merhaba arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim benim adetim düzensiz ve pkom var bu yüzden duphaston kullanmaya başladım ve arkasından yasmin kullandım son2 gün hapın bitmesi için...Adet kanamam bittikten sonra eşimle birlikte olduk 3 hafta oldu ve şu an da sağ ve sol tarafımda sancı var belim hafif ağrıyor,oturduğum yerden kalkarken başım dönüyor ve göğüs uçlarıma dokunduğumda hassasiyet var.Test yaptım negatif çıktı ..Adet olmayalı 5 gün oldu ve bugün akıntım pembemsiydi yerleşme kanaması olabilir mi lütfennnn cevap verin
HERŞEY OLABİLİR BENDE PKOLUYUM VE ŞUAN 6 AYLIK HAMILEYIM EVDE BIRSURU TESST YAPTIM HEP NEGETIFTI TAKİİ ADETIMIN GECIKMESINDEN 17.GUN GECTIKTEN SONRA KAN VERDIM VE KANDA HAMILE OLDUGUM CIKTI SSENINDE INŞ ÖYLE OLUR PKODA YUMURTLAMA GEC OLDUGU ICIN SIKINTI YAPMA VE ICINI FERAH TUT İNŞŞ HAMIŞŞINDIR PKOLU OLDUGUN ICINDE COK DIKKATLI OL HAMILEYSEN EGER DR BANA ILK 2 AY EŞİMLE BERABER OLMAMI YASAKLANMIŞTI BUNA RAGMEN 8.HAFTADA KANAMAM OLDU AMA COK ŞUKUR BEBEĞM BENİ BIRAKMADI TAVSIYELERI VE BAŞIMDAN GECENLERI ANLATMAK ISTEDIM HERŞEY GONLUNCE OLSUN....