• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhaba oncelikle hepinize gecmis olsun rabbim bebek isteyenlerin kucagini.bos birakmasin insallh rabbim aratmasın bem 3ayonce spiral cikarttim adetimi normal oldum sonra adet geciktirici kullandim tatile gidecegim icin ondan sonra adetim 2gunde bitti bu ay yime adet oldum yine 2.gunde bitti bizde artik bebek dusunuyoruz ve cok korkuyorum bu yuzden bebegim olmazsa die cok az adet gordum bir fikri olan varmi :(

Benim kahverengiydi. 2gün sürdü ve kesildi. Adet olacağım zamanlardı tam. Ben adet oldum sandım hatta. Ada ayı falan içtim sökülsün diye
Meraba canm yerlesme kanamasi yasamidsin bende bu ay adetten 2 gun once ağrısız sancısız ilk 3 gun kahverengiye leke geldi ama ped doldurmadi sadece peceteye silincr geldi son 2 gunde acik pembe lekeler geldi az az ama daha test falan yapmadım bekliyrmm

Meraba canm yerlesme kanamasi yasamidsin bende bu ay adetten 2 gun once ağrısız sancısız ilk 3 gun kahverengiye leke geldi ama ped doldurmadi sadece peceteye silincr geldi son 2 gunde acik pembe lekeler geldi az az ama daha test falan yapmadım bekliyrmm
Şuan kesildi mi isterseniz test yapın kırmızı gelmedi değil mi

Şuan kesildi mi isterseniz test yapın kırmızı gelmedi değil mi
Yok temmuz 4 te adet günümdü 2 sinde geldi şancı ağrı olmadı ama 3 gün az az leke şeklinde kahverengi akintim geldi 2 günde pembe leke geldi ama azdı yöğün değildi 4 5 gün sürdü az az yani normalde 7 gün ve yoğun kanamali olur reglim yarın sağlık ocağına gidicem iste kan vericem sen ne zaman test yapmistin yerleşme kanamasindan kaç gün sonra ve kaç haftalik oldugunu öğrendin canisi

Yok temmuz 4 te adet günümdü 2 sinde geldi şancı ağrı olmadı ama 3 gün az az leke şeklinde kahverengi akintim geldi 2 günde pembe leke geldi ama azdı yöğün değildi 4 5 gün sürdü az az yani normalde 7 gün ve yoğun kanamali olur reglim yarın sağlık ocağına gidicem iste kan vericem sen ne zaman test yapmistin yerleşme kanamasindan kaç gün sonra ve kaç haftalik oldugunu öğrendin canisi
Yerleşme kanamasından 3 gün sonra yaptım 4 haftalıktı

Benim bu ay adetim 3 gün gecti. Tam test yapacaktım bi baktım kahverengi akıntım gelmiş. Oldum dedim 2 gün geldi kesildi. Meğer üstüne görmüşüm şuan hamileyim :anneadayı::KK49:
Canm kac gun sonra hamile olduğunu ogrendın. Benimde oyle oldu suan adetten sonra 8gun sonra geldi kahverengi leke smdıden adetım gectı 4 gun kan verdim gebelik yok. Sen ne zaman ögrendın tatlm

Back
X