Merhaba arkadaşlar. Ben her ay düzenli şekilde adet olurdum. Her adetimden 1 gün önce lekelenme tarzı açık kahverengi leke gelirdi. Bu ay adetimden 5 gün önce bu leke geldi.ama çamaşırı bile kirletmedi, peçeteyi kirletti. Adet olacağım sandım ama ertesi günde yine bu şekilde oldu.adetime 3 gün varken hemen kan testi verdim ama negatif. Bugün adetimin gecikmesinin 3.günü.sizce hamile miyim?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yerleşme kanaması
- Konu Sahibi Gokceaso
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?11 mayıs 2022 adetimin 1.günü,17 Mayıs 2022 de adetimin son günü. Yumurtlama günü sanırım bu dırumda 24 ü mü oluyor, açıkcası nasıl hesaplanıyor tam bilmiyorum3 gün gecikmisse test yapabilirsiniz. yumurtlama nezamandı?
Genelde adetin 14ncu günü oluyor eğer döngünüz 28 gün ise ama çoğu kişide değişiklikte gösterebiliyor adetiniz geçtiyse test yapın. Benim bugün beklenenen adet tarihim ben 29nda yumurtlamayı yaşadım ovulasyon testleriyle takip ettim bu ay dün test yaptım negatifti ümidim azaldı baya ama kan görmedende ümit kesmiyorum :)11 mayıs 2022 adetimin 1.günü,17 Mayıs 2022 de adetimin son günü. Yumurtlama günü sanırım bu dırumda 24 ü mü oluyor, açıkcası nasıl hesaplanıyor tam bilmiyorum
Pazartesiye kadar adet olamazsam doktora gideceğim bakalım ne çıkacak:)Genelde adetin 14ncu günü oluyor eğer döngünüz 28 gün ise ama çoğu kişide değişiklikte gösterebiliyor adetiniz geçtiyse test yapın. Benim bugün beklenenen adet tarihim ben 29nda yumurtlamayı yaşadım ovulasyon testleriyle takip ettim bu ay dün test yaptım negatifti ümidim azaldı baya ama kan görmedende ümit kesmiyorum :)
Merhaba, bugün adet günümün gecikmesinin 14. Günü ve hala adet olmadım. 2 gün önce kan testi verdim negatif. İlk defa başıma böyle bir şey geliyor. İnanın adet günüm saat gibidir, hiç şaşmazdı.merhabalar bende aynı durumu yaşadım. adetıme 5 gün kala peçeteye sıldıkce gelen pembe leke gördüm ertesi günde cok hafıf kahverengı leke gordum ve kesıldı. suan adetıme 3 gün var bakalım adet olacak mıyım sizin durumunuz nedır ? gebemısınız *
- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
- 88
aynı durumu bir kaç ay önce bende yaşadım rahmin kalınlaşmış gebelik olabilir dedi sevindirdi beni ilk, sonra testler negatif çıkınca doktor en son ilaç verdi ve söküldü. Umarım sen hamilesindir :) Kucağımız dolsun bizimde hayırlısıylaMerhaba, bugün adet günümün gecikmesinin 14. Günü ve hala adet olmadım. 2 gün önce kan testi verdim negatif. İlk defa başıma böyle bir şey geliyor. İnanın adet günüm saat gibidir, hiç şaşmazdı.
İnşallah hayırlı zamandaaynı durumu bir kaç ay önce bende yaşadım rahmin kalınlaşmış gebelik olabilir dedi sevindirdi beni ilk, sonra testler negatif çıkınca doktor en son ilaç verdi ve söküldü. Umarım sen hamilesindir :) Kucağımız dolsun bizimde hayırlısıyla
Bu arada sizde de adet zamanından önce gelen bir lekelenme oldu mu acabaaynı durumu bir kaç ay önce bende yaşadım rahmin kalınlaşmış gebelik olabilir dedi sevindirdi beni ilk, sonra testler negatif çıkınca doktor en son ilaç verdi ve söküldü. Umarım sen hamilesindir :) Kucağımız dolsun bizimde hayırlısıyla
- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
- 88
Kahverengi leke gibi damla damla arada gelmişti canım. Ben kesin gebeyim diye koştum tabi hastaneye. Nasip..Bu arada sizde de adet zamanından önce gelen bir lekelenme oldu mu acaba