- 24 Ağustos 2018
- 3.691
- 9.033
-
- Konu Sahibi akasayalar
İnsallah paylasirim canim sonuc bir saate cikar insallah hayirli haberler veririrmKimyasal gebelik de olabilir ama bazi kadinlarda uzun suren hatta youn renkli yerlesme kanamasi gorulebiliyor sagliklida doum yapanlar oluyor korkma doktoruna gorun kan testinide bizimle paylas insallah sorun yokdur
İnsallah kan degerin iki katina arta arta gidiyorsa sorun yokdur ama doktoruna gitİnsallah paylasirim canim sonuc bir saate cikar insallah hayirli haberler veririrm
Dongumu bilmiyorum pek ama kan testide yaptrdim garanti olsun diye hamileymisim insaallah saglikla dogar ilk hamilelegim dusuk betayla kimyasalla sonuclanmistiMerhaba dongunuz uzun mu? Bende de şuan aynı şekilde. Sonucunuz ne çıktı
Yaa öyle mi çok sevindim senin adına Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahDongumu bilmiyorum pek ama kan testide yaptrdim garanti olsun diye hamileymisim insaallah saglikla dogar ilk hamilelegim dusuk betayla kimyasalla sonuclanmisti
Malesef e nabizdan baktim beta 30 dan 8.41 e dusmus. Buda kimyasal kesinlikle.Yaa öyle mi çok sevindim senin adına Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahben de kızıma hamileliğim gibi belirtiler vardı 1 aydır testler silik kanda çıkmadı geç döllenme olabilir dedi drum pcos var bende. Kızımda da hamileyken üstüne görmüştüm adet gibi hatta şuan da bahsettiğin lekelenme ağrı vs oldu içimden Bi ses var diyor. Aralıkta ben de kimyasal geçirmiştim. Kimyasal gebeliğin sonrası tutar derler. İnşallah bu sefer tutunmustur yavrum kardeş düşünüyoduk ama plansız olacak olursa, nasip..
Katılıyorum yerleşme kanaması olduğu ay kimyasal gebelik yaşadmyerleşme kanaması diye bir şey yoktur (bence). hep yerleşme kanaması diye azıcık gelen kana sevindiğim anlarda meğerse sağlıksız gebeliğin sinyalini veriyormuş vücudum. heveslenmeyin. sadece bekleyin. inşallah bebeğiniz sizinledir.
Malesef e nabizdan baktim beta 30 dan 8.41 e dusmus. Buda kimyasal kesinlikle.Yaa öyle mi çok sevindim senin adına Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahben de kızıma hamileliğim gibi belirtiler vardı 1 aydır testler silik kanda çıkmadı geç döllenme olabilir dedi drum pcos var bende. Kızımda da hamileyken üstüne görmüştüm adet gibi hatta şuan da bahsettiğin lekelenme ağrı vs oldu içimden Bi ses var diyor. Aralıkta ben de kimyasal geçirmiştim. Kimyasal gebeliğin sonrası tutar derler. İnşallah bu sefer tutunmustur yavrum kardeş düşünüyoduk ama plansız olacak olursa, nasip..
evet yani, tanıdığım bütün sağlıklı hamilelere ya da doğuranlara sorduğumda hep diyorlar ki hayır benim öyle bir kanamam olmadı. kim çıkardı bu yerleşme kanaması palavrasını bilmem bizi de umutlandırıyorlar.Katılıyorum yerleşme kanaması olduğu ay kimyasal gebelik yaşadm
üzüldüm senin adınaMalesef e nabizdan baktim beta 30 dan 8.41 e dusmus. Buda kimyasal kesinlikle.
Yaa üzüldüm hem senin adına hem kendi adıma benim de kimyasal olabilir yani..Malesef e nabizdan baktim beta 30 dan 8.41 e dusmus. Buda kimyasal kesinlikle.
Kanamasi olanlar genelde sağlıksız gebelik yaşamış olabilirler tabi ama bende de oldu hatta adet görür gibi ki ben adet sandım hamilelikten haberim bile yoktu. Bitip Bi dahaki adetime yakın öğrendim. Her kadın farklı tabiki bence genelleme yapılmamalı doğuran da var doguramayan da var tamamen nasip ve yapıyla alakalıevet yani, tanıdığım bütün sağlıklı hamilelere ya da doğuranlara sorduğumda hep diyorlar ki hayır benim öyle bir kanamam olmadı. kim çıkardı bu yerleşme kanaması palavrasını bilmem bizi de umutlandırıyorlar.