Yerleşme kanaması hemen kanda çıkar mı bakar mısınız acil

nevarneyoksa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
12
0
36
25
kızlar ben fitil kullanmıştım enfeksiyon yüzünden fakat doktora gittiğimde ve araştırma yaptığımda fitilin kanama yapmadığını öğrendim ancak adetime 5 gün kala yerleşme kanaması gibi pembe beyaz akıntı geldi bende ertesi gün hemen kan tahlili yaptırdım kanama yine devam ederken fakat negatif çıktı araştırdığımda yerleşme kanamasından 4-5 gün sonra kanda çıkarmış sonuç bugün de adetim geçikeli 3 gün oldu ve göğüslerim aşırı şiş ve acıyor başına böyle birşey gelen oldu mu daha önce

Düzenli regli oluyorsanız çıkması lazım aslında regliye 5 gün kala. Bazen geç döllenme olabiliyor. Şuan kan verseniz sonuç alırsınız

Düzenli regli oluyorsanız çıkması lazım aslında regliye 5 gün kala. Bazen geç döllenme olabiliyor. Şuan kan verseniz sonuç alırsınız
Normalde ayın 23 ünde olmam lazımdı adet 18inde yerleşme kanaması gibi hafif akıntıyla beraber pembe birşey geldi peçeteue sadece peçete de çıkıyordu hemen gittim kan verdim ama negatif çıktı

Normalde ayın 23 ünde olmam lazımdı adet 18inde yerleşme kanaması gibi hafif akıntıyla beraber pembe birşey geldi peçeteue sadece peçete de çıkıyordu hemen gittim kan verdim ama negatif çıktı
2 gün kanama oldu 2. Gün kanama devam ederken kan verdim ve kanama sadece peçeteue çıkıyordu bir kaçta damla da günlük ped e damlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…