• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması 10 gün surermi

Meysava_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2017
26
21
38
34
Hayırlı akşamlar hanımlar bir konuda yardım almak istiyorum sizden. Hemen soruma gecmek istiyorum. Son adet tarihim 9 Eylül du ben 11 ekimde kahverengi leke gördüm. Peceteyle silicek kadar oluyordu bu şekilde 7 gün sürdü 2 gündür de leke kırmızıya döndü ama hala peceteyle silicek kadar ve suan durdu. 2 gündür belimde ağrıyor kasıklarımda Kaç kere test yaptım negatif çıktı. Kanda gebelikte yaptım akıntının 5. Gününde oda negatif çıktı. Anlamadım adet te olmadım gebelikte yok kafam çok karıştı. Doktorada randevu dusuremiyorum sizlere sormak istedim bu durumu yasayaniniz varmı veya bi konuda yardımcı olabilecekleriniz. Simdiden teşekkür ederim

Jinekologa gidiniz. Yerlesme kanamasi oldugunu sanmiyorum. Mevcut kist vs olabilir ama bizim bisey soylememiz dogru olmaz

Yerleşme kanaması bencede değil çünkü en fazla 2/4 gün arası sürüyor ayrıca hadi diyelim 10 gün sürdü siz istisnasınız 10 günlük bir süreçten sonra baya belirgin çıkmalı test pozitif diye. Gebelik olmadığını var sayarsak hormon bozuklukları, kistik yapılar, yumurtlama problemleri ve rahim içi fizyolojik sorunlar kaynaklıdır ki bir an önce doktorun size bir tanı koyması sağlıklı olur

Back