Yerlesme kanamasi hakkinds

kartopu92

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2024
117
18
32
Merhaba1 hafta önce yumurtlama oldu ve iliski şu an açık kahve lekelenmeler var daha reglime 12 gün var sadece iliskiden sonra 1 hafta geçti bu tip bir lekelenme yaşayıp hamile olan var mı

Benimde aynı sekilde 11 gun var adet olmama ve kırmizi pembe bi lekelenmem oldu kasık ağrısıyla beraber erken degilmi diye dusunuyorum

Benimde aynı sekilde 11 gun var adet olmama ve kırmizi pembe bi lekelenmem oldu kasık ağrısıyla beraber erken degilmi diye dusunuyorum
Bazen yumurtlamayla birlikte leke gelebiliyor gebelik istiyorsanız bu günleri değerlendire bilirsinzi

Ovulasyon testi yapıp kirmizi çıkan günleri değerlendirmistim sonra cizgi yok oldu ben aslında pek degerlendiremedim eğer o acik kahve gelen günler degerlendirilecekse
Bazı aylar yumurtanın çatlarken oluşan lekelenmeler olabiliyor eğer LH testlerinde pim çıkan günleri değerlendirdiyseniz de sıkıntı yok. Bazı aylar iki yumurtada çatlayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…