Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yerleşme kanaması yaşayanlar yardımcı olabilir mi??
- Konu Sahibi Enaenaa
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- implantasyon implantasyon kanaması yerleşme kanama
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Ağustos 2019
- 345
- 177
- 53
- 32
İdrarda pozitifi silik bi şekilde adete bir gün kala gördüm yaklaşık 4 haftalık hamileydim. Yerleşme kanamam 5 haftalık hamileyken oldu yani hamile olduğumu hem idrarda hem kanda görmüştümKızlar yerleşme kanaması yaşayanlar idrarda pozitifi ne zaman gördünüz?
Benimde adet günümde kahverengi leke geldi toplam 3 gün devam etti azar azar. Bittikten 1 gün sonra idrar testi yaptım ama negatif çıktı. Bugün de kan verdim bakalım, yok sanırımBen yerleşme kanamamdan önce gördüm adetime 5/6 gün vardı testte çıktı adet günüm geçtikten sonra pembe sütlü kahve akıntım oldu
- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
- 158
- 17 Ocak 2018
- 869
- 423
- 103
Ya üç gün sürer mi bilmiyorum ama bir kaç damla olarak geliyor kuzum öyle adet sonrası lekenmesi gibi değilBenimde adet günümde kahverengi leke geldi toplam 3 gün devam etti azar azar. Bittikten 1 gün sonra idrar testi yaptım ama negatif çıktı. Bugün de kan verdim bakalım, yok sanırım
Çok teşekkür ederim cevabın için belli olacak bakalım :)Ya üç gün sürer mi bilmiyorum ama bir kaç damla olarak geliyor kuzum öyle adet sonrası lekenmesi gibi değil
- 17 Ocak 2018
- 869
- 423
- 103
İnşallah güzel sonuçlar alırsınÇok teşekkür ederim cevabın için belli olacak bakalım :)
- 19 Şubat 2020
- 14
- 3
- 36
- 32
Merhaba. Sonucunuzu aldınız mı merak ettim ben de aynı şeyi yasıyorum daÇok teşekkür ederim cevabın için belli olacak bakalım :)
- 19 Şubat 2020
- 14
- 3
- 36
- 32
U
merhana sonucunuzu aldınız mı?Çok teşekkür ederim cevabın için belli olacak bakalım :)
- 5 Temmuz 2016
- 144
- 203
- 103
- 30
Sonuç ne çıktı acaba hamilemisinzBenimde cuma günü adet olmam gerekirken kahverengi leke geldi cumartesi gelmedi pazar günü sancılı koyu kahve akıntım geldi test yaptım cıkmadı acaba adet mi görüyorum yerlesme kanaması mı. yarın kan verecegim insallah hamileyimdir
Kızlar benim adetime 4 gün kala gebelik testi hayalet çizgi olarak çıktı sonra beta hcg yaptm ertesi gün 115 çıktı ertesi gün regl 2gün varken idrar yaptıktan sonra sadece peçeteyle sildiğimde görebileceğim ilk pembe sonra kahverengi bir kaç damla geldi zatem sık idrara gidiyordum kasılarım da çok ağrıyordu düşük yapıyorum diye korktum ertesi gün tertemizdş bidaha gelmedi tekrad kan verdişimde yaklaşık saat hesabı 42 saatte 233 olmuş yani 48 saatte iki katına çıkıyor benimki 42 saatte 2 kat olmuş rahatladım pazartesi randevum var
- 7 Temmuz 2020
- 636
- 1.003
- 63
- 33
Adet olmam gereken tarihte geldi. Açık renkli bikaç damla geldi. Ertesi gün de peçeteye geldi çamaşırıma değil. Ama ben anlamadım adetim başlıyo sandım stresli bi dönemdeydim zor sökülüyorum sandım bekledim. 10 gün oldu gelen giden yoktu test yaptım pozitif :))Merhaba
benim de şuan yerleşme kanamam ve açık pembe ve koyu kahve renginde
sizin yaklaşık kaç gün gelmişti