- 3 Ekim 2013
- 359
- 40
- 68
- Konu Sahibi catlamismisir
-
Kızlar nolur bişeyler yazın ilk bebeğimi kaybettim. Kasım'da kurtaj oldum. Cok istiyorum hamiş olmak dün 29. Günümdü kurtajdan sonraki ilk düzenlilik diyebilirim. Peceteye sildiğimde pembe akinti geldi. Ve devam etmedi hamile olabilir miyim? Bugun test yaptrsam cikar mı sizce? Bu durumu yaşayan yok mu aranızda 😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kan pıntı şeklınde mıydı burun kanı gibi mi
Cok acik pembe peceteye sildiğimde geldi. Adet oluyorum sandim. 4-5 saat sonra pedde küçücük bi yer olmuştu. Badem içi büyüklüğünde diyeyim. Aksam bisey yoktu sabah tekrar değiştirdim bu vakte kadar bisey gelmemişti. Simdi de yine cok az var 😞 adet mı oluyorum acaba stres normalde yapmıyorum ama bilmiyorum ya offf
kuzum eğer yerleşme kanıysa idrarına çıkmıştır testte çıkar
hemen bi test yap haberdar et
ıdrara çıkmış mıdır? Gercekten mı? Kanda bile çıkmaz diyorlar yerlesme kanamasından bikac gun sonra cikar diyorlar 😞 ne yapmalıyım off çalışıyorum ben simdi buralarda bulamam da eve gitmem gerek çıkmışken bir polikliniğe mı uğrasam 😒
iphone 'den kadınlar kulübü aracılığı ile gönderildi
kuzum eğer yerleşme kanıysa idrarına çıkmıştır testte çıkar
hemen bi test yap haberdar et
sat ayın kaçıydı ?
Şeyyyy ben anlamadım desem bu ne demek? Sat? Cahilliğime verin aranızda yeniyim henüz 😉
SAT----son adet tarihi
BAT---beklenen adet tarihi
Kızlar nolur bişeyler yazın ilk bebeğimi kaybettim. Kasım'da kurtaj oldum. Cok istiyorum hamiş olmak dün 29. Günümdü kurtajdan sonraki ilk düzenlilik diyebilirim. Peceteye sildiğimde pembe akinti geldi. Ve devam etmedi hamile olabilir miyim? Bugun test yaptrsam cikar mı sizce? Bu durumu yaşayan yok mu aranızda 😞
Şeyyyy ben anlamadım desem bu ne demek? Sat? Cahilliğime verin aranızda yeniyim henüz 😉
test yaptıysan haber verrrr
canım adetime 5 gün kala peçeteye pembe sulu kan geldi..bir dahada gelmedi..2 gün sonra test yaptım silik çizgiyi gördüm canım..inş hamişsindirrr
benim yerleşme lekem de kahverengi 1 damla geldi. adetime 3 gün kala. ama ben zaten adetime 6 gün kala öğrenmiştim gebeliğimi. testte varsa çıkar. ama şunu söyleyim ben yumurtladığım günü kesin bir biçimde biliyordum.
ıdrara çıkmış mıdır? Gercekten mı? Kanda bile çıkmaz diyorlar yerlesme kanamasından bikac gun sonra cikar diyorlar 😞 ne yapmalıyım off çalışıyorum ben simdi buralarda bulamam da eve gitmem gerek çıkmışken bir polikliniğe mı uğrasam 😒
gebelik var mı _ belli oldu mu?????
sabah gittim tip merkezine kan verdim sonuc 1 saat sonra çıkacağından eve döndüm ağrı başlandı once sonra adet oldum. E tabi umut kesilmiyor sonucu almaya gittim ve negatif maalesef allah büyük diyorum sabır inşallah guzel günler göreceğiz biz de 😑
mesaj kutum doldugu için bildirim gelmemiş özür dilerim
üzüldüm canım(
kaç aydır ugrasıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?