Hanımlar merhaba. Adetim gününde her zamanki yoğunluğunda gelmedi bu ay. İki gün sonra bir gün oldu şimdi de kesik kesik açık renk geliyor. Ama internette okuduğum kadarıyla yerleşme kanaması kadar az değil. Bu sabahtan beri hafif ateş,midemde kramp,kusma ve hafif baş ağrım var. Gebe olma durumum var mı? Yaşayanlar lütfen yorumlasınn..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yerleşme kanaması hakkında
- Konu Sahibi 1eylosa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhabalar. Ben asilama ile gebe kalmıştım mart ayında. Test gününden once adet oldum zannetmiştim. Sabah kalkıyorum bir şey yok gün içinde azar azar kahverengi gibi akıntılar geliyordu. Herhalde dedim adet olamıyorum sokulemiuor. O kadar ümidi kesmiştim ki tam 5 gün bu şekilde sürdü. En son artık gidip kan vereyim rahat rahat doktora gideyim adet söktürücü versin dedim ve sonuç pozitifti. Doktora gittik durumu anlattım bu kadar uzun yerleşme kanaması mi olur dedim bünyeye göre değişebilir normal dedi. Ben normalde adetim bu şekilde başlayınca hemen bitki çayları içerdim bi an once adet olayım diye. O zaman içmemiştim. Ama nasip değilmiş sonrasında düşük yaptım. Kan testi verene kadar emin olma bence, için rahat eder var mı yok mu diye şüpheye düşmezsin. Şimdi tekrar gebeyim ama bu sefer yerleşme kanaması yaşamadım.Hanımlar merhaba. Adetim gününde her zamanki yoğunluğunda gelmedi bu ay. İki gün sonra bir gün oldu şimdi de kesik kesik açık renk geliyor. Ama internette okuduğum kadarıyla yerleşme kanaması kadar az değil. Bu sabahtan beri hafif ateş,midemde kramp,kusma ve hafif baş ağrım var. Gebe olma durumum var mı? Yaşayanlar lütfen yorumlasınn..
- 3 Kasım 2020
- 115
- 17
- 13
- 24
Merhaba, yapamamam gereken birşey yaptım 10 Ekim'de birliktelik yaşadım 12saat içinde ertesi gün hapı kullandım 23unde adet aldım ve 27sinde son günümde beraberlik yaşadım prezarvatifin içimde kalmasi sebebi ile tekrar kullanmak zorunda kaldım yapmamam gereken birşey olduğunu biliyorum ama korku ile kullandım fakat 5gun sonra 3aralikta adet olmusum gibi kanamam oldu 2gun sürdü şuanda 20gun var adetime hamilelik gibi bir durum var mıdır yerleşme kanaması mıdır yerleşme kanaması daha az oluyor diye biliyorum ama rengi ilk etapta koyuydu sonradan kırmızıya döndü ve kahve rengi olarak devam etti pıhtılaşma vardı ve ağrılı geçti istenmeyen bir gebelik olmasından endishe duyuyorum yardımcı olur musunuz
Şüpheye duseceginiz bir şey keşke olmasaydı ama olmuş artık. Anladigim kadarı ile yakın zaman aralığı ile iki kere ertesi gün hapı kullanmışsınız. Bence o olağan dışı bir kanama yapmış olabilir. Ben kullanmadım o konuda tecrübem yok ama o tarz ilaçlar ara kanama ya da adet gecikmesi yapabiliyor diye duymuştum. Biraz daha bekleyip kan testi verin emin olmak adına ya da kendiniz idrar testi yapın.Merhaba, yapamamam gereken birşey yaptım 10 Ekim'de birliktelik yaşadım 12saat içinde ertesi gün hapı kullandım 23unde adet aldım ve 27sinde son günümde beraberlik yaşadım prezarvatifin içimde kalmasi sebebi ile tekrar kullanmak zorunda kaldım yapmamam gereken birşey olduğunu biliyorum ama korku ile kullandım fakat 5gun sonra 3aralikta adet olmusum gibi kanamam oldu 2gun sürdü şuanda 20gun var adetime hamilelik gibi bir durum var mıdır yerleşme kanaması mıdır yerleşme kanaması daha az oluyor diye biliyorum ama rengi ilk etapta koyuydu sonradan kırmızıya döndü ve kahve rengi olarak devam etti pıhtılaşma vardı ve ağrılı geçti istenmeyen bir gebelik olmasından endishe duyuyorum yardımcı olur musunuz
- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 32
Peki başka herhangi bir belirtiniz varmıydı bunun yanı sıra gögüslerde hassasiyet olup geçtimi ya da devam ettimi yada farklı birseyBen de yaşadım ilk gebeliğimde rengli den 5 gün önce olmuştu 3 gün saadece peçeteye silinince leke şeklinde pas rengi gibiydi gün içinde 2 yada 3 defa enfazla bir kaç gün bekleyin test yapın
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
Lekelenme bittikten sonra goguslerim çok ağrıyorduPeki başka herhangi bir belirtiniz varmıydı bunun yanı sıra gögüslerde hassasiyet olup geçtimi ya da devam ettimi yada farklı birsey
- 3 Kasım 2020
- 115
- 17
- 13
- 24
Keşke olmasaydı kuzum ama durum o kadar farklı ki bir daha asla keşke demek istemiyorum umarım yoktur şuan herhangi bir göğüs ağrım yada farklı bir durum yok stresle iştahım azaldı tuvalete çıkmam arttı belki de çok kahve tukettigin içindir artık her şeyden şüpheleniyorum yani okuduğum araştırdığım kadarıyla benim.kanam.inanilmaz ağrılı ve adet gibi iki gün sürdü yerlesmede bu olmuyormuş galiba gerçi halen hafifde olsa kasıklarımda ağrı var belki de usutmedir çünkü ben hep üşüyorumŞüpheye duseceginiz bir şey keşke olmasaydı ama olmuş artık. Anladigim kadarı ile yakın zaman aralığı ile iki kere ertesi gün hapı kullanmışsınız. Bence o olağan dışı bir kanama yapmış olabilir. Ben kullanmadım o konuda tecrübem yok ama o tarz ilaçlar ara kanama ya da adet gecikmesi yapabiliyor diye duymuştum. Biraz daha bekleyip kan testi verin emin olmak adına ya da kendiniz idrar testi yapın.
Suphelendigin için de belirtiler yaşıyor olabilirsin. Psikolojik olarak etkilouordur. Ama bence Zaten ilaç kullanmışsın. Mevsimsel geçiş zamanı usutuyoruz değişiyoruz her şey olabilir.Keşke olmasaydı kuzum ama durum o kadar farklı ki bir daha asla keşke demek istemiyorum umarım yoktur şuan herhangi bir göğüs ağrım yada farklı bir durum yok stresle iştahım azaldı tuvalete çıkmam arttı belki de çok kahve tukettigin içindir artık her şeyden şüpheleniyorum yani okuduğum araştırdığım kadarıyla benim.kanam.inanilmaz ağrılı ve adet gibi iki gün sürdü yerlesmede bu olmuyormuş galiba gerçi halen hafifde olsa kasıklarımda ağrı var belki de usutmedir çünkü ben hep üşüyorum
Merhaba, yapamamam gereken birşey yaptım 10 Ekim'de birliktelik yaşadım 12saat içinde ertesi gün hapı kullandım 23unde adet aldım ve 27sinde son günümde beraberlik yaşadım prezarvatifin içimde kalmasi sebebi ile tekrar kullanmak zorunda kaldım yapmamam gereken birşey olduğunu biliyorum ama korku ile kullandım fakat 5gun sonra 3aralikta adet olmusum gibi kanamam oldu 2gun sürdü şuanda 20gun var adetime hamilelik gibi bir durum var mıdır yerleşme kanaması mıdır yerleşme kanaması daha az oluyor diye biliyorum ama rengi ilk etapta koyuydu sonradan kırmızıya döndü ve kahve rengi olarak devam etti pıhtılaşma vardı ve ağrılı geçti istenmeyen bir gebelik olmasından endishe duyuyorum yardımcı olur musunuz
