• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerleşme kanaması

tugce8787

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
138
4
96
Tekirdağ
merhaba arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim :( benim adetim düzensiz ve pkom var bu yüzden duphaston kullanmaya başladım ve arkasından yasmin kullandım son2 gün hapın bitmesi için...Adet kanamam bittikten sonra eşimle birlikte olduk 3 hafta oldu ve şu an da sağ ve sol tarafımda sancı var belim hafif ağrıyor,oturduğum yerden kalkarken başım dönüyor ve göğüs uçlarıma dokunduğumda hassasiyet var.Test yaptım negatif çıktı ..Adet olmayalı 5 gün oldu ve bugün akıntım pembemsiydi yerleşme kanaması olabilir mi lütfennnn cevap verin :(

canım ınsAllah hamılesındır ben de pcoyum ve gecen ay kı adet olayım sole oldu 3 gun once kanamam oldu hafıf pembemsı sonra adet oldum adeten once bazen gelebılıyor stres yapma Allah tez zamanda hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın Amin

inşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun 2-3 gün içinde adet olmazsam artık bir kan tahlili yaptırayım ama işte cesaret edemiyorum :(

pkodan dolayı adet düzensızlıgı oluyor genelde testınde negatıf cıkmıs adet gelıcegının belırtısıdır genelde pembemsi gelmesı yındede baakrsın vardır bırseyler kan tetsı en ıyısı tabı

mart ayından beri tedavi görüyorum canım ama çoğu gitmiş sanırım azaldı pkolar :)

hadı canım azalma oluyor mu pcoda ben bunu bılmıyordum ancan kalır ve ya tamamen gıder dıye bılıyorum canım ben de mayısta pco oldugumu ogrendım ılk ay ıgneyle adet gordum ıkıncı ay cyclo progynova verdı doktor gecen ay da normal adet gordum doktorum kılo vermemı soyledı ve baya kılo verdım devam da adıyorum kısmet olursa ramazandan sonra ben de kontrole gıdıcem Allah hepımız ıcın hayırlısını versın Amın senın tedavı surecın de neler var kılo gıtımı adetın duzeldı mı rıca etsem paylasırmısın?

ben dphaston kullanmaya başlamıştım ve hemen adet oldum ama 1 ay süerdü çok geliyordu hep pıhtı şeklinde dışarı çıkamadım doktora gitmedim daha ablam doktor tusa hazırlanıyor onun dediği pcoların bence gitti dedi çünkü yüzümde kıllanma sivilce vardı şimdi sivilcelerimin hepsi gitti kıllanma bayağı azaldı tabi yine kontrole gidince anlycam bakalım..Kilo daha pek veremedim açıkçası 4 kilo falan verdim hepimiz için hayılrısı canım :(

merhaba arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim :( benim adetim düzensiz ve pkom var bu yüzden duphaston kullanmaya başladım ve arkasından yasmin kullandım son2 gün hapın bitmesi için...Adet kanamam bittikten sonra eşimle birlikte olduk 3 hafta oldu ve şu an da sağ ve sol tarafımda sancı var belim hafif ağrıyor,oturduğum yerden kalkarken başım dönüyor ve göğüs uçlarıma dokunduğumda hassasiyet var.Test yaptım negatif çıktı ..Adet olmayalı 5 gün oldu ve bugün akıntım pembemsiydi yerleşme kanaması olabilir mi lütfennnn cevap verin :(

canım anlattığın herşey sırasıyla bende de oldu,adet günümdenn 5gün sonra pembe bi kanama oldu,bu yaklaşık 2gün bu şekilde sürdü ve kesildi,sonra adetimin üstünden 7gün geçicincede test yaptım silik iki çizgi çıkmıştı,dr.a gittim 6haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim,bebek istiyorsan inşallah hamilesindir.

canım anlattığın herşey sırasıyla bende de oldu,adet günümdenn 5gün sonra pembe bi kanama oldu,bu yaklaşık 2gün bu şekilde sürdü ve kesildi,sonra adetimin üstünden 7gün geçicincede test yaptım silik iki çizgi çıkmıştı,dr.a gittim 6haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim,bebek istiyorsan inşallah hamilesindir.
sanslısın cnaım ınsAllah bız de senın gıbı cabuk hamıle kalırız pekı pcosun ve bu surec nasıl gectı sure tedavın anlatırmısın

ben dphaston kullanmaya başlamıştım ve hemen adet oldum ama 1 ay süerdü çok geliyordu hep pıhtı şeklinde dışarı çıkamadım doktora gitmedim daha ablam doktor tusa hazırlanıyor onun dediği pcoların bence gitti dedi çünkü yüzümde kıllanma sivilce vardı şimdi sivilcelerimin hepsi gitti kıllanma bayağı azaldı tabi yine kontrole gidince anlycam bakalım..Kilo daha pek veremedim açıkçası 4 kilo falan verdim hepimiz için hayılrısı canım :(

ınsAllah canım benım bende sıvılce yok tuylenme de azaldı kılo da gıttı bakalım Allahım dualarımızı kabul ederın ınsAllah

ya kızlar bısı sorucam dun tukuruk salgısı cok artı bende yuta yuta bı hal oldum sızce bunun nedenı ne oruclu olmam mı hıc bunu yasadınız mı?

