OlabilirMerhaba yumurtlama dönemimde korunmasız ilişki üstünden 8 gün geçti ve Bugun iç çamaşırımda kahverengi lekelenme gördüm karnımda şişlik var gün içinde tekrar rastlamadım ama şeffaf renkli normal akıntımdan daha koyu bi akıntı geldi acaba yerleşme kanaması olma ihtimali var mi ?
En erken gününüzde yapınBu kanamanın kaç gün sonrasında test yapsam doğru çıkma ihtimalim artar
Bende aynı şeyi yaşadım hamile misiniz acabaMerhaba yumurtlama dönemimde korunmasız ilişki üstünden 8 gün geçti ve Bugun iç çamaşırımda kahverengi lekelenme gördüm karnımda şişlik var gün içinde tekrar rastlamadım ama şeffaf renkli normal akıntımdan daha koyu bi akıntı geldi acaba yerleşme kanaması olma ihtimali var mi ?
şu an bende de aynı durum var.. ilişkiden 8 gün geçti adetim düzensiz ama son yumurtlama gününe göre hesapladığımda adete 5 gün var. Az önce fark ettim hafif kahverengi lekelenme vardı ve adet belirtileri yaşamadım hiç.. hadi hayırlısı..evde normal gebelik testi ve erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adetim düzensiz olduğu için geçen ay olduğum tarihi geçirdim 2 gün boşuna umutlanmamak için bekliyorum yarın sağlık ocağına gidip kan testi yaptıracağım kanamadan sonra 3 4 gün şişlik sol kasık ağrısı koku duyarlılığı ve nadir mide Bulantısı oldu şüphem devam ediyor yani yarın sonuç çıkınca haber veriyim size de
beta hcg 2 çıktı malesef bende hamile değilim..Eveet arkadaşlar Bugun kan testi yaptırdım ve sonuçlandı beta hcg 1.20 negatif bütün bu belirti sandıklarımız aslında değilmiş . Artma ihtimali var mi diye sordum hayır yok dedi önümüzdeki aya kısmetse bu ay da kaybettik henüz adet olmadım ama sanırım geç çözülecek bu ay kısmet umarım sizinkiler gebelik belirtisidir olursa haber verin
Bende hala adet olmadım.. ve yine bi belirti yokUmudu kaybetmemek lazım inşallah en kısa zamanda bebeğimizin haberini alırız hala adet olmadım ve belirti sandıklarım devam ediyor :) sanırım hamilelik belirtisini asla anlamayacağım
Kızlar bende bu ay adete 9 gün varken çok az pembemsi leke olarak geldi daha sonra kahve rengi lekelenme oldu adet sancısı gibi az sancı oldu ve ertesi gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha sonra da beyaz yapışkan akıntım adete 6 gün kala idrar testi 4 gün kala da kan testi yaptırdım ama negatif çıktı hep adetim de bir gün gecikti anlamadım bende bu durumdan bişeyBende hala adet olmadım.. ve yine bi belirti yokhayıt macunu kullanıcam bu ay inşallah faydasını görürüm
Benimde bugün adetimin 46. günü hala adet olmadım gebelikte yok.. bugün hormon tahlili verdim ve ultrasonla bakıldı hiç bir sıkıntı yok. Mevsim geçişinden kaynaklı diye düşünüyorum artıkKızlar bende bu ay adete 9 gün varken çok az pembemsi leke olarak geldi daha sonra kahve rengi lekelenme oldu adet sancısı gibi az sancı oldu ve ertesi gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha sonra da beyaz yapışkan akıntım adete 6 gün kala idrar testi 4 gün kala da kan testi yaptırdım ama negatif çıktı hep adetim de bir gün gecikti anlamadım bende bu durumdan bişey
Bende perşembe günü gidecem doktora aynen mevsimsel de olabilir canımBenimde bugün adetimin 46. günü hala adet olmadım gebelikte yok.. bugün hormon tahlili verdim ve ultrasonla bakıldı hiç bir sıkıntı yok. Mevsim geçişinden kaynaklı diye düşünüyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?