Peki adet günü geçtikten sonra olur mu acaba benm 4 gun gecti sadece 4 saat önce bir damla cok ucuk pembe leke geldi smdi birsey yok. Kaset test yaptım öğlen negatif cikti. Kasık agrim vardı azaldı smdi bulanti kusma sık sık idrara cikma uyku hali var bideBen de yaşadım ilk gebeliğimde rengli den 5 gün önce olmuştu 3 gün saadece peçeteye silinince leke şeklinde pas rengi gibiydi gün içinde 2 yada 3 defa enfazla bir kaç gün bekleyin test yapın
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
Olabilir cnm ama bulantı ve kusma için çok erken Allah gönlünüze göre versinPeki adet günü geçtikten sonra olur mu acaba benm 4 gun gecti sadece 4 saat önce bir damla cok ucuk pembe leke geldi smdi birsey yok. Kaset test yaptım öğlen negatif cikti. Kasık agrim vardı azaldı smdi bulanti kusma sık sık idrara cikma uyku hali var bide
Insallah canm sagol bekliyorum daha ne hastalandım nede başka leke falan gelmedi yani pazartesiye kadar bekleme kararı aldım artkOlabilir cnm ama bulantı ve kusma için çok erken Allah gönlünüze göre versin
- 16 Kasım 2020
- 1.302
- 1.384
- 48
Sonucun ne oldu canım bende benzer bir durum yaşıyorumİnşallah pazartesi güzel haberler alırsın cnm
- 16 Kasım 2020
- 1.302
- 1.384
- 48
Bende adete 9 gün varken çok az pembemsi leke olarak geldi daha sonra kahve rengi lekelenme oldu adet sancısı gibi az sancı oldu ve ertesi gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha sonra da beyaz yapışkan akıntım oldu üç gün sonra da idrarla gebelik testi yaptım yine çıkmadı bişey şu an 6 gün var adete ne yapmalıyımBen de yaşadım ilk gebeliğimde rengli den 5 gün önce olmuştu 3 gün saadece peçeteye silinince leke şeklinde pas rengi gibiydi gün içinde 2 yada 3 defa enfazla bir kaç gün bekleyin test yapın
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
Yumurtlama zamanında da lekelenme oluyor bazen cnm siz çok erken yapmışsınız testinizin negatif çıkması normal adetiniz den 2 yada 3 gün önce erken gebelik testi yaparsan çıkar Allah gönlünüze göre versinBende adete 9 gün varken çok az pembemsi leke olarak geldi daha sonra kahve rengi lekelenme oldu adet sancısı gibi az sancı oldu ve ertesi gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha sonra da beyaz yapışkan akıntım oldu üç gün sonra da idrarla gebelik testi yaptım yine çıkmadı bişey şu an 6 gün var adete ne yapmalıyım
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
Sonucunuz ne oldu inşallah güzel haberler almissinizdirInsallah canm sagol bekliyorum daha ne hastalandım nede başka leke falan gelmedi yani pazartesiye kadar bekleme kararı aldım artk
- 16 Kasım 2020
- 1.302
- 1.384
- 48
Ya bilmiyorum canım ilk defa böyle bir şey yaşayınca acaba yerleşme kanaması mı dedim takvime göre yumurtlama zamanı nı bir hafta geçmişti o tarih birazda o yüzden ümitlendim iki yıldır istiyorum çocuk olmuyor hayırlısı olsun inşallah hakkımızda ne diyelim teşekkür ederim cevap için adet günümü beklemek en doğrusu olacak sanırımYumurtlama zamanında da lekelenme oluyor bazen cnm siz çok erken yapmışsınız testinizin negatif çıkması normal adetiniz den 2 yada 3 gün önce erken gebelik testi yaparsan çıkar Allah gönlünüze göre versin