- 22 Mayıs 2022
- 6
- 3
- 25
-
- Konu Sahibi Manolyahanim
Benim yok sanırım lekelenin başladığı günden 8. Gün negatiftiLekelenmeden 5 gün sonra yaptığım test bu resimdeki negatif çıktı diye çöpe atmıştım bugün test yaptım çift çizgi çıktı çok silik önceki testi de balkonda poşette tutuyordum aticam diye bı bakayım dedim negatif pozitife donmus ikinci çizgi çıkmış megersem. Bugün 7.gunum ilk leke gelmesinden
Geç döllenme olabilir canım leke kesildi dimi gelmiyor hicBenim yok sanırım lekelenin başladığı günden 8. Gün negatifti
Yok 5-6 gündür hiç birşey yok bilmiyorum bence yok. Olsaydı çıkardı kanda. O yüzden test yaptirmiycam bidaha.Geç döllenme olabilir canım leke kesildi dimi gelmiyor hic
Canım benim ilk gebeligimde de kanda çıkmadı iki hafta sonra tekrar kan verdiğimde çıktı megersem hamileymisim 5 haftalik hemen umutsuzluğa kapılma inşallah ultrason muayenesinde de sıkıntı çıkmaz 17 si demiştin o zamana kadar regl olmazsan tekrar kan tahlili iste mutlaka rabbim gonlune göre nasip etsin inşallahYok 5-6 gündür hiç birşey yok bilmiyorum bence yok. Olsaydı çıkardı kanda. O yüzden test yaptirmiycam bidaha.
Ben gebeliğimi öğrenmeden evvel kahverengi akıntım oldu.Test yaptırınca gebe olduğumu öğrendim.Allah gönlünüze göre versin.Merhaba hanımlar pcosluyum bu sefer de iki aydır regl olmuyordum. Geçen cumartesi lekelenme tarzında minik akıntım oldu 1 yıllık evliyim yerleşme kanaması olabileceğini bilmiyordum 2 ay olmayınca böyle adet oldum diye düşündüm. Bugün 7.gün ve akıntı aynı düzeyde devam ediyor, kahverengiye dönük. Kimi zaman açık kırmızı renkte olacak şekilde görüyorum yerleşme kanamasıdır İnşallah diye düşünüyorum. Uyku ve halsizlik hali hakim ama psikolojik de olabilir diye düşünüyorum. İki gündür de adet kanaması benzeri kanama görüyorum, afedersiniz peçete ile silince çokça akıntı gelmiyor. Ama misket büyüklüğünde bi kan pıhtısına benzer akıntı gördüm. Böyle bi olay yaşayıp gebe kalan hanımlar var mı, yardımcı olabilirler mi?
Kaç gün gecikince çıkmıştı canımCanım benim ilk gebeligimde de kanda çıkmadı iki hafta sonra tekrar kan verdiğimde çıktı megersem hamileymisim 5 haftalik hemen umutsuzluğa kapılma inşallah ultrason muayenesinde de sıkıntı çıkmaz 17 si demiştin o zamana kadar regl olmazsan tekrar kan tahlili iste mutlaka rabbim gonlune göre nasip etsin inşallah
Kaç gün sonra kan vermistinizBen gebeliğimi öğrenmeden evvel kahverengi akıntım oldu.Test yaptırınca gebe olduğumu öğrendim.Allah gönlünüze göre versin.
2 ay kadar gecikmisti canım hatta doktora son adet tarihimi soyledigimde bebek 3 aylık gibi çıkıyordu hesaplamada ama ultrasonda 7 haftalık geç döllenme demiştiKaç gün gecikince çıkmıştı canım
Dayanamadım kan verdim negatif çıktı şoktayim çok üzgünümKaç gün gecikince çıkmıştı canım
Hmm anladım canım farklı olmuş. Allah kucağına almayı nasip etsin benim yok sanırım hissetmiyorum belirtimde yok2 ay kadar gecikmisti canım hatta doktora son adet tarihimi soyledigimde bebek 3 aylık gibi çıkıyordu hesaplamada ama ultrasonda 7 haftalık geç döllenme demişti
pozitif idrar testinden sonra kanda değer kaç çıktı? çok geçmiş olsun. maalesef o akıntılar iyiye yorulacak gibi değil gördüğüm kadarıyla. benim akıntılar da aslında kimyasalın habercisiymiş. belki sizin de kimyasal olmuştur.Dayanamadım kan verdim negatif çıktı şoktayim çok üzgünüm
Teşekkür ederim,pozitif idrar testinden sonra kanda değer kaç çıktı? çok geçmiş olsun. maalesef o akıntılar iyiye yorulacak gibi değil gördüğüm kadarıyla. benim akıntılar da aslında kimyasalın habercisiymiş. belki sizin de kimyasal olmuştur.
Canımm ben dün dayanamadım kan verdim özelde 1,20 negatif çıktı çok aşırı üzüldüm.... Bugün randevum var ultrasonda ne diycek bakalımHmm anladım canım farklı olmuş. Allah kucağına almayı nasip etsin benim yok sanırım hissetmiyorum belirtimde yok
Hayırlısı olsun canım. Bende aynı şekilde hamile olduğuma çok inanmıştım. Ama değilmişim. İnsanin umudu hiç bitmiyor işte. Allah en kısa zamanda nasip etsin insAllah ikimizedeCanımm ben dün dayanamadım kan verdim özelde 1,20 negatif çıktı çok aşırı üzüldüm.... Bugün randevum var ultrasonda ne diycek bakalım
Aminn canım benim inşallah tez zamanda güzel haberlerimizi paylaşırız sanırım bir daha çubuk test almam, hamile kalırsamda bebek tekme atmaya başlamadan inanamam heralde çok sarsıldım çok inanmıştım çünkü.Hayırlısı olsun canım. Bende aynı şekilde hamile olduğuma çok inanmıştım. Ama değilmişim. İnsanin umudu hiç bitmiyor işte. Allah en kısa zamanda nasip etsin insAllah ikimizede
benim akıntılar 4. hafta dolmadan başladı ve 6. haftaya kadar devam etti tam 6. haftalık olduğumda adet oldum bayağı yogun ve ağrılı şekilde oldu ve çok parçalı geldi. bugün adet olduktan sonraki 9. gün hala hafif kahverengi akıntı oluyor ara sıra. hala bitmedi yani bu kimyasal gebelik illetinin etkisi.Teşekkür ederim,
1,20 çıktı değerim sonucu görünce şoka girdim o kadar emindim ki karnımı sevmeye baslamistimanlamadığım neden lekelerden sonra adetim başlamadı tık yok hala ve bütün gebelik belirtilerin var bugün randevum var ultrason muayenesinde ne diyecek bakalım içten içe hala umitleniyorum oğlumda 3 haftalıkken kanda çıkmadı iki hafta sonra çıktı inşallah buda öyle olur dua edin bana
İnşallah rabbim tez zamanda sağlıkli gebelik nasip eder canım. Ultrasona girdim ilk devlet Hastanesi'ne gittim bezmialeme kadın beni deli etti durumumu anlatiyorum bana diyor ki ne istiyorsun bizden bı zahmet ultrasonla bakın dedim kist falan mı var sonra diyorum ki ben hamile kalmak istiyorum ne yapmam lazım ilk çocuğunu nasil yaptın dedi bütün ayarlarımla oynadı yani... Sonra Rami Hastanesi'nde nehir bayram var çok çok iyi bir doktor olduğunu duymuştum ovdukleri kadar varmış. Elhamdülillah rahmin temiz dedi hatta sol tarafında bir yumurtan çok güzel gelişmiş bu tutunmusta olabilir henüz bilmiyoruz, adet söktürücü kesinlikle vermiyorum gebelik oluşmuş olabilir diye düşünüyorum tek yapacağımız şey beklemek dedi. Rahim duvarim kalınlaşmış bu adet olacagin zamanda hamile kalındığında da kalınlaşır bence aceleci davranmissin kan vermekte bekleyelim on gün sonra tekrar kan verip gel dedi. Bakalimm ne olcak leke vs gelmiyor hala ama kasık ağrılarım leke geldiğinden beri devam ediyor aşırı uyku hali ve mide bulantisi da yaşıyorum inşallah psikolojik değildir.benim akıntılar 4. hafta dolmadan başladı ve 6. haftaya kadar devam etti tam 6. haftalık olduğumda adet oldum bayağı yogun ve ağrılı şekilde oldu ve çok parçalı geldi. bugün adet olduktan sonraki 9. gün hala hafif kahverengi akıntı oluyor ara sıra. hala bitmedi yani bu kimyasal gebelik illetinin etkisi.
ultrason sonucunu bekliyoruz inşallah güzel haberler alırsın.
bazı doktorlar gerçekten çok düşüncesiz ve yararsız olabiliyor ben yurtdışındayım buradakiler daha beter valla. benim hastanede düşük yaptığım gün doktorun bana dediği şey "kan testinde hamile görünüyosun ama ultrasonda hiçbi şey görmedik. neden bilmiyoruz". ben de dedim kimyasal gebelik olmasın??? o da bilmiyorum dedi. yani benim de o kadar 7 saat acilde bekleyip üstüne düşük yaparken uğraştığım doktor modeli buydu. insan doktora gittiğine pişman oluyor. bi de burada bi jinekologa gitmek öyle kolay değil türkiyede istediğin gibi randevu alıyosun, özele gidebiliyosun falan. burada daha çocuk için deneme süresi 1 sene dolmadığında jinekologa dahi gidemiyosun. rezalet yani. türkiyeye gelince ben de özel jinekologuma gideceğim bir ay sonra.İnşallah rabbim tez zamanda sağlıkli gebelik nasip eder canım. Ultrasona girdim ilk devlet Hastanesi'ne gittim bezmialeme kadın beni deli etti durumumu anlatiyorum bana diyor ki ne istiyorsun bizden bı zahmet ultrasonla bakın dedim kist falan mı var sonra diyorum ki ben hamile kalmak istiyorum ne yapmam lazım ilk çocuğunu nasil yaptın dedi bütün ayarlarımla oynadı yani... Sonra Rami Hastanesi'nde nehir bayram var çok çok iyi bir doktor olduğunu duymuştum ovdukleri kadar varmış. Elhamdülillah rahmin temiz dedi hatta sol tarafında bir yumurtan çok güzel gelişmiş bu tutunmusta olabilir henüz bilmiyoruz, adet söktürücü kesinlikle vermiyorum gebelik oluşmuş olabilir diye düşünüyorum tek yapacağımız şey beklemek dedi. Rahim duvarim kalınlaşmış bu adet olacagin zamanda hamile kalındığında da kalınlaşır bence aceleci davranmissin kan vermekte bekleyelim on gün sonra tekrar kan verip gel dedi. Bakalimm ne olcak leke vs gelmiyor hala ama kasık ağrılarım leke geldiğinden beri devam ediyor aşırı uyku hali ve mide bulantisi da yaşıyorum inşallah psikolojik değildir.