- 2 Kasım 2019
- 65
- 31
- 38
- Konu Sahibi Turuncu kafa
-
Canım en iyisi kanda beta testidir onu yaptırmalısın.Cevap verebilir misiniz . İmplantasyon kanamasi yasayanlar
Gebelik testinde cikar dediler varsa gebelik . Negatifti bende yaptirmadm canim .Canım en iyisi kanda beta testidir onu yaptırmalısın.
Merhaba canım bende normalde ayın 1 de olmam gerekirken adetin 20 günü 20 Nisan da 3 günlük bir lekelenme oldu toplasan 3 günü bir ped dolmadı dün test yaptım negatif çıktı galiba bazen mevsimsel olarak erken olabiliyoruz. Yoksa bende normalde 8 gün adet olurum ama İLKKEZ 3 gün oldum o da sadece leke.Gebelik testinde cikar dediler varsa gebelik . Negatifti bende yaptirmadm canim .
Sizinde mi olmuyo bebeginizMerhaba canım bende normalde ayın 1 de olmam gerekirken adetin 20 günü 20 Nisan da 3 günlük bir lekelenme oldu toplasan 3 günü bir ped dolmadı dün test yaptım negatif çıktı galiba bazen mevsimsel olarak erken olabiliyoruz. Yoksa bende normalde 8 gün adet olurum ama İLKKEZ 3 gün oldum o da sadece leke.
Evet canım normalde 16 nisanda tüp bebek için ilaca başlayacaktı ancak yasaklar gelince doktorum 2 adet sonrasına erteledi. Benimde amh düşükSizinde mi olmuyo bebeginiz
İncir kuru denedin mi canimEvet canım normalde 16 nisanda tüp bebek için ilaca başlayacaktı ancak yasaklar gelince doktorum 2 adet sonrasına erteledi. Benimde amh düşük
Denedim canım o sayede bu ay bir yumurtam daha oluşmuştu. Şimdi ramazan diye fazla dikkat edemiyorum yoksa gerçekten fayda ediyor ama prolaktin hormonunu yükseltiyor.İncir kuru denedin mi canim
Canim bir aktara soylesen macun çay felan hazirliyolar o sayedede hamile kalan cok oluyo . Sıkıntini soylersen sana yol gosterir belki dogal yollardan olur seninde benimde canim insallahDenedim canım o sayede bu ay bir yumurtam daha oluşmuştu. Şimdi ramazan diye fazla dikkat edemiyorum yoksa gerçekten fayda ediyor ama prolaktin hormonunu yükseltiyor.
Sökülme olmalı yerleşme hem siyahımsı şekilde değil hem de adet vaktinden çok daha önce olması gerekiyor. Yumurtlama döneminin sonunda oluyor. bende yerleşme kanaması olmuştu çünkü.Gebe kalamadigimi soylemistim onceki konuda. Carsamba gunu adet oldum sadece yarim ped dolusu siyah lekeler gordum 3gun boyunca sadece yarim ped. Dun test yaptim negatif . Sizce sökülemedim mi yoksa yerlesme olabilir mi. Nornalde 4gun yogun kanama olur
Canım bilip bilmeden artık birşey kullanmak istemiyorum. Birde bende haşimoto çıktı daha yeni endokrin doktoru tedaviye onay verdi. O da işte nasip olmadı. Yani her çay her yiyecek herkese aynı etkiyi göstermiyor.Canim bir aktara soylesen macun çay felan hazirliyolar o sayedede hamile kalan cok oluyo . Sıkıntini soylersen sana yol gosterir belki dogal yollardan olur seninde benimde canim insallah
Hyirlisi hakkimizdaCanım bilip bilmeden artık birşey kullanmak istemiyorum. Birde bende haşimoto çıktı daha yeni endokrin doktoru tedaviye onay verdi. O da işte nasip olmadı. Yani her çay her yiyecek herkese aynı etkiyi göstermiyor.
Tesekkur ederim . Demekki sokulemedimSökülme olmalı yerleşme hem siyahımsı şekilde değil hem de adet vaktinden çok daha önce olması gerekiyor. Yumurtlama döneminin sonunda oluyor. bende yerleşme kanaması olmuştu çünkü.
Aynen canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHyirlisi hakkimizda
Hamilelik gibi görünüyor ilk test :)Merhaba arkadaşlar benmde dün kahverengi lekelenmem oldu dün transferimin 9.gunuydu bugün 10.gun ara ara kasık batması oluyor sol kasık özellikle ve arara leke oluyor test yaptım onuda ekliyorum
İnşallah öyledir ya bu sabahta yaptım hiç çizgi çıkmadıHamilelik gibi görünüyor ilk test :)
Kimyasal olabilir o zamanİnşallah öyledir ya bu sabahta yaptım hiç çizgi çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?