Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken döllenme olmuş olabilir canımKzlar ovü testiyle yumurta takibii yaptım 25 agustosta iki çizgi oluştu bugub ayın 30 u az once 2 damla kahverengi kan geldi. Yerleşme kanaması olabilir mi yoksa çok erken mi ?
Bilmiyorum ki ya 2,5 yılllık evliym cok istiyomErken döllenme olmuş olabilir canım ☺
Evet pik yakalamışsın canım ben duyuyorum öyle erken döllenme olan gebelikleri25 agutostaki ovü testim buda
İnşllh vardr cnm ya cok istiyorumEvet pik yakalamışsın canım ben duyuyorum öyle erken döllenme olan gebelikleri
Amin inşallah bu ay hepimize bebiş müjdesi getirsin canımİnşllh vardr cnm ya cok istiyorum
canım devam ediyo mu bende de oldu ama iki gündür ara ara geliyoKzlar ovü testiyle yumurta takibii yaptım 25 agustosta iki çizgi oluştu bugub ayın 30 u az once 2 damla kahverengi kan geldi. Yerleşme kanaması olabilir mi yoksa çok erken mi ?
Yok bi kere oldu belkide yerleşme kanaması dgldr ümitlenmk istemiyomCanım
canım devam ediyo mu bende de oldu ama iki gündür ara ara geliyo
Merhaba bende de aynı şekilde durum ama adet gunume de yaklasiyorum duzensiz adetlerim o yuzden konduramiyorumCanım
canım devam ediyo mu bende de oldu ama iki gündür ara ara geliyo
Benimde aynı şekilde düzensiz adetlerim o yüzden bişey diyemiyorum hala günde bir kaç kez peçetryr kahverengi akıntılarım geliyo henüz adet olmadım ama benim normal döngümdede adetten önce kahverengi akıntılarım oluyordu tek fark bunda ilk önce pembe bir kaç damla akıntının gelmiş olmasıydıMerhaba bende de aynı şekilde durum ama adet gunume de yaklasiyorum duzensiz adetlerim o yuzden konduramiyorumsizde durum nedir
Olablrsn cnn erken gebelik testi al ckar adetin düzenliyseOf benmde adete 3 gün var dün gece kan geldi devamı gelir dye ped koydm sabah hçbsey yok saat 1 oldu hala adet gelmedi bu ay soğan yapmiştm acaba hamile miym ölücem heycndn
Cnm adet düzensz olunca test al yap diyemiyorm da malesef ben 21.günü progesteron testi yaptrdım sonuç *0* cktıBenimde aynı şekilde düzensiz adetlerim o yüzden bişey diyemiyorum hala günde bir kaç kez peçetryr kahverengi akıntılarım geliyo henüz adet olmadım ama benim normal döngümdede adetten önce kahverengi akıntılarım oluyordu tek fark bunda ilk önce pembe bir kaç damla akıntının gelmiş olmasıydı
Adet hiç şaşmazda 2 senedir istiyoruz olmuyo ilk kez soğan denedm bu ay hhebesm çok kaçyı bugne kdr negatf görmekten korkuyorumOlablrsn cnn erken gebelik testi al ckar adetin düzenliyse
Cnm bnde eylülde deneyem sogan kürünü eczane yakınsa test al sonucuda at bura snra klomen dene bide istersenAdet hiç şaşmazda 2 senedir istiyoruz olmuyo ilk kez soğan denedm bu ay hhebesm çok kaçyı bugne kdr negatf görmekten korkuyorum
Çok kişiye faydası olmuşkullanın bencede bende hamile kadysam kesin kullanın valla ilk denemem soğanı 2 yıldr ugrasyorumCnm bnde eylülde deneyem sogan kürünü eczane yakınsa test al sonucuda at bura snra klomen dene bide istersen
Son durumunuz ne oldu aceba, bende bugun kahrerengi daha yoğundu yaBenimde aynı şekilde düzensiz adetlerim o yüzden bişey diyemiyorum hala günde bir kaç kez peçetryr kahverengi akıntılarım geliyo henüz adet olmadım ama benim normal döngümdede adetten önce kahverengi akıntılarım oluyordu tek fark bunda ilk önce pembe bir kaç damla akıntının gelmiş olmasıydı