sanslısın cnaım ınsAllah bız de senın gıbı cabuk hamıle kalırız pekı pcosun ve bu surec nasıl gectı sure tedavın anlatırmısın

canım pco muydu bilmiyorum,hastalığın tıbbi terim açılımını bilmiyorum ama bana sölenen hormonal bozukluktu.bundan 11sene önce bende kıllanma adet düzensizliği olmuştu,gittik üniversiteye benim erkeklik hormonum ve süt hormonum yüksek çıkmıştı ozamanlar,tedavi için bana verilen 28günlük doğum kontrol hapı gibi bi hap ve yanında idrar söktürücü hap vermişlerdi,yaklaşık bi 5senelik tedaviden sonra iyisin artık dediler herşey normal,bende gitmedim ondan sonra bu konu hakkında dr.a. çok şükür Allah aratmadı hamileliği nasip etti,Allah isteyen herkese versin

inşallah canım hayırlısı ile olur ben cesaret edemiyorum yine test yapmaya :( sabah pembemsi akıntı geldi şimdi hiç bir şey yok bakalım 2-3 gün daha geçsin kan testi yaptırcam inş. güzel haberler alırım :(

ınsAllah canım benım bende sıvılce yok tuylenme de azaldı kılo da gıttı bakalım Allahım dualarımızı kabul ederın ınsAllah

inşallah canım allah nasip eder bence senin de bitmiş gibi geliyor bana hayırlısı bakalım :)

bende de adet düzensizliği vardı.normalde olmam gereken hastalığımdan 5 gün geçmişti..idar testini yaptım ama heyecandan sonuc alamadım..kan testi gidip yaptırdım..kan testini yaptırdıktan sonra hafif pembemsi lekeler gelmişti.heh dedim adet olucam bu sefer de bebek yok demiştim..boşuna kan testine para verdim dedim hatta..

ama kan testi olumluydu..poizitif çıktı 2 gün sonra tekrarladım ve sonuc 2 katına çıktı..
doktorum bana 9 hafta kullanmam için bir jel verdi düşük olma riski olabilir diye çünkü daha öncesinden öyle bir şey yaşadığım için..

Şimdi 30.haftamdayım.. herşey güzel

inşallah allah herkese verir bu duyguyu yaşatır.

bende de adet düzensizliği vardı.normalde olmam gereken hastalığımdan 5 gün geçmişti..idar testini yaptım ama heyecandan sonuc alamadım..kan testi gidip yaptırdım..kan testini yaptırdıktan sonra hafif pembemsi lekeler gelmişti.heh dedim adet olucam bu sefer de bebek yok demiştim..boşuna kan testine para verdim dedim hatta..

ama kan testi olumluydu..poizitif çıktı 2 gün sonra tekrarladım ve sonuc 2 katına çıktı..
doktorum bana 9 hafta kullanmam için bir jel verdi düşük olma riski olabilir diye çünkü daha öncesinden öyle bir şey yaşadığım için..

inşallah hayılrısı olur canım seni de tebrik ederim ne güzel bir duygu :) bugün yine pembemsi kanama oldu adet mi olucam offf :(

inşallah hayılrısı olur canım seni de tebrik ederim ne güzel bir duygu :) bugün yine pembemsi kanama oldu adet mi olucam offf :(

bende gidip iyi bir hastane de kan tahlili yaptır..ve titrasyon iste..sadece negatif pozitif değil..eger titrasyon istersen değerleri daha net görebiliyorsun..
sonucu da bize bildir :)

inşallah gönlünden geçen olur.. :) ama stres yapmamaya özen göster o da adet olamamanı tetikliyor olabilir..

bana da umtu verdi bu yazdıkların teşekkür ederim.. ben de tam bu durumdayım şimdi,1 ağustosta regl olmam gerekiyordu. 6 ağustosda çok az pembemse kan geldi. (tuvalette kağıtta farkedecek kadar sadece 1-2 damla) daha sonra tık yok tüm gün.. bugün de yok belirti... idrar testleri negatif... umarım benim de sonum seninki gibi olur.. silik çizgi, kan testi,,,

sevgiler

bana da umtu verdi bu yazdıkların teşekkür ederim.. ben de tam bu durumdayım şimdi,1 ağustosta regl olmam gerekiyordu. 6 ağustosda çok az pembemse kan geldi. (tuvalette kağıtta farkedecek kadar sadece 1-2 damla) daha sonra tık yok tüm gün.. bugün de yok belirti... idrar testleri negatif... umarım benim de sonum seninki gibi olur.. silik çizgi, kan testi,,,

sevgiler

bence gidip hemen kan testi yaptrır canım..Cunku eger kan testi pozitifse geç döllenme de olmuş olabilirsin (aynı benim gibi) ama eger negatifse (inşallah olumludur) ona göre önlem alırsın..hem de aklından atmış olursun stres yapmazsın mesela.. :)
ve bence eger uzun zamandır deneyip olmayan arkadaşlar bence gidip bir kadın doğum uzmanına gözükmenizde yarar var..

benim 6 ay geçmişti olmamıştı ve doktora gittim TSH değerlerimde problem oldugunu söyledi..ve ilaç kullanıyorum ve TSh değerleri adette düzensizlik yapıyor..

allah herkese nasip eder inşallah..

Back
X