Bilmediğim tedirgin olduğum bir konuyu soruyorum ve çoğu sitede görseller var bu mu iğrençlik . Yine de sağolİğrenç.
Ya başlığı açarker resimli demişim madem iğreneceksiniz niye giriyorsunuz. Yardımcı da olmuyorsunuz böyleHay girmez olaydım ya. Iy ya ıy.
Bu görseller yasak ve banlanma sebebi kaldırın.Ya başlığı açarker resimli demişim madem iğreneceksiniz niye giriyorsunuz. Yardımcı da olmuyorsunuz böyle
Bilmiyordum yasak olduğunu.annemce sitesinde çoğunluk paylaşıyorlar özür dilerimBu görseller yasak ve banlanma sebebi kaldırın.
Orası annemce cünkü full dogum, hamilelik. Burası kadınlar kulübü her sey var. Ama bu tarz görseller yasak üzgünüm. Sadece sorabilirseniz yardımcı olurlar. Duvarınızdada paylasabilirsiniz.Bilmiyordum yasak olduğunu.annemce sitesinde çoğunluk paylaşıyorlar özür dilerim
Dediğim gibi bilmiyorum. Başlığı hamilelik üzerine açınca olabilir diye düşündüm kusura bakmayın tekrar. Çok tedirgin olduğum için ne yapacağımı bilemedimOrası annemce cünkü full dogum, hamilelik. Burası kadınlar kulübü her sey var. Ama bu tarz görseller yasak üzgünüm. Sadece sorabilirseniz yardımcı olurlar. Duvarınızdada paylasabilirsiniz.
Benim cok bir bilgim olmasada regl zamanınızı bekleyin derim ona göre hamile olup olmadıgınızı anlarsınız.Dediğim gibi bilmiyorum. Başlığı hamilelik üzerine açınca olabilir diye düşündüm kusura bakmayın tekrar. Çok tedirgin olduğum için ne yapacağımı bilemedim
Teşekkür ederim tekrar kusura bakmayın gerçektenBenim cok bir bilgim olmasada regl zamanınızı bekleyin derim ona göre hamile olup olmadıgınızı anlarsınız.
Yok ne kusuru gece gece mide bulantısının lafı mı olur estTeşekkür ederim tekrar kusura bakmayın gerçekten