• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması acil yardım

baby0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
1.774
1.782
53
28
Kzlar ovü testiyle yumurta takibii yaptım 25 agustosta iki çizgi oluştu bugub ayın 30 u az once 2 damla kahverengi kan geldi. Yerleşme kanaması olabilir mi yoksa çok erken mi ?

25 agutostaki ovü testim buda

Eklentiler

• IMG_20200825_173225.webp
    IMG_20200825_173225.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 320
Merhaba bende de aynı şekilde durum ama adet gunume de yaklasiyorum duzensiz adetlerim o yuzden konduramiyorum🙏😔 sizde durum nedir
Benimde aynı şekilde düzensiz adetlerim o yüzden bişey diyemiyorum hala günde bir kaç kez peçetryr kahverengi akıntılarım geliyo henüz adet olmadım ama benim normal döngümdede adetten önce kahverengi akıntılarım oluyordu tek fark bunda ilk önce pembe bir kaç damla akıntının gelmiş olmasıydı

Of benmde adete 3 gün var dün gece kan geldi devamı gelir dye ped koydm sabah hçbsey yok saat 1 oldu hala adet gelmedi bu ay soğan yapmiştm acaba hamile miym ölücem heycndn

Benimde aynı şekilde düzensiz adetlerim o yüzden bişey diyemiyorum hala günde bir kaç kez peçetryr kahverengi akıntılarım geliyo henüz adet olmadım ama benim normal döngümdede adetten önce kahverengi akıntılarım oluyordu tek fark bunda ilk önce pembe bir kaç damla akıntının gelmiş olmasıydı
Cnm adet düzensz olunca test al yap diyemiyorm da malesef ben 21.günü progesteron testi yaptrdım sonuç *0* cktı

Kzlar benm progestron testi sonucum 0 cktı ama ovü de hala t çizgisi acık anlamadm gerçekten cok üzücü

Cnm bnde eylülde deneyem sogan kürünü eczane yakınsa test al sonucuda at bura snra klomen dene bide istersen
Çok kişiye faydası olmuşkullanın bencede bende hamile kadysam kesin kullanın valla ilk denemem soğanı 2 yıldr ugrasyorum

Son durumunuz ne oldu aceba, bende bugun kahrerengi daha yoğundu ya

Merhaba. Bende de aynı durum var. 23ü yumurtlamaydı. Adetim 24-28 gün arası değişiyor. Çarşamba gecesi jahverengi bir akıntı başladı. Dün de de azar azar damla leke gibi geldi. Bugün sırf lekelenme şeklibde. Yumurtlama sonrası kasık ağrım kramp ve batma gibi bugüne dek geldi. Son 3 gündür de göğüslerimde sızlama var. Değil üstüne yan yatamadım. Şu an kolum değince bile rahatsız ediyor. Adete döner mi dönmez mi bilenedim. Pzt test yapayım diyorum..

Back