Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecikmeden test yapmayin. Yerlesme kanamasi genelde pembe turuncu gibi oluyor. Ama kisiden kisiye degisebilir. Kaset test alin. Son adetinizin ilk gününden itibaren 35 gun sayin. 35. Gunde test yapin.reglime 4 gün var dün çamur şeklinde akıntı geldi ped taktım çok hafif hafif kahverengi lekelenme oluyo yerleşme kanamasımıdır , eğer öyleyse ne zaman test yapsam çıkar
Adet başlangıç cnm yerleşme kanaması pembe olur oda bir çay kaşığı kadar her kadında olmazreglime 4 gün var dün çamur şeklinde akıntı geldi ped taktım çok hafif hafif kahverengi lekelenme oluyo yerleşme kanamasımıdır , eğer öyleyse ne zaman test yapsam çıkar
o zaman reglim gecikirsemi yapıyım geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştimGecikmeden test yapmayin. Yerlesme kanamasi genelde pembe turuncu gibi oluyor. Ama kisiden kisiye degisebilir. Kaset test alin. Son adetinizin ilk gününden itibaren 35 gun sayin. 35. Gunde test yapin.
Ben de kimyasal gecirdim. Sakin gecikmeden test yapmayin. Hele erken gebelik testi hiç yapmayin. Kaset test yapin en guveniliri.o zaman reglim gecikirsemi yapıyım geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim
adetim bu cuma olması gerekiyo olmazsa cumartesi sabahı yapıyımmıBen de kimyasal gecirdim. Sakin gecikmeden test yapmayin. Hele erken gebelik testi hiç yapmayin. Kaset test yapin en guveniliri.
adetim bu cuma olması gerekiyo olmazsa cumartesi sabahı yapıyımmı
Turuncu gibi mi peki ne zaman olur adete yakın mı ve kaç gün surerGecikmeden test yapmayin. Yerlesme kanamasi genelde pembe turuncu gibi oluyor. Ama kisiden kisiye degisebilir. Kaset test alin. Son adetinizin ilk gününden itibaren 35 gun sayin. 35. Gunde test yapin.
30 gunde bir adet goren biri 14. Günde yumurtlama yasiyorsa adete 1 hafta kala, yani gebeligin 3. Haftasinda yerlesme yasaniyor. Yogunlugu, uzunluğu kisiden kisiye degisir. Youtube videolarindan ogrendim bunlari. belki dogru degildir ya da herkes de tutmaz. Isterseniz siz de izleyebilirsiniz. Bazi doktorlar hafta hafta gebelik videolari cekmisler. Google'a Son adet tarihine gore gebelil hesaplama yazip kacinci haftada oldugunuzu görüp o haftayi youtube'da aratip gelişiminin nasil oldugunu, sizdeki belirtilerin neler oldugunu izleyebilirsiniz. 3 haftalik gebelik gibi.Turuncu gibi mi peki ne zaman olur adete yakın mı ve kaç gün surer
Çok teşekkür ederim30 gunde bir adet goren biri 14. Günde yumurtlama yasiyorsa adete 1 hafta kala, yani gebeligin 3. Haftasinda yerlesme yasaniyor. Yogunlugu, uzunluğu kisiden kisiye degisir. Youtube videolarindan ogrendim bunlari. belki dogru degildir ya da herkes de tutmaz. Isterseniz siz de izleyebilirsiniz. Bazi doktorlar hafta hafta gebelik videolari cekmisler. Google'a Son adet tarihine gore gebelil hesaplama yazip kacinci haftada oldugunuzu görüp o haftayi youtube'da aratip gelişiminin nasil oldugunu, sizdeki belirtilerin neler oldugunu izleyebilirsiniz. 3 haftalik gebelik gibi.
Rica ederim.Çok teşekkür ederim
canım bu sabahda turuncuya benzer geldi , adetime 2 gün kaldı ama adet olcak gibi ağrım var30 gunde bir adet goren biri 14. Günde yumurtlama yasiyorsa adete 1 hafta kala, yani gebeligin 3. Haftasinda yerlesme yasaniyor. Yogunlugu, uzunluğu kisiden kisiye degisir. Youtube videolarindan ogrendim bunlari. belki dogru degildir ya da herkes de tutmaz. Isterseniz siz de izleyebilirsiniz. Bazi doktorlar hafta hafta gebelik videolari cekmisler. Google'a Son adet tarihine gore gebelil hesaplama yazip kacinci haftada oldugunuzu görüp o haftayi youtube'da aratip gelişiminin nasil oldugunu, sizdeki belirtilerin neler oldugunu izleyebilirsiniz. 3 haftalik gebelik gibi.
Adet olacak gibi agri olmasi da gebelik belirtisi. Ama kendinizi yukseltmeyin. Gecikmeyi bekleyin. Ben de sizin gibiydim. Gecikmeden test yaptim çift çizgi gördüm. Sonra adet oldum. Hayatimda yasadigim en buyuk üzüntü olabilir. O yuzden sakin ama sakin gecikmeden test yapmayin. Erken gebelik testi de yapmayın.canım bu sabahda turuncuya benzer geldi , adetime 2 gün kaldı ama adet olcak gibi ağrım var
bekliyorum zaten canım regl günümü , cuma regl olursam yapmama gerek kalmaz zaten ama regl olcak gibiyimAdet olacak gibi agri olmasi da gebelik belirtisi. Ama kendinizi yukseltmeyin. Gecikmeyi bekleyin. Ben de sizin gibiydim. Gecikmeden test yaptim çift çizgi gördüm. Sonra adet oldum. Hayatimda yasadigim en buyuk üzüntü olabilir. O yuzden sakin ama sakin gecikmeden test yapmayin. Erken gebelik testi de yapmayın.
Ben de regl olacak gibiydim çift çizgi gördüm. Olabilir regl de olabilir bebek de olabilir. Adet olursan yogun yogun kanama olursa test yapma. Ama lekelenme olursa 1 gun olur kesilirse test yap.bekliyorum zaten canım regl günümü , cuma regl olursam yapmama gerek kalmaz zaten ama regl olcak gibiyim
tamamdır teşekkürlerBen de regl olacak gibiydim çift çizgi gördüm. Olabilir regl de olabilir bebek de olabilir. Adet olursan yogun yogun kanama olursa test yapma. Ama lekelenme olursa 1 gun olur kesilirse test yap.
merhaba ben bugun kan testi verdim 31.9 çıktı ?Son adet tarihinizi 1. Gun sayarak 35 gun sayin. 35. Günde yapin.
Hamilesiniz. 5ten yukarisi gebelik var demek. Soylemediler mi hamilesiniz diye?merhaba ben bugun kan testi verdim 31.9 çıktı ?
hayır , tekrar kimyasal olurmu sizce ondan korkuyorumHamilesiniz. 5ten yukarisi gebelik var demek. Soylemediler mi hamilesiniz diye?
Gecikmeden kan verdiyseniz bu ihtimal hep var. Bu yuzden gecikmedeb gebeligi ogrenmeye çalışmak hep risk.hayır , tekrar kimyasal olurmu sizce ondan korkuyorum