• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması hakkında bilgisi olan var mı

muallme hatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2019
273
762
53
Merhabalar hanımlar benim adetim düzenli bir şekilde oluyorken bu ay üstünden 10 gün geçti 8 gün geçtikten sonra test yaptım negatif çıktı dün gece kan geldi adet kanaması sandım ama devam etmedi yerleşme kanaması böyle bir şey mi acaba🙄

Merhabalar hanımlar benim adetim düzenli bir şekilde oluyorken bu ay üstünden 10 gün geçti 8 gün geçtikten sonra test yaptım negatif çıktı dün gece kan geldi adet kanaması sandım ama devam etmedi yerleşme kanaması böyle bir şey mi acaba🙄
[/QUOTE
Benim adetimden 10 gun geçti ama akinti geldi ama grimsi camur gibi somra pembe kan geldi bende adet oluyorum zannettim ve söktürücü kullandim sökülmedim yine gebeymisim

Yerleşme kanamasından 2-3 gün sonra test yap o da negativ ise birşey yok ama yeni olduysa kanaman ondan çıkmamıştır..

Back