- 13 Mart 2019
- 14.314
- 51.177
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Canım yerleşme kanamasımı bilemem olabilir belki ama benimde basımdan geçti bu tarz şeyler soluğu doktorda aldım tabiikide . Her gittiğim doktor farklıydı ve hepside her kadının bu tip dengesizlikleri yaşayacağını söylemişlerdi hakkında hayırlısı
Regl biteli 9 gün olduysa hamilelik olması biraz zor ama üstüne görenler oluyor belki öyledir. Test yapmayı dene en azından için rahat eder. Birde herhangi bir kür kullandıysan oda yapabilir.
Yumurta çatlayınca da leke ve kanama yapıyor
Ovü testi yanda Dr takibi yapabilirsin canım böylece tutma ihtimali de artarBelki de ondan hiç bir fikrim yok inan
Bugün şaştım kaldım
Ovü testi yanda Dr takibi yapabilirsin canım böylece tutma ihtimali de artar
Anladım canımBu ay randevum var zaten gidicem doktora olmadı bu durumu da bi sorarım
Ovü testi de denedim düzenli yumurtladım
2 3 ay ovüyle denedim ama malesef
Anladım canıminşallah tez vakitte gebe kalırız
Ben ne zaman kür yapmayı denediysem hep böyle şeyler başıma geldi incir soğan ve çörek otu düzenimi bozdular. Eğer herşeyin normalse bu kürleri denemek biraz riskli bence.
benimde yumurtam çatladığı gün hafif kanamam başladı doktorum çatlama kanaması dedi 10 gündür devam ediyor hala damla damla kesilmedi. yumurtlama günlerini değerlendirdik. sizce neden hala kanama devam ederYumurta çatlayınca da leke ve kanama yapıyor
İnanin hiç bilmiyorum bi Dr a gitseniz?benimde yumurtam çatladığı gün hafif kanamam başladı doktorum çatlama kanaması dedi 10 gündür devam ediyor hala damla damla kesilmedi. yumurtlama günlerini değerlendirdik. sizce neden hala kanama devam eder
benimde yumurtam çatladığı gün hafif kanamam başladı doktorum çatlama kanaması dedi 10 gündür devam ediyor hala damla damla kesilmedi. yumurtlama günlerini değerlendirdik. sizce neden hala kanama devam eder
yumurtlama kanamasıdır büyük ihtimalle benim 15 gün sürdü damla damla halen ara ara var doktorum progestan kullandırıyor günde 3 kez, yerleşmeden kaynaklı olduğunu söylüyor şu anki lekelenmenin de .beta hcg 68 çıktı cuma günü baktırdım. Doktorum gebelik var 3. haftada dedi. bugün yeniden bakılacak artış varmı diye inşallah artmıştır bulantım var artmış gibi geliyor bana ama hayırlısı olsun isteyen herkese nasip olsunCanı ne renk
Benimde 5 gün falan sürdü leke leke ilk kez yaşadım böyle şey
Daha bugün bitti gibi
Ve hiç değerlendiremedim o günlerde çünkü çok halsizdim hasta gibiydim ve lekelenmem varken de olsun istemedim
Acaba benimde mi yumurtlama kanaması
renk pembe kahverengi kırmızı değişiyorduyumurtlama kanamasıdır büyük ihtimalle benim 15 gün sürdü damla damla halen ara ara var doktorum progestan kullandırıyor günde 3 kez, yerleşmeden kaynaklı olduğunu söylüyor şu anki lekelenmenin de .beta hcg 68 çıktı cuma günü baktırdım. Doktorum gebelik var 3. haftada dedi. bugün yeniden bakılacak artış varmı diye inşallah artmıştır bulantım var artmış gibi geliyor bana ama hayırlısı olsun isteyen herkese nasip olsun
renk pembe kahverengi kırmızı değişiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?