• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması yaşayanlar yardımcı olabilir mi??

Enaenaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2020
97
20
38
Kızlar yerleşme kanaması yaşayanlar idrarda pozitifi ne zaman gördünüz?

Kızlar yerleşme kanaması yaşayanlar idrarda pozitifi ne zaman gördünüz?
İdrarda pozitifi silik bi şekilde adete bir gün kala gördüm yaklaşık 4 haftalık hamileydim. Yerleşme kanamam 5 haftalık hamileyken oldu yani hamile olduğumu hem idrarda hem kanda görmüştüm

Ben yerleşme kanamamdan önce gördüm adetime 5/6 gün vardı testte çıktı adet günüm geçtikten sonra pembe sütlü kahve akıntım oldu

Ben yerleşme kanamamdan önce gördüm adetime 5/6 gün vardı testte çıktı adet günüm geçtikten sonra pembe sütlü kahve akıntım oldu
Benimde adet günümde kahverengi leke geldi toplam 3 gün devam etti azar azar. Bittikten 1 gün sonra idrar testi yaptım ama negatif çıktı. Bugün de kan verdim bakalım, yok sanırım :(

idrarda pozitifi adetim geçtikten 5 gün sonra gördüm. yerleşme kanaması da adetim geçtikten 9 gün sonra filan oldu.

Benimde adet günümde kahverengi leke geldi toplam 3 gün devam etti azar azar. Bittikten 1 gün sonra idrar testi yaptım ama negatif çıktı. Bugün de kan verdim bakalım, yok sanırım :KK43:
Ya üç gün sürer mi bilmiyorum ama bir kaç damla olarak geliyor kuzum öyle adet sonrası lekenmesi gibi değil 😊

Ben yerleşme kanaması yaşamıştım gebelik testi yapmamıştım ama. Cok açık renk pembe 2 gün boyunca ara ara olmuştu cok az miktarda yani adet kanına benzemiyordu hic

Benimde cuma günü adet olmam gerekirken kahverengi leke geldi cumartesi gelmedi pazar günü sancılı koyu kahve akıntım geldi test yaptım cıkmadı acaba adet mi görüyorum yerlesme kanaması mı. yarın kan verecegim insallah hamileyimdir

Benimde cuma günü adet olmam gerekirken kahverengi leke geldi cumartesi gelmedi pazar günü sancılı koyu kahve akıntım geldi test yaptım cıkmadı acaba adet mi görüyorum yerlesme kanaması mı. yarın kan verecegim insallah hamileyimdir
Sonuç ne çıktı acaba hamilemisinz

Kızlar benim adetime 4 gün kala gebelik testi hayalet çizgi olarak çıktı sonra beta hcg yaptm ertesi gün 115 çıktı ertesi gün regl 2gün varken idrar yaptıktan sonra sadece peçeteyle sildiğimde görebileceğim ilk pembe sonra kahverengi bir kaç damla geldi zatem sık idrara gidiyordum kasılarım da çok ağrıyordu düşük yapıyorum diye korktum ertesi gün tertemizdş bidaha gelmedi tekrad kan verdişimde yaklaşık saat hesabı 42 saatte 233 olmuş yani 48 saatte iki katına çıkıyor benimki 42 saatte 2 kat olmuş rahatladım pazartesi randevum var

Merhaba

benim de şuan yerleşme kanamam ve açık pembe ve koyu kahve renginde

sizin yaklaşık kaç gün gelmişti

Merhaba

benim de şuan yerleşme kanamam ve açık pembe ve koyu kahve renginde

sizin yaklaşık kaç gün gelmişti
Adet olmam gereken tarihte geldi. Açık renkli bikaç damla geldi. Ertesi gün de peçeteye geldi çamaşırıma değil. Ama ben anlamadım adetim başlıyo sandım stresli bi dönemdeydim zor sökülüyorum sandım bekledim. 10 gün oldu gelen giden yoktu test yaptım pozitif :))

Back