- 29 Ağustos 2018
- 4.002
- 4.144
Bayanlar 28 de adet olmam gerekiyodu normalde hic adet agrim belirtim hic yoktu 4 gunu kan verdim 1.5 cikti hormonada bakildi ve 3 ayri doktorla gorustum bi tanede test yaptim evde silik cizgi vardi gorustugum doktorlara bazi belirtilerimi soledim ve bu vajinal muayene olayinida soledim busefer farkli oldugunu nys kisa anlatiyim die ugrasiorum k.bkmayin gebe olabilecegimi adet bile gorsem dikkatli olmam gerektigini degerimin yukselme ihtimali var dediler dun cok degisik kaygan bi akinti oldu leke gibi az kahve pembe gibi sonra kesildi tabi dun bayramlik die cok yurudum kndimi cok zorladim malesef hissettim yani, bugun sabahda adet oldum gibi kan geldi dedim adet oldum bitti 7.gunu gecikeli yok dedim normalde asiri yogun olur hic durmadan akar ama sabah yogundu simdi peceteye gelio koyu kirmizi kahve gibi bi renk damla seklinde bu dewam ederse adetmi yoksa yerlesmemi ,yani yerlesme nasil oluo ? Rengi kivami uzunlugu hic yasamadim bn.
Bu seferki cok degisik geldi simdi hic adet olmus gibi degilm agrim sizim yok goguslerim buyumus ve acio o kadar.
Ve yerlesme kanamasindan sonra kan gun sonra gitsem kanda cikar ? Yerlesme kanamasi kac haftalikken oluyo ? Sizce kanim yukselirmi ? Kafamda deli sorular
Bu seferki cok degisik geldi simdi hic adet olmus gibi degilm agrim sizim yok goguslerim buyumus ve acio o kadar.
Ve yerlesme kanamasindan sonra kan gun sonra gitsem kanda cikar ? Yerlesme kanamasi kac haftalikken oluyo ? Sizce kanim yukselirmi ? Kafamda deli sorular