• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme Kanamasi- gebelik

catlamismisir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
359
40
68
Kızlar nolur bişeyler yazın ilk bebeğimi kaybettim. Kasım'da kurtaj oldum. Cok istiyorum hamiş olmak dün 29. Günümdü kurtajdan sonraki ilk düzenlilik diyebilirim. Peceteye sildiğimde pembe akinti geldi. Ve devam etmedi hamile olabilir miyim? Bugun test yaptrsam cikar mı sizce? Bu durumu yaşayan yok mu aranızda 😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar nolur bişeyler yazın ilk bebeğimi kaybettim. Kasım'da kurtaj oldum. Cok istiyorum hamiş olmak dün 29. Günümdü kurtajdan sonraki ilk düzenlilik diyebilirim. Peceteye sildiğimde pembe akinti geldi. Ve devam etmedi hamile olabilir miyim? Bugun test yaptrsam cikar mı sizce? Bu durumu yaşayan yok mu aranızda 😞

kan pıntı şeklınde mıydı burun kanı gibi mi

kan pıntı şeklınde mıydı burun kanı gibi mi

Cok acik pembe peceteye sildiğimde geldi. Adet oluyorum sandim. 4-5 saat sonra pedde küçücük bi yer olmuştu. Badem içi büyüklüğünde diyeyim. Aksam bisey yoktu sabah tekrar değiştirdim bu vakte kadar bisey gelmemişti. Simdi de yine cok az var 😞 adet mı oluyorum acaba stres normalde yapmıyorum ama bilmiyorum ya offf

Cok acik pembe peceteye sildiğimde geldi. Adet oluyorum sandim. 4-5 saat sonra pedde küçücük bi yer olmuştu. Badem içi büyüklüğünde diyeyim. Aksam bisey yoktu sabah tekrar değiştirdim bu vakte kadar bisey gelmemişti. Simdi de yine cok az var 😞 adet mı oluyorum acaba stres normalde yapmıyorum ama bilmiyorum ya offf

kuzum eğer yerleşme kanıysa idrarına çıkmıştır testte çıkar
hemen bi test yap haberdar et :52::52::52:

Idrara çıkmış mıdır? Gercekten mı? Kanda bile çıkmaz diyorlar yerlesme kanamasından bikac gun sonra cikar diyorlar 😞 ne yapmalıyım off çalışıyorum ben simdi buralarda bulamam da eve gitmem gerek çıkmışken bir polikliniğe mı uğrasam 😒

ıdrara çıkmış mıdır? Gercekten mı? Kanda bile çıkmaz diyorlar yerlesme kanamasından bikac gun sonra cikar diyorlar 😞 ne yapmalıyım off çalışıyorum ben simdi buralarda bulamam da eve gitmem gerek çıkmışken bir polikliniğe mı uğrasam 😒

iphone 'den kadınlar kulübü aracılığı ile gönderildi

sat ayın kaçıydı ?

benim yerleşme lekem de kahverengi 1 damla geldi. adetime 3 gün kala. ama ben zaten adetime 6 gün kala öğrenmiştim gebeliğimi. testte varsa çıkar. ama şunu söyleyim ben yumurtladığım günü kesin bir biçimde biliyordum.

Ya da bugun de bekleyim simdi küçük küçük gelmeye basladi ya belki de adet oluyorum ve bosuna umutlaniyorum. Bugun bekleyeyim yarın sabaha kadar tamamen olmazsa artık çatlamadan yaptırırım herhalde 😒 haber veririm teşekkür ederim canım alakan icin 😉😘

Şeyyyy ben anlamadım desem bu ne demek? Sat? Cahilliğime verin aranızda yeniyim henüz 😉

SAT----son adet tarihi

BAT---beklenen adet tarihi

canım adetime 5 gün kala peçeteye pembe sulu kan geldi..bir dahada gelmedi..2 gün sonra test yaptım silik çizgiyi gördüm canım..inş hamişsindirrr :16::16:

test yaptıysan haber verrrr:52::52:

Sabah gittim tip merkezine kan verdim sonuc 1 saat sonra çıkacağından eve döndüm ağrı başlandı once sonra adet oldum. E tabi umut kesilmiyor sonucu almaya gittim ve negatif maalesef Allah büyük diyorum sabır inşallah guzel günler göreceğiz biz de 😑

benim yerleşme lekem de kahverengi 1 damla geldi. adetime 3 gün kala. ama ben zaten adetime 6 gün kala öğrenmiştim gebeliğimi. testte varsa çıkar. ama şunu söyleyim ben yumurtladığım günü kesin bir biçimde biliyordum.

Yumurtladigin gunu nasıl kesin olarak bilebiliyorsun 😯

ıdrara çıkmış mıdır? Gercekten mı? Kanda bile çıkmaz diyorlar yerlesme kanamasından bikac gun sonra cikar diyorlar 😞 ne yapmalıyım off çalışıyorum ben simdi buralarda bulamam da eve gitmem gerek çıkmışken bir polikliniğe mı uğrasam 😒

gebelik var mı _ belli oldu mu?????

sabah gittim tip merkezine kan verdim sonuc 1 saat sonra çıkacağından eve döndüm ağrı başlandı once sonra adet oldum. E tabi umut kesilmiyor sonucu almaya gittim ve negatif maalesef allah büyük diyorum sabır inşallah guzel günler göreceğiz biz de 😑

mesaj kutum doldugu için bildirim gelmemiş özür dilerim
üzüldüm canım :((
kaç aydır ugrasıyosun?

mesaj kutum doldugu için bildirim gelmemiş özür dilerim
üzüldüm canım :((
kaç aydır ugrasıyosun?

Güzelim ben Kasım da kurtaj oldum Dr 2 ay bekle dedi 2 ay sonra baska bir doktora gittim 1 ay daha bekle dedi. Bu ay denedik aslında. Ama önceki gebeliğimde de 6-8 ay kadar denedik yani adet olmaktan nefret eder oldum. Evet icim acıyo bebeğimi kaybettim ama yine aynı hayalleri kurup aynı hüsrana uğramak düşüncesi beni yıpratıyo. Ama simdi adet olmak üstelik onceden ağrısız sızısız gecen dönemlerimden sonra bu sancı beni o güne götürüyor o ameliyathaneye girişimi ve cok üzülüyorum o yüzden adet olmaktan yoruldum. Tekrar hamile kalmak istiyorum ama zamanı değilmiş demek ki. Adetim biter bitmez doktora gidip rahmim toparlanmış mı iyice ne yapmam gerekiyor hepsini konuşacağım çünkü gerecekten yıpranıyorum 😥

Back