• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması bu kadar erken olur mu ?

Gonulmeyvesi

Nirvana
Pro Üye
13 Mart 2019
14.314
51.177
598
Herkese selamlar

Hayatımda ilk kez ara lekelenme başıma geliyor
reglim biteli 9 gün oldu ve ben bugün sabahtan beri kahverengi lekelenme yaşıyorum iki seferde kırmızı ile karışıktı ama adet kanı gibi değil kesinlikle
Yerleşme olabilir mi ?

Yerleşme kanaması yaşayanlar rengi ve miktarı ne kadardı
Bilgi verirseniz çok sevinirim 🌸

Canım yerleşme kanamasımı bilemem olabilir belki ama benimde basımdan geçti bu tarz şeyler soluğu doktorda aldım tabiikide . Her gittiğim doktor farklıydı ve hepside her kadının bu tip dengesizlikleri yaşayacağını söylemişlerdi hakkında hayırlısı

Canım yerleşme kanamasımı bilemem olabilir belki ama benimde basımdan geçti bu tarz şeyler soluğu doktorda aldım tabiikide . Her gittiğim doktor farklıydı ve hepside her kadının bu tip dengesizlikleri yaşayacağını söylemişlerdi hakkında hayırlısı

Sağol canım çok teşekkürler cevabın için
Bende şaşkınım bi o kadar da korkıyorum
Karnımda hafif ağrı var
Aşırı derecede halsizim öyle böyle değil sürekli yatıyorum
Bide griptim zaten onunda etkisi var

Regl biteli 9 gün olduysa hamilelik olması biraz zor ama üstüne görenler oluyor belki öyledir. Test yapmayı dene en azından için rahat eder. Birde herhangi bir kür kullandıysan oda yapabilir.

Regl biteli 9 gün olduysa hamilelik olması biraz zor ama üstüne görenler oluyor belki öyledir. Test yapmayı dene en azından için rahat eder. Birde herhangi bir kür kullandıysan oda yapabilir.

İdrar tetsi yaparım olmadı bi kaç güne
Evet bu ay küre başaldım ama 3 4 gündür içemedim hiç hasta olduğum için
Testeredişli aslan pençesi içtim bide incir kürüne başalamıştım acaba onların etkisi mi şimdi yan etki verdi bilemedim

Ben ne zaman kür yapmayı denediysem hep böyle şeyler başıma geldi incir soğan ve çörek otu düzenimi bozdular. Eğer herşeyin normalse bu kürleri denemek biraz riskli bence.

Ben ne zaman kür yapmayı denediysem hep böyle şeyler başıma geldi incir soğan ve çörek otu düzenimi bozdular. Eğer herşeyin normalse bu kürleri denemek biraz riskli bence.

Soğanı Kasım da yaptım daha önce ki yıllarda da yapmıştım bekarken bna hep şifa oldu elhamdülillah

İncir sadece 2 kere içebildim o kadar 🙄

benimde yumurtam çatladığı gün hafif kanamam başladı doktorum çatlama kanaması dedi 10 gündür devam ediyor hala damla damla kesilmedi. yumurtlama günlerini değerlendirdik. sizce neden hala kanama devam eder
İnanin hiç bilmiyorum bi Dr a gitseniz?

benimde yumurtam çatladığı gün hafif kanamam başladı doktorum çatlama kanaması dedi 10 gündür devam ediyor hala damla damla kesilmedi. yumurtlama günlerini değerlendirdik. sizce neden hala kanama devam eder

Canı ne renk

Benimde 5 gün falan sürdü leke leke ilk kez yaşadım böyle şey
Daha bugün bitti gibi
Ve hiç değerlendiremedim o günlerde çünkü çok halsizdim hasta gibiydim ve lekelenmem varken de olsun istemedim
Acaba benimde mi yumurtlama kanaması

Canı ne renk

Benimde 5 gün falan sürdü leke leke ilk kez yaşadım böyle şey
Daha bugün bitti gibi
Ve hiç değerlendiremedim o günlerde çünkü çok halsizdim hasta gibiydim ve lekelenmem varken de olsun istemedim
Acaba benimde mi yumurtlama kanaması
yumurtlama kanamasıdır büyük ihtimalle benim 15 gün sürdü damla damla halen ara ara var doktorum progestan kullandırıyor günde 3 kez, yerleşmeden kaynaklı olduğunu söylüyor şu anki lekelenmenin de .beta hcg 68 çıktı cuma günü baktırdım. Doktorum gebelik var 3. haftada dedi. bugün yeniden bakılacak artış varmı diye inşallah artmıştır bulantım var artmış gibi geliyor bana ama hayırlısı olsun isteyen herkese nasip olsun

yumurtlama kanamasıdır büyük ihtimalle benim 15 gün sürdü damla damla halen ara ara var doktorum progestan kullandırıyor günde 3 kez, yerleşmeden kaynaklı olduğunu söylüyor şu anki lekelenmenin de .beta hcg 68 çıktı cuma günü baktırdım. Doktorum gebelik var 3. haftada dedi. bugün yeniden bakılacak artış varmı diye inşallah artmıştır bulantım var artmış gibi geliyor bana ama hayırlısı olsun isteyen herkese nasip olsun
renk pembe kahverengi kırmızı değişiyordu

Bende reglimden 10 gün sonra pembe leke ve kasık agrısı çekiyorum ağrım çok fazla acaba hamile kaldınız mı nerak ediyorum

Back