Gebeliğe Hazırlık Yerleşme Kanaması Geçirenler Ne Zaman Geçirdi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

artec

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
240
62
298
İzmir
Ben adetimin 25. günündeyken açık pembe akıntı geldi. İki gündür az az devam ediyor bazen koyulaşıyor rengi. Adet olmama da 4-5 gün var normalde. Yerleşme kanaması bu dönemde mi oluyor?

Ben adetimin 25. günündeyken açık pembe akıntı geldi. İki gündür az az devam ediyor bazen koyulaşıyor rengi. Adet olmama da 4-5 gün var normalde. Yerleşme kanaması bu dönemde mi oluyor?
Benim de adetin 21.günü kanama oldu az az ne demek bu acaba

Benim de adetin 21.günü kanama oldu az az ne demek bu acaba
Yerleşme olabilir ama açık pembe ya da koyu kahverengi olması lazımmış. Yaşayanlar ve sonra hamile olduğunu öğrenenler yardımcı olsa keşke. Benim lekelenmede 3. günüm hala regl olmadım, test negatif ama erken daha tabii :/

tatlım bende bi ara öyle olmuştu çok ağrılı sağ kasik ağrısıyla birlikte iki uc damla kandı sonra öğrendim ki kıstım patlamış.o ağrıyı anlatamam feci birşey di. doktordan ağlayarak çıktım.çünkü hamileyim.diye gitmiştim

tatlım bende bi ara öyle olmuştu çok ağrılı sağ kasik ağrısıyla birlikte iki uc damla kandı sonra öğrendim ki kıstım patlamış.o ağrıyı anlatamam feci birşey di. doktordan ağlayarak çıktım.çünkü hamileyim.diye gitmiştim
Çok geçmiş olsun. Ben de hamile degilmisim. Benimki de adet kanamasıymış zaten. Resmen 4 gün leke geldi de anca başladı kanama. Hayırlısıyla bebeklerimiz nasip olsun hepimize inşallah

Kızlar benim adetime 1gün kala kahverengi leke gibi kan geldi daha sonralarında koyu kahverengi pıhtılar geldi sonra çözüldü ve kana dönüştü ama ilkten adet kanına benziyordu daha sonra salgısı gelmedi ve kırmızı kan geldi ama git gide azaldı ve tekrar kahverengi leke ye döndü ve az az geldi hep.
Acaba bu yerleşme kanaması mı ya da bi yakınım vefat etti ona çok üzülmüştüm ondan dolayı bu ay kanım az mı geldi?

Ben varım
suan bi lekelenme var, bende yerlesme kanaması olarak düsünüyorum 😊
Merhaba hamileliğiniz hayırlı olsun. Lekelenme adetin kaçıncı günü oldu ve kaç gün sürdü?
Benim adetin 24. Günü başladı bugünde kahverengi lekelenme oldu test yaptım ucuz basit bi test ikinci çizgi hafif çıktı acaba gebelik olabilir mi?

Merhaba hamileliğiniz hayırlı olsun. Lekelenme adetin kaçıncı günü oldu ve kaç gün sürdü?
Benim adetin 24. Günü başladı bugünde kahverengi lekelenme oldu test yaptım ucuz basit bi test ikinci çizgi hafif çıktı acaba gebelik olabilir mi?
reamini gonder bakalim :) bende ucuz bir test yaptim ama silik bile olsa hamilesiniz yaziyo prospektuste.
benimki adetten 5 gun once oldu lekelenme canim. yerlesme kanamasi yumurtlamadan 9 10 gun sonra oluyormus. benimki yumurtlamadan 9 gun sonra olmustu . eger yumurtlama tarihini az cok tahmin ediyorsan ordan cikarabilirsin.

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Sonucunuz belli oldumu bende ayni seyleri yasiyorum suan

Back