bekle belki hamile kalmissindir ama daha belirtiler olmaz adet tarihine yaklasirken olur. Bir puf nokta veriyim ben hic hamile kaldigmi anlamamistim ama calisma yapicaz diye usuttum gazlandim karnim balon gibi sisti sanmistim meger hamilelikten dolayiymis.

Canim hamile kaldın mı bu olay üzerine 1 yıl geçmiş ama aynı olay şuan bende de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…