Yerleşme kanaması ağrılı olur mu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cbz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cbz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2020
240
107
23
30
Kızlar adetime 5 gün var daha bu sabah ağrıyla uyandım çok şiddetli değil böyle bir sızı sadece normalde saati saatine adet olurum hiç şaşmaz gün içinde idrarımı yapıp sildikten sonra peçete de açık kırmızı kan gördüm şok oldum çünkü gerçekten yaz kış hiç şaşmaz adetim acaba yerleşme kanamasımı dedim ama ağrım da var internette yerleşme kanaması ağrılı olmaz diyo.Fikirlerinize ihtiyacım var

yerleşme kanaması ağrısız açık pembe ya da açık kahverengi lekelenme şeklinde oluyor. kırmızı ve ağrılıysa erken regl oluyorsunuz muhtemelen

Hafif agrili olabilir. Benim oyle olmustu. Kahverengi ve pembe oluyor.

yerleşme kanaması ağrısız açık pembe ya da açık kahverengi lekelenme şeklinde oluyor. kırmızı ve ağrılıysa erken regl oluyorsunuz muhtemelen
Şuan sadece çok az kahverengi akıntı var sildikçe gelen ama az olsa da ağrım var dediğiniz gibi erken oldum sanırım ilginç

Şuan sadece çok az kahverengi akıntı var sildikçe gelen ama az olsa da ağrım var dediğiniz gibi erken oldum sanırım ilginç
bu ay ben de 3 gün geciktim normalde reglim saat gibidir. sanırım mevsim geçişlerinden dolayı oluyor böyle :(

Kızlar normal sarımsı akıntıya döndü ama ağrım şiddetlendi korkmaya başladım başka bir durum olabilir mi acaba

Bende agri olmadi tam adet gunum koyu kahve ve acik turuncu bi renk gibi sulu akintim gelmisti birdaha da birsey gelmemisti agriniz varsa adet baslangiciniz olabilir ozellikle 1gunden fazla suruyorsa adet olabilirsiniz

Kızlar merhaba.Dün regli olmam gerekiyordu. 17:00 gibi oldum kahverengi leke geldi hissetmistim olacagimi zaten. 4-5 damla leke haricinde bu saat oldu hala pedime gelen birsey yok. Goguslerimde 15 gundur hassasiyet vardi regliye bagladim. Çünkü eşimle regli bitiminden 3 gün sonra iliskiye girmistim yumurtlamama 5 gün vardı. Hafif ara ara ağrım oluyor gogus hassasiyetim halen var.

Kızlar merhaba.Dün regli olmam gerekiyordu. 17:00 gibi oldum kahverengi leke geldi hissetmistim olacagimi zaten. 4-5 damla leke haricinde bu saat oldu hala pedime gelen birsey yok. Goguslerimde 15 gundur hassasiyet vardi regliye bagladim. Çünkü eşimle regli bitiminden 3 gün sonra iliskiye girmistim yumurtlamama 5 gün vardı. Hafif ara ara ağrım oluyor gogus hassasiyetim halen var.
Test yap yerleşme kanamasında çıkar sonuç ,😊

Ban da yardımcı olabilir misiniz kaşık ve bel ağrım var adet olacak gibi akşam kılcal damar gibi kahverengi bi leke oldu.Şimdi de çok açık pembe çamaşırıma bulaşmış.adetim 30 nisan bitti 20 Mayıs da olmam gerekiyor adet daha 8 gün var bu yerleşme kanaması olabilir mi?pik 3 mayıstı

Kızlar bana da yardımcı olur musunuz kaşık ve bel ağrım var adet olacak gibi akşam kılcal damar gibi kahverengi bi leke oldu.Şimdi de çok açık pembe sıvı çamaşırıma bulaşmış.adetim 30 nisan bitti 20 Mayıs da olmam gerekiyor adet tekrar bu yerleşme kanaması olabilir mi?pik 3 mayıstı

Merhaba. Benim adet günümden bi gün sonra açık pembe bi leke gördüm sonrası günlerde kahverengi akıntılarım oldu az az. Adet olcakmış gibi ağrılarım oluyor. Bu yerleşme kanamasımıdır 4.günümdeyim hala adet olmadım nolur cevap verin

Bende agri olmadi tam adet gunum koyu kahve ve acik turuncu bi renk gibi sulu akintim gelmisti birdaha da birsey gelmemisti agriniz varsa adet baslangiciniz olabilir ozellikle 1gunden fazla suruyorsa adet olabilirsiniz
Merhabalar. Sizinki yerlesme kanamasi miymis? Hamile misiniz?

Merhaba. Benim adet günümden bi gün sonra açık pembe bi leke gördüm sonrası günlerde kahverengi akıntılarım oldu az az. Adet olcakmış gibi ağrılarım oluyor. Bu yerleşme kanamasımıdır 4.günümdeyim hala adet olmadım nolur cevap verin
Hamile olabilirsiniz

Back
X