• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması belirtileri acill

Gelartikmelegim21

Lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgin 😂
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2018
264
215
18
30
Kızlar yerleşme kanaması yaşayan arkadaşlar agrilariniz nasıldı bide bat tan oncemi oldu sonrami lütfen cvplarinizi bekliyorum

Benim battan 1 gün sonra oldu, siyah bi damla kandı. Önlem amaçlı orkid takılı olmasa idrarla giderdi, farkedemezdim.

5 haftalık dedi doktor cnm bilmiyorum ki psikolojim çok bozuldu inanki toparlanamadm bı turlu
Aynen benimde bes haftaydı ama o gördügün pıhtıydı rahim zarı vs di yoksa bes haftalık bebek nokta kadar oluyor
Moralini de hic bozma
Söyle düşün hamile klabiliyormussun bunu ögrendin
Birde eger o bebegin olsaymıs sağlıksız olacakmıs vucut o yüzden kabul etmemiş bunada şükür de

5 haftalık dedi doktor cnm bilmiyorum ki psikolojim çok bozuldu inanki toparlanamadm bı turlu
Gecmis olsun canim.ben iki defa kimyalsal gebelik yasadim:( cok kötü bir durum malesef:(ama insallah en kisa zamanda tekrar saglikli bir hamilelik yasasin.sonucta saglikli bir gebelik olmadigi icin kimyalsal gebelik olusuyor iyi tarafi kürdas olmadan kendiliginden kanamayla atlatilan bir durum:(

Kizlar merakimdan soruyorum, üstüne görme ilişkiden sonra herhangi bir zamanda mi oluyor yoksa adet gününde lekelenme seklinde mi oluyor?

Sağolun kızlar desteğiniz için İnşallah en kısa zamanda rabbim isteyen herkese nasip etsin hamile kalıp evlat sahibi olmayı

Çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin benimde reglden 5 6 gün önce kanamam başladı yani şuan başlayalı 2gün oldu düşüren anladınız mı acaba
Amin hepimize inşallah
Benim regl den bir hafta sonra basladı kanama
Baya agrılı oldu normalde reglken agrı hissetmem bunda bildigin bıcak kesigi agrısı oldu
Pıhtılar düştü bolca

Back