Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması hakkında lütfen..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

turkanimsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2019
58
36
33
Hanımlar merhaba,

Beklenen adet tarihime 10 gün var şuan. Bu ay düzenli ilişki oldu. Az önce wc de peçeteme adet başlangıcı gibi bir miktar kan geldi. Yerleşme kanaması olabilir mi? Acil yardım lütfen.
Sevgiler..

Benim yerleşme kanaması adet
Günümden 2 gün önce geldi. Umarım seninki de yerleşme kanamasıdır. Birkaç gün bekleyip test yapabilirsin

Selam kızlar suan bende aynı durumdayım bugün tam 9 gün var adetime dünden beri ara ara kahverengi leke geliyor daha önce 2 düşük yaptım onlarda da leke gelmişti ama cok hafif geçmişti bu 2 gün oldu hala devam ediyor bende suan yerleşme kanamasını araştırıyorum kaç gün sürer basıl olur falan diye Rabbim hayırlısıyla gönlümüze göre versin inşallah 🙏🏼

Kızlar merhabalar. 4 ay önce kist patlamasından laparoskopi ameliyatı olmustum. Doktorumuz gebelik icin uygunsun demişti. Fakat biz taşındık, şehir değiştirdik, o süre icinde düzenimiz oturana kadar en azından bebek düsünmüyorduk. Bu ay 2 kere korunmasız iliski yasadık. Önceki düzenli denemelerde tutmayınca bu ayki durumu cok önemsemedim ama bugün tuvalette idrarımda ufak kahverengi parçalar gördüm. Daha önce boş gebelikten düşük yapmıştım ama bu şekilde değildi. Adetime 6 gün var. Hava değişimine bağladığım bür halsizliğim vardı fakat bugün endişelendim. Doktora gitmek icin erken diye düşünüyorum. Öneri veya yorumlarınıza ihtiyacım var. 🙏🏻

Kızlar merhabalar. 4 ay önce kist patlamasından laparoskopi ameliyatı olmustum. Doktorumuz gebelik icin uygunsun demişti. Fakat biz taşındık, şehir değiştirdik, o süre icinde düzenimiz oturana kadar en azından bebek düsünmüyorduk. Bu ay 2 kere korunmasız iliski yasadık. Önceki düzenli denemelerde tutmayınca bu ayki durumu cok önemsemedim ama bugün tuvalette idrarımda ufak kahverengi parçalar gördüm. Daha önce boş gebelikten düşük yapmıştım ama bu şekilde değildi. Adetime 6 gün var. Hava değişimine bağladığım bür halsizliğim vardı fakat bugün endişelendim. Doktora gitmek icin erken diye düşünüyorum. Öneri veya yorumlarınıza ihtiyacım var. 🙏🏻
Selam canım bence bir kaç gün bekle kanaman çoğalırsa doktorunla görüş

Selam kızlar suan bende aynı durumdayım bugün tam 9 gün var adetime dünden beri ara ara kahverengi leke geliyor daha önce 2 düşük yaptım onlarda da leke gelmişti ama cok hafif geçmişti bu 2 gün oldu hala devam ediyor bende suan yerleşme kanamasını araştırıyorum kaç gün sürer basıl olur falan diye Rabbim hayırlısıyla gönlümüze göre versin inşallah 🙏🏼
3 güne kadar sürer diye biliyorum, agrısız yada az agrılı, acık renkte. Ama bu işler kişiden kişiye göre değişebiliyor. Umarım gönlündeki gerçek olur. ☺️🙏🏻

3 güne kadar sürer diye biliyorum, agrısız yada az agrılı, acık renkte. Ama bu işler kişiden kişiye göre değişebiliyor. Umarım gönlündeki gerçek olur. ☺🙏🏻
Canım benım inşallah hepimizin gönlündeki gerçek olur Rabbim bizlere de nasip eder. İnan bana ben de senin gibiyim çikolata kisti ameliyatı oldum 1 sene önce sonra 2 kere hamile kaldım düşükle sonuçlandı ister istemez bu kanama da bile düşünüyorum kist mi var diye ama kendimi temkinlemeye çalışıyorum çünkü cok şükür bir sıkıntımız yok hersyın başı stres cok etkiliyor o yüzden kafana takmamaya çalış canım bende bekliyorum suan sanki heran adet kanamasına dönücek gibi diye bekliyorum ☺️

Canım benım inşallah hepimizin gönlündeki gerçek olur Rabbim bizlere de nasip eder. İnan bana ben de senin gibiyim çikolata kisti ameliyatı oldum 1 sene önce sonra 2 kere hamile kaldım düşükle sonuçlandı ister istemez bu kanama da bile düşünüyorum kist mi var diye ama kendimi temkinlemeye çalışıyorum çünkü cok şükür bir sıkıntımız yok hersyın başı stres cok etkiliyor o yüzden kafana takmamaya çalış canım bende bekliyorum suan sanki heran adet kanamasına dönücek gibi diye bekliyorum ☺
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, o tedirginlikten yazmadığım forum kalmadı.. Amin canımmm..🙏🏻

Merhaba kızlar bende de şöyle bi durum oldu normal de prolaktinim 34.86 dı hayıt suyu kullandım 15 gün önce adet oldum adetimin 2. Günün de hormon testi yaptırdım ve 21 e inmiş çok şükür. Adetim bittikten 10 gün sonra yani dün kahverengi şeklinde leke geldi bugün de biraz pembemsi bi kanamam var . Normal de 40 Günde bir adet oluyorum . İlk kez böyle bi durumla karşılaştım bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilir mi

Merhaba kızlar bende de şöyle bi durum oldu normal de prolaktinim 34.86 dı hayıt suyu kullandım 15 gün önce adet oldum adetimin 2. Günün de hormon testi yaptırdım ve 21 e inmiş çok şükür. Adetim bittikten 10 gün sonra yani dün kahverengi şeklinde leke geldi bugün de biraz pembemsi bi kanamam var . Normal de 40 Günde bir adet oluyorum . İlk kez böyle bi durumla karşılaştım bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilir mi
Canım hayıt suyunu yeni kullanmaya başladıysan dengesizlikler yapabiliyor bende kullanmıştım bu tarz lekelenme erken olma gibi seyler. Olmustu

hanımlar iyi günler bende yeni kayıt oldum ve tecrübelerinize ihtiyacım var 10 aylık evliyim ve bebek sahibi olmak istiyoruz 4 haziran adet günümdü ve normal bir şeklde günümü tamamladım ancak 13 gün sonra kahverengi leke ile başlayıp yoğun olmayan kırmızı şeklinde kanamam devam ediyor 2. günü böyle bir durumla karşılan var mı aranızda

Bu olay bu hafta oldu hamile olduğumu düşünmüyorum açıkcası canım test yapmadım eğer sadece kahverengi lekelenme şekilnde olsaydı düşünürdüm ancak adete çevirdiği içimin hamile değilimdir

Şimdi yaptırmayan şekilde çıktı 😟

Eklentiler

• AE191A14-15E1-44BC-B252-EAD7993B8343.jpeg
    AE191A14-15E1-44BC-B252-EAD7993B8343.jpeg
    241,9 KB · Görüntüleme: 52
X