• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması

Eda Eylenti

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2022
30
1
16
25
Kızlar adetimden 1gun once kan testi verdim 0.100 çıktı ertesi gun adet oldum sandim kahverengi akinti geldi ertesi gunde açık pembe geldi ama cok az sadece peceteye bida gelmedi kesildi test aldim tek cizgi cikti sizce yerlesme kanamasi olabilirmi yada testte kaç gun sonra cikar

Kızlar adetimden 1gun once kan testi verdim 0.100 çıktı ertesi gun adet oldum sandim kahverengi akinti geldi ertesi gunde açık pembe geldi ama cok az sadece peceteye bida gelmedi kesildi test aldim tek cizgi cikti sizce yerlesme kanamasi olabilirmi yada testte kaç gun sonra cikar
2 günde bir testi tekrarlayabilirsiniz

2gun sonra tekrarladim silik cizgi ama net cikti hastaneye gittim kan verdim gene 0.100 cikti ama hala adetimde gelmedi bekliyirum bakalim

2gun sonra tekrarladim silik cizgi ama net cikti hastaneye gittim kan verdim gene 0.100 cikti ama hala adetimde gelmedi bekliyirum bakalim
Merhaba tamamen aynı süreci yaşamışız. Şuan ki durumunuz nedir. Kanama devam ediyor mu. İkinci günüm bugün.dün koyu kahve peçeteye geldi. Bugün çok açık Pembe sildikçe gelen pede geçmeyen bir kanamam var. Kesilecek gibi duruyor şuan.

Back
X