- 21 Nisan 2022
- 30
- 1
- 16
- 25
- Konu Sahibi Eda Eylenti
-
2 günde bir testi tekrarlayabilirsinizKızlar adetimden 1gun once kan testi verdim 0.100 çıktı ertesi gun adet oldum sandim kahverengi akinti geldi ertesi gunde açık pembe geldi ama cok az sadece peceteye bida gelmedi kesildi test aldim tek cizgi cikti sizce yerlesme kanamasi olabilirmi yada testte kaç gun sonra cikar
Merhaba tamamen aynı süreci yaşamışız. Şuan ki durumunuz nedir. Kanama devam ediyor mu. İkinci günüm bugün.dün koyu kahve peçeteye geldi. Bugün çok açık Pembe sildikçe gelen pede geçmeyen bir kanamam var. Kesilecek gibi duruyor şuan.2gun sonra tekrarladim silik cizgi ama net cikti hastaneye gittim kan verdim gene 0.100 cikti ama hala adetimde gelmedi bekliyirum bakalim
Merhaba bende şuan o durumdayım hamilemisinizMerhaba tamamen aynı süreci yaşamışız. Şuan ki durumunuz nedir. Kanama devam ediyor mu. İkinci günüm bugün.dün koyu kahve peçeteye geldi. Bugün çok açık Pembe sildikçe gelen pede geçmeyen bir kanamam var. Kesilecek gibi duruyor şuan.
Merhaba evet hamileymişim. Yerleşme kanamasıymışMerhaba bende şuan o durumdayım hamilemisiniz
Hayırlı olsunMerhaba evet hamileymişim. Yerleşme kanamasıymış
Teşekkür ederim. Cumartesi günü kan verdim. Bat 3. Günüydü. Önceki gün idrar testi yapmıştım. O da pozitif çıkmıştı.Hayırlı olsunpeki ne zaman kan verdiniz
Lekelenmem 5-6 gün devam etti. Dün kesildi gibi artık :) öyle bir ihtimaliniz var ise büyük ihtimalle hamile olabilirsiniz. Sizin kaçıncı günHayırlı olsunpeki ne zaman kan verdiniz
Ben çatlatma iğnesi kullandım bugün 13.gun dün baya belim ağrıdı adet olcam dedim kahverengi lekelenmem oldu ped taktım biraz geldi sabahta sadece peçeteye silince açık renkte geldi şimdi peçeteyle silince hiçbir şey gelmiyor dün kaset test yapmıştım negatifti adet olacağım diye doktoruma randevu aldım sizce ne demeliyim doktora valla kafam karıştı iyiceLekelenmem 5-6 gün devam etti. Dün kesildi gibi artık :) öyle bir ihtimaliniz var ise büyük ihtimalle hamile olabilirsiniz. Sizin kaçıncı gün
Çatlatma iğnesi durumlarını hiç bi bilmiyorum. Ama garanti olsun diye kan testi yaptırmalısın. Ya da erken gebelik testi. Kasette benim de epey silinik çıktı, ertesi günü ultra erken gebelik testi buldum. Onda koyu renkli çıktı. İnşallah istediğiniz gibi olur. Doktor işini siz bilirsiniz. Adet olmadığınız sürece testi tekrarlamaya devam edin.Ben çatlatma iğnesi kullandım bugün 13.gun dün baya belim ağrıdı adet olcam dedim kahverengi lekelenmem oldu ped taktım biraz geldi sabahta sadece peçeteye silince açık renkte geldi şimdi peçeteyle silince hiçbir şey gelmiyor dün kaset test yapmıştım negatifti adet olacağım diye doktoruma randevu aldım sizce ne demeliyim doktora valla kafam karıştı iyice
İnşallah teşekkür ederim gidicem doktora kan testi olmadan muayane edermiÇatlatma iğnesi durumlarını hiç bi bilmiyorum. Ama garanti olsun diye kan testi yaptırmalısın. Ya da erken gebelik testi. Kasette benim de epey silinik çıktı, ertesi günü ultra erken gebelik testi buldum. Onda koyu renkli çıktı. İnşallah istediğiniz gibi olur. Doktor işini siz bilirsiniz. Adet olmadığınız sürece testi tekrarlamaya devam edin.
Muhtemelen önce dinleyip kan testi ister. Sonrasında muayne eder. Ya da muayene eder rahim kalınlığına bakabilir öyle kan testi de isteyebilir. Bilemiyorum yani doktorun tercihine kalmışİnşallah teşekkür ederim gidicem doktora kan testi olmadan muayane edermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?