Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim bugün 14 günüm yani çatlatmada ve Adetime daha 4 gün var şu an Sancılarım kasık ağrım bacak Ağrım Mide bulantım karın ağrım var ve bugün pembe böyle açık kırmızımsı bir leke geldi peçeteye silinmelik böyle azıcık sonrasında gelmedi ve ardından kahverengi leke geldi kasık ağrılarım çok var bilemiyorum ya bugün test yaptım çok hafif gözle görülmeyecek sadece flaşla gördüm yani bilmiyorum Bakalım kısmet Allah isteyen herkese nasip eder inşallah amin❤
Merhaba siz test yaptınız mı durumunuz ne? Ben de çatlama iğnenin 12.gününde peçeteye gelen bi kanama yaşadım. Hatta adet oldum sanıp ped taktım ama devamı gelmedi. Neydi acaba yerleşme kanaması mı? 2 gün oldu bu arada, 2 gündür böyle ara ara peçeteye çok hafif bir şey geliyor ama adet olmadım
Merhaba canım maalesef olmadi. Yaşadığım durum neydi ben de pek anlayamadım tedavisinde bıraktım. Düşünerek çok fazla üzüldüm o yüzden artık saldım. Hakkında hayırlısı olsun
Merhaba canım maalesef olmadi. Yaşadığım durum neydi ben de pek anlayamadım tedavisinde bıraktım. Düşünerek çok fazla üzüldüm o yüzden artık saldım. Hakkında hayırlısı olsun
Kızlarım merhaba yardımınıza ihtiyacım var yumurtlamadan 1 gün sonra adetime 12 gün kala bir kanama yaşadım hala devam ediyor bugün 3. gün çok koyu renk bordoya yakın ve yerleşme kanaması gibi lekenme değil Zaman zaman azalıyor zaman zaman yoğun bi şekilde akıyor korkuyorum acaba yerleşme kanaması olabilir mi hamile olma ihtimalim var mı