- 11 Eylül 2018
- 264
- 215
- 18
- 30
- Konu Sahibi Gelartikmelegim21
Kızlar yerleşme kanaması yaşayan arkadaşlar agrilariniz nasıldı bide bat tan oncemi oldu sonrami lütfen cvplarinizi bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar yerleşme kanaması yaşayan arkadaşlar agrilariniz nasıldı bide bat tan oncemi oldu sonrami lütfen cvplarinizi bekliyorumgeçen ay 21 eylül bat şuan pembe leke gibi bir şey gördüm siz hamilemisiniz nasıl oldu paylaşabilirmisiniz
Bende geçirdim cnm kimyasalmis bugün düşük yaptım sen ne zaman gecirdinKahverengi oluyor diye biliyorum
Benim pembe ile baslayan kanamam yogunlastı ve kimyasal gebelik gecirdim
Gecmiş olsunBende geçirdim cnm kimyasalmis bugün düşük yaptım sen ne zaman gecirdin
Benimde iki gün önce 150ydi cnm bugün 50 ye düşmüştu doktor kimyasal dedi bugün düştü bildiğin gördüm bebeğiGecmiş olsun
Benim bi hafta kanamam oldu değerim en son dün degerim 1.5u gördü
İki hafta önce düşük basladı
Değerin kac
Kaç aylıktı ki dicem ama 150 degerde 4-5haftalıktır hashas tanesi bile değildirBenimde iki gün önce 150ydi cnm bugün 50 ye düşmüştu doktor kimyasal dedi bugün düştü bildiğin gördüm bebeği(
Aynen benimde bes haftaydı ama o gördügün pıhtıydı rahim zarı vs di yoksa bes haftalık bebek nokta kadar oluyor5 haftalık dedi doktor cnm bilmiyorum ki psikolojim çok bozuldu inanki toparlanamadm bı turlu
Gecmis olsun canim.ben iki defa kimyalsal gebelik yasadim5 haftalık dedi doktor cnm bilmiyorum ki psikolojim çok bozuldu inanki toparlanamadm bı turlu
Çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin benimde reglden 5 6 gün önce kanamam başladı yani şuan başlayalı 2gün oldu düşüren anladınız mı acabaKahverengi oluyor diye biliyorum
Benim pembe ile baslayan kanamam yogunlastı ve kimyasal gebelik gecirdim
Amin hepimize inşallahÇok geçmiş olsun Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin benimde reglden 5 6 gün önce kanamam başladı yani şuan başlayalı 2gün oldu düşüren anladınız mı acaba