• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerleşme kanaması

merhaba arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim :( benim adetim düzensiz ve pkom var bu yüzden duphaston kullanmaya başladım ve arkasından yasmin kullandım son2 gün hapın bitmesi için...Adet kanamam bittikten sonra eşimle birlikte olduk 3 hafta oldu ve şu an da sağ ve sol tarafımda sancı var belim hafif ağrıyor,oturduğum yerden kalkarken başım dönüyor ve göğüs uçlarıma dokunduğumda hassasiyet var.Test yaptım negatif çıktı ..Adet olmayalı 5 gün oldu ve bugün akıntım pembemsiydi yerleşme kanaması olabilir mi lütfennnn cevap verin :(

HERŞEY OLABİLİR BENDE PKOLUYUM VE ŞUAN 6 AYLIK HAMILEYIM EVDE BIRSURU TESST YAPTIM HEP NEGETIFTI TAKİİ ADETIMIN GECIKMESINDEN 17.GUN GECTIKTEN SONRA KAN VERDIM VE KANDA HAMILE OLDUGUM CIKTI :nazar:SSENINDE INŞ ÖYLE OLUR PKODA YUMURTLAMA GEC OLDUGU ICIN SIKINTI YAPMA VE ICINI FERAH TUT İNŞŞ HAMIŞŞINDIR PKOLU OLDUGUN ICINDE COK DIKKATLI OL HAMILEYSEN EGER DR BANA ILK 2 AY EŞİMLE BERABER OLMAMI YASAKLANMIŞTI BUNA RAGMEN 8.HAFTADA KANAMAM OLDU AMA COK ŞUKUR BEBEĞM BENİ BIRAKMADI TAVSIYELERI VE BAŞIMDAN GECENLERI ANLATMAK ISTEDIM HERŞEY GONLUNCE OLSUN....:emir_bebek:

Back