• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerleşme kanaması hakkında bilgisi olanlar lütfen buraya !..

su2011

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
47
1
16
Ankara
regl tarihimden 1 gün sonra kahverengi koyu kıvamda tuhaf kanamam oldu.bugün 2.günüm hala aynı şekilde devam ediyor.kan gibi de değil.bu ne olabilir?:( bilgisi olan lütfen cevap versin :(

benimde regl günüm oduğunda kahverengi lekelenmem oldu 2 gün devam etti az az. çok koyu idi rengi ama.hamile olduğumu öğrendim. bir doktora git kan tahlili yapılsın canım.

benimde regl günüm oduğunda kahverengi lekelenmem oldu 2 gün devam etti az az. çok koyu idi rengi ama.hamile olduğumu öğrendim. bir doktora git kan tahlili yapılsın canım.

böyle puding kıvamında çok koyu renkli değişik bişey bendekide :( cnm bunu idrar testi yaparak öğrenemezmiyim? rabbim evladını sana bağışlasın :)

Son düzenleme:
adetin iki gün geçti ise idrar testinde cıkar büyük olasılıkla ama en garantisi kan tahlili umarım bebegin seninledir..

böyle puding kıvamında çok koyu renkli değişik bişey bendekide :( cnm bunu idrar testi yaparak öğrenemezmiyim? rabbim evladını sana bağışlasın :)

aynı işte değişik kopkoyu bi şekilde gelmişti. idrar testi ben yaptımda çok silik çıktı . daha iyi bir marka alıpta yaparsan iyi olur. ben 4 liralık olandan yaptım 2. cide baya belirgndi.

ayrıca bebeğim düştü canım malesef. rabbim inşallah başka bebek acısı göstermez. sende inşallah hamilesindir. :)

Son düzenleme:
aynı işte değişik kopkoyu bi şekilde gelmişti. idrar testi ben yaptımda çok silik çıktı . daha iyi bir marka alıpta yaparsan iyi olur. ben 4 liralık olandan yaptım 2. cide baya belirgndi.

ayrıca bebeğim düştü canım malesef. rabbim inşallah başka bebek acısı göstermez. sende inşallah hamilesindir. :)

canım o şimdi senin meleğin sana şefaat edicek.rabbim inşallah bir daha evlat acısıyla sınamaz..(en iyisi direk kan testi yaptırayım..) düşünüyormusun tekrar?

Son düzenleme:
canım o şimdi senin meleğin sana şefaat edicek.rabbim inşallah bir daha evlat acısıyla sınamaz..(en iyisi direk kan testi yaptırayım..) düşünüyormusun tekrar?

ah be canım çok sağol ama daha 1 hafta olmadı düşeli o yüzden 3 ay doktor zaten çocuk yapma dedi. o yüzden 3 ay sonra bakalım biraz daha düzelirsem psikolojik olarak ozaman inşallah allahın izniyle düşünürüm :) sende eğer lekelenmen bitmezse doktora git ben 5. haftadan beri kanamam oldu 6. haftamda düştü. kan uyuşmazlığından.

ah be canım çok sağol ama daha 1 hafta olmadı düşeli o yüzden 3 ay doktor zaten çocuk yapma dedi. o yüzden 3 ay sonra bakalım biraz daha düzelirsem psikolojik olarak ozaman inşallah allahın izniyle düşünürüm :) sende eğer lekelenmen bitmezse doktora git ben 5. haftadan beri kanamam oldu 6. haftamda düştü. kan uyuşmazlığından.
geçmiş olsun canım üzme kendini demek isterim ama üzülmemek elde degil ama şu yönden bak en azından hamile kalabiliyorsn.. ve o düşen bebişin sağlıklı bir bebiş olsaydı tutunurdu sana Allahım en kısa zamanda sağlıklı bebişlere kavuştursun seni

canım inan çok üzüldüm.rabbim yardımcın olsun.ama unutma her şerde bir hayır vardır..

geçmiş olsun canım üzme kendini demek isterim ama üzülmemek elde degil ama şu yönden bak en azından hamile kalabiliyorsn.. ve o düşen bebişin sağlıklı bir bebiş olsaydı tutunurdu sana Allahım en kısa zamanda sağlıklı bebişlere kavuştursun seni

aynen canım sağlıklı olsaydı bişeycik olmazdı diyorum nabayım rabbim böyle uygun gördü. bu duaların için çok teşekkür ederim beterin beteri var tabiki. kmseye böyle acılar yaşatmasın rabbim.

canım inan çok üzüldüm.rabbim yardımcın olsun.ama unutma her şerde bir hayır vardır..

sağol canım evet herşeyde vardır bi hayır kısmet böyleymiş rabbim başka acılar göstermesin inşallah

BeNimde adetime 5 gun kala kahverengi lekelenmelerim oldu ve acayip bir agri test yaptim pozitif cikti cok sukur..ve adetn gectyse kesin sonuc cikar hayirlisi olsun insallah

canım çok geçmiş olsuun allah en kısa zamanda bebiş versin sana inşallah..

benimde eşimle kanım uyuşmuyo iğnesi var diye dert etmemiştim ama korktum şimdi seni rahatsiz etmesse bilgilendirsen beni :)

canım beniim çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin içinn..daha hamile değilim ve günüm bunu düşünmekle geçtiği içinde olamıyorum zaten strestenn..sadece kahverenigmsi bi akıntım oldu yerleşme kanaması diye düşünüyorum umuyorum yani..test yaptırmayada korkuyorum negatif çıkçak diye kendi kendime eziyet ediyorum yanii..dediğin gibi hersey olacağına varıyo sonuçta inşallah ikimizde en yakın zamanda kalırız canımmm :) daha yeni üye olduğum için mesaj atamıyomuşum burdan yazdımm o yüzden :)

Back