Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde regl günüm oduğunda kahverengi lekelenmem oldu 2 gün devam etti az az. çok koyu idi rengi ama.hamile olduğumu öğrendim. bir doktora git kan tahlili yapılsın canım.
böyle puding kıvamında çok koyu renkli değişik bişey bendekide cnm bunu idrar testi yaparak öğrenemezmiyim? rabbim evladını sana bağışlasın :)
adetin iki gün geçti ise idrar testinde cıkar büyük olasılıkla ama en garantisi kan tahlili umarım bebegin seninledir..
aynı işte değişik kopkoyu bi şekilde gelmişti. idrar testi ben yaptımda çok silik çıktı . daha iyi bir marka alıpta yaparsan iyi olur. ben 4 liralık olandan yaptım 2. cide baya belirgndi.
ayrıca bebeğim düştü canım malesef. rabbim inşallah başka bebek acısı göstermez. sende inşallah hamilesindir. :)
canım o şimdi senin meleğin sana şefaat edicek.rabbim inşallah bir daha evlat acısıyla sınamaz..(en iyisi direk kan testi yaptırayım..) düşünüyormusun tekrar?
geçmiş olsun canım üzme kendini demek isterim ama üzülmemek elde degil ama şu yönden bak en azından hamile kalabiliyorsn.. ve o düşen bebişin sağlıklı bir bebiş olsaydı tutunurdu sana Allahım en kısa zamanda sağlıklı bebişlere kavuştursun seniah be canım çok sağol ama daha 1 hafta olmadı düşeli o yüzden 3 ay doktor zaten çocuk yapma dedi. o yüzden 3 ay sonra bakalım biraz daha düzelirsem psikolojik olarak ozaman inşallah allahın izniyle düşünürüm :) sende eğer lekelenmen bitmezse doktora git ben 5. haftadan beri kanamam oldu 6. haftamda düştü. kan uyuşmazlığından.
ah be canım çok sağol ama daha 1 hafta olmadı düşeli o yüzden 3 ay doktor zaten çocuk yapma dedi. o yüzden 3 ay sonra bakalım biraz daha düzelirsem psikolojik olarak ozaman inşallah allahın izniyle düşünürüm :) sende eğer lekelenmen bitmezse doktora git ben 5. haftadan beri kanamam oldu 6. haftamda düştü. kan uyuşmazlığından.
geçmiş olsun canım üzme kendini demek isterim ama üzülmemek elde degil ama şu yönden bak en azından hamile kalabiliyorsn.. ve o düşen bebişin sağlıklı bir bebiş olsaydı tutunurdu sana Allahım en kısa zamanda sağlıklı bebişlere kavuştursun seni
canım inan çok üzüldüm.rabbim yardımcın olsun.ama unutma her şerde bir hayır vardır..
ah be canım çok sağol ama daha 1 hafta olmadı düşeli o yüzden 3 ay doktor zaten çocuk yapma dedi. o yüzden 3 ay sonra bakalım biraz daha düzelirsem psikolojik olarak ozaman inşallah allahın izniyle düşünürüm :) sende eğer lekelenmen bitmezse doktora git ben 5. haftadan beri kanamam oldu 6. haftamda düştü. kan uyuşmazlığından.