Benim de adetin 21.günü kanama oldu az az ne demek bu acabaBen adetimin 25. günündeyken açık pembe akıntı geldi. İki gündür az az devam ediyor bazen koyulaşıyor rengi. Adet olmama da 4-5 gün var normalde. Yerleşme kanaması bu dönemde mi oluyor?
Yerleşme olabilir ama açık pembe ya da koyu kahverengi olması lazımmış. Yaşayanlar ve sonra hamile olduğunu öğrenenler yardımcı olsa keşke. Benim lekelenmede 3. günüm hala regl olmadım, test negatif ama erken daha tabii :/Benim de adetin 21.günü kanama oldu az az ne demek bu acaba
Ben varımYok mu benim gibi adetten 4-5 gün önce lekelenmesi olan kimse?
Ben maalesef adet oldumBen varım
suan bi lekelenme var, bende yerlesme kanaması olarak düsünüyorum
Çok geçmiş olsun. Ben de hamile degilmisim. Benimki de adet kanamasıymış zaten. Resmen 4 gün leke geldi de anca başladı kanama. Hayırlısıyla bebeklerimiz nasip olsun hepimize inşallahtatlım bende bi ara öyle olmuştu çok ağrılı sağ kasik ağrısıyla birlikte iki uc damla kandı sonra öğrendim ki kıstım patlamış.o ağrıyı anlatamam feci birşey di. doktordan ağlayarak çıktım.çünkü hamileyim.diye gitmiştim
insaallah canımmBen maalesef adet oldumbir sonraki aya artık insallah. Umarım seninki yerleşmedir. Adet ve hamilelik belirtileri çok benziyor birbirine
Merhaba hamileliğiniz hayırlı olsun. Lekelenme adetin kaçıncı günü oldu ve kaç gün sürdü?Ben varım
suan bi lekelenme var, bende yerlesme kanaması olarak düsünüyorum
reamini gonder bakalim :) bende ucuz bir test yaptim ama silik bile olsa hamilesiniz yaziyo prospektuste.Merhaba hamileliğiniz hayırlı olsun. Lekelenme adetin kaçıncı günü oldu ve kaç gün sürdü?
Benim adetin 24. Günü başladı bugünde kahverengi lekelenme oldu test yaptım ucuz basit bi test ikinci çizgi hafif çıktı acaba gebelik olabilir mi?
Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
Sonucunuz belli oldumu bende ayni seyleri yasiyorum suan
SAT 27 nisandi benim bu ay 28 de olmam gerekti 2 gun gec kaldi ama testler hep negatifSonucunuz belli oldumu bende ayni seyleri yasiyorